Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 09 юли 2025 20:32

rane написа:
mikata написа:Цихмейструк беше добър.
Беше много добър даже. Не е случайно, че бързо си бега, при все че заплатите тогава не бяха малки.

Бяха дошли по някаква линия на Чорни за да се атакува шампионската лига с Федотов,но не стана.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2025 20:55

Лавина,
Как ги помниш тия ментета. Защо си пълниш главата с еднодневки.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 юли 2025 22:13

Томислав Русев каза,че ще може да има някаква новина. Нов спонсор или собственик това ли е :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юли 2025 22:52

Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юли 2025 23:07

rane написа:
blue avalanche написа:Какво значение има колко гола е вкарал Ференци някъде си? За нас изигра колосалните 6 мача.
Радимов изигра колосалните 3 мача.
Сега се сетих: Абрамчик беше освободен след 7(СЕДЕМ) мача.

По времето, когато Ференци игра в Левски, в клуба имаше 6(шест) централни нападателя: Гонзо, Чиликов, Кушев, Т. Колев и юношата бледен Макриев. Логично е да не хваща много ръка, нали!? А той хич не беше лош ц. нападател.

6-те централни нападателя ги пишем на сметката на великия спортен директор.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 юли 2025 07:10

blue avalanche написа:
rane написа:
blue avalanche написа:Какво значение има колко гола е вкарал Ференци някъде си? За нас изигра колосалните 6 мача.
Радимов изигра колосалните 3 мача.
Сега се сетих: Абрамчик беше освободен след 7(СЕДЕМ) мача.

По времето, когато Ференци игра в Левски, в клуба имаше 6(шест) централни нападателя: Гонзо, Чиликов, Кушев, Т. Колев и юношата бледен Макриев. Логично е да не хваща много ръка, нали!? А той хич не беше лош ц. нападател.

6-те централни нападателя ги пишем на сметката на великия спортен директор.
Това е ясно. Все пак бил най-успешната личност в историята на Левски, според някои негови поддръжници.
Просто не съм съгласен, че Ференци беше менте, защото го помня в малкото му мачове, които изигра че си я разбираше тази игра и знаеше от коя страна се рита топката.
Заради НаПко си тръгна и един супер техничар, който играеше редом с него през 93 или 94-а - Магди Толба. Египтянин, който буквално скриваше топката на играчите на Славия в един мач, а публиката веднага започна да скандира името му. Ама наш НаПко тогава беше звездата и държеше да обира славата сам.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2025 07:21

rhaegar написа:Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.

Аз само си спомням, че беш национал на Унгария и Блу-то като го спомена, репих да го чекна. Стабилна кариера. Ах, Головской. Много ме кефеше този. От добрите стари защитници рендета, които днес ги няма. Един едър мужик такъв, с леко глуповат вид, типичен русин, но добър защитник. От типа, топката пускам, човек - не. Като се замислиш, като цяло клубния ни футбол беше доста по-добър от днешния. Не знам кой щеше да е победител между онзи "Левски" и днешния Лудогорец. Те днес са едни женички всичките като цяло. Щяха да лежат по терена и да плачкат. Особено един Бисер или Головской, ако им влезеше.

Наско не е черен или чисто бял, хора. Ако говорим за тогава, спомнете си какви треньори се караха. Един Муслин да речем. Той беше титпичен представител на една велика, но за съажление, вече несъществуваща югославска треньорска школа. Парцуцов, Грозни, Гочето. Та ако не беше Наско, не забравяйте, че нямаше да има Шампионска лига и четвъртфинал в УЕФА. Самият Мъри щеше да е шитнат след Беверен. Днес този Наско прави нещо много грозно. Аз го разбирам, но не го приемем. На тези години, къде ще го вземат? Ще живее с 600 лева пенсия ли? Нали има стандарт, който да поддържа. Жена, деца, внуци. Задницу свою продал.
Последна промяна от metodito на 10 юли 2025 07:42, променено общо 1 път.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 юли 2025 07:28

mikata написа:Томислав Русев каза,че ще може да има някаква новина. Нов спонсор или собственик това ли е :oops:

Да не би да е ставало на въпрос за напускането на Джемили?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 10 юли 2025 09:04

metodito написа:
rhaegar написа:Цихмейструк беше топ играч, не случайно и отиде в Спартак Москва тогава, а те бяха сила в ония години. Радимов мога да кажа че не беше лош играч, но с Головской не спираха да къркат, то как да стане? Ференци дори и не го помня, честно казано.

Аз само си спомням, че беш национал на Унгария и Блу-то като го спомена, репих да го чекна. Стабилна кариера. Ах, Головской. Много ме кефеше този. От добрите стари защитници рендета, които днес ги няма. Един едър мужик такъв, с леко глуповат вид, типичен русин, но добър защитник. От типа, топката пускам, човек - не. Като се замислиш, като цяло клубния ни футбол беше доста по-добър от днешния. Не знам кой щеше да е победител между онзи "Левски" и днешния Лудогорец. Те днес са едни женички всичките като цяло. Щяха да лежат по терена и да плачкат. Особено един Бисер или Головской, ако им влезеше.
...
Методито, нещо си се объркАл за Головской. Той беше полузащитник!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 юли 2025 09:26

rane написа:
metodito написа:

...
Методито, нещо си се объркАл за Головской. Той беше полузащитник!

Сигурен ли си? Може. Не знам защо съм го запомнил като защитник... Мисля, че го пускаха и като защитник.

Върни се в “Левски”