Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот hienizator » 27 мар 2012 17:16

McLovin написа:И ако станем шампиони тогава всички вие поплювковци какво ще кажете?
В момента много по-важно е да се разбере кой ще е обявеният на 24 април човек!

А ти от къде падаш та мислиш,че ще станем шампиони с тоя малоумник,а? Набор 94 или 98 може и да станат шампиони!
В момента мисля,че чувам поредната тъпотия ... не се ли наслушахте на такива дати около селекцията? Та тя беше обявявана най-малко 5 пъти , а вие продължавайте да си кльопате глупостите и на тонев и на батков и др. до девето коляно!

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот tihomir_rs » 27 мар 2012 17:17

Adramelech написа:Дали сега Йовов, Тасевски и Гаджев няма да заиграят по-добре?

Ще,ще,ще . . .
Изображение

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 27 мар 2012 17:17

Честито ! Искрено се радвам за вас ! Сладури !

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 27 мар 2012 17:17

Костов ви показа, че е мъж и се махна. Гонза и Батков са комбина, те са обединени само от парите и не ги интересува за ситуацията в отборчето ви. Пред медиите излизат с познатите клишета, но нещата не са така. Когато се появи кадърен човек с цели, те го разкарват , за да не им наруши задкулисните игри.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 мар 2012 17:18

Avanti_Ragazzi написа:
redpride написа:Хубаво не искате Гонзо, но кой да дойде в този момент? Според мен трябва да е българин, който познава добре А група, защото чужденец няма да се справи. С парите от руснацити може да се намери добър треньор, но от лятото. От бългаското първенство също трудно ще се вземе точния човек. Херо има договор, болен е и едва ли ще дойде в Левски при това напрежение. Когато се излекува да, но в момента е изключено. Той обаче отказа още миналато първенство и явно има причини да не идва. Илиан Илиев има договор с Берое до края на сезона и няма, как да напусне. Отделно той не се разбира с Гонзо и заради него отказва вече два пъти. Вариант е за лятото. Пенсионерите, като Георги Василев и Грозданов не са на мода на Герена. Остава Мъри, но без Сираков и той не се справя. Доказа го престоя му в Литекс. Батков не дава и дума да се чуе за Наско и затова и Мъри ще откаже. Както виждате за доиграване на сезона остана само Гонзо. Лош, добър само той може да води отбора, макар мой все още да няма лиценз. Треньорските му умения ги видяхме миналата година. Ще изкара до май месец и тогава Батков ще намери чужденец с добра заплата, Левски може да си го позволи. Има и една по-смела алтернатива - Радуканов, но едва ли на Герена ще го приемат с отворени обятия след 3:1 и обясненията му в любов, към ЦСКА!

Най-обичам чорбар да ми обяснява на мен кое е най-доброто за Левски!!! Айде нема нужда, левскарите знаем кое Е добре за нашият любим клуб и то в никакъв случей не е ГОНЗО!!!

Не виждам, кое от това, което съм написал е неправилно. Ние минахме по този път и нищо не излезе. Левски е най-сериозния противник на ЦСКА и затова темата ме интересува. Гонзо може да няма уменията на Мауриньо, но ще направи всичко по-силите си. При това е само до лятото! Като вземете големите пари ще си купите и голям треньор. Мене обаче, като фен на ЦСКА ме притеснява повече един надъхан за реванш българин, отколкото някой незапознат с България чужденец!

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 27 мар 2012 17:18

Браво страхотна новина сега ще се борите за зона уефа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 мар 2012 17:18

Adramelech написа:Дали сега Йовов, Тасевски и Гаджев няма да заиграят по-добре?

Да, но вероятно Калво, Рамос и Пинто ще заиграят по-лошо

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 27 мар 2012 17:18

Вече съм сигурен в крайното класиране - 1. ЛЕВСКИ, 2. Лудогорец /те взимат и купата/, 3. цска /на тях им дадоха стадиона, 4. Черноморец /на тях им взимаме Херо/, 5. Литекс /те да си гледат новият завод за коли/, 6. Локо Пд /Коко динев достатъчно ще спечели от тото, на него не му трябва нищо/.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 мар 2012 17:19

agrex написа:Мъри никога повече в ЛЕВСКИ. Стой с ментора си Насо боклука.Ще го изтърпим и това !!!!Не вярвах,че мога да кажа такива думи,но.....да ме прощават всички ,които ще се почувстват засегнати.

+1 :!: Надявах се временен да е Ясен, така и така е в отбора.

Върни се в “Архив”