tmanolov написа:TristaNNN написа:Явно посмешището, в което се е превърнал любимия ни клуб-институция през последните десетина години, неминуемо оказва влияние и върху част от левскарите.
Да се надяваТЕ противникът да не може да се събере, да не може да присъства на мача, или пък играчите му да се разбягат?! Не ви ли е срам, бе! Дедите и легендите ни се въртят в гробовете си! Това ли ни завещаха, такива ли бездушници и подлеци в мислите си мечтаеха да са сините?!
Явно и последният силен корен на левскарството и спортсменството - честта и моралът на привържениците - вече е започнал да гние. Моментът на прегръщането на всички припошки "ценности" значи не е далеч.
Тристане, не че нещо, но да не се възползваш от проблемите на противника ти, значи си глупак - мога да дам десетки примери от всякакво естество. Колкото до моралът - прав си, но потърси проблемите първо в секБтор, които първи припознаха, понеже, обаче и защото
Не твърдя, че футболистите ни и треньорите не бива да се възползват от проблемите на противника. В съвременния професионален футбол всеки отбор се възползва от проблемите на съперника, разбира се.
Гневя се от желанието ВИ противникът да не може да участва, да не може да събере група за мача, да не може да излети от военна зона и т.н. Грозно е да се чете как левскари искат и тръпнат за победа на любимия Левски по неспортсменски начин. Грозно е, защото футболът е спорт, а в спорта целта е да победи по-подготвения, по-бързия, по-можещия, въобще - по-силният при равни за двата отбора условия. Нима има по-голяма припощина от това да искаш да победиш по втория, третия или четвъртия начин, при положение, че самият Гунди ни е "завещал" победа само по първия начин - със спортсментво и на терена?! Наистина не мога да повярвам, че трябва да пояснявам подобни неща на уважавани от моя милост левскари. :/
Да повторя - говоря единствено за нагласата на масата левскари-привърженици тия дни.
Колкото до Б, колко пъти трябва да кажа, че не ходя там на Герена от 25.02.2017, когато направихме равен с Локо Горна оряховица. На "Васил Левски" ходих за предпоследно в Б на полуфинала за купата срещу припоците, а за последно на финала срещу Славия. Аз самият съм дълбоко погнусен от упадъка на славния някога Б, затова не мога и не искам да ходя повече там. Боли ме и ме е яд на целокупния упадък, но това са си мои дълбоки и лични деразния... Защо тогава да търся проблемите в Б, като аз самият съм погнусен от обитателите му?
И все пак тук не е "Форум сектор Б", нали? Тоя форум си е все още свободен и нарко независим? Ако е така, защо мунчовците почнаха да прегръщат припошките "ценности"?