Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Глазгоу Рейнджърс размаза Абърдийн с 4:0 и увеличи преднината си на върха.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:Глазгоу Рейнджърс размаза Абърдийн с 4:0 и увеличи преднината си на върха.
Никъде в класиратето не виждам Глазгоу Рейнджърс а уж са на върха

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не знаеш къде да гледаш. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

miro_rz написа:От все сърце пожелавам Тотнъм да станат шампиони. Може би съм единственият фен на Арсенал искащ това!
Беше редно Жозе да ушамари Пепо

А Тот няма да станат шампиони, освен ако не прекратят след малко първенството

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:miro_rz написа:От все сърце пожелавам Тотнъм да станат шампиони. Може би съм единственият фен на Арсенал искащ това!
Беше редно Жозе да ушамари ПепоЧудя им се на арабите какво толкова му харесаха, че му дадоха толкова власт. Резултатите му изобщо не отговарят на селекцията. Очаквам да направи един отчаян опит с Меси лятото и да го пуска зад нападателя. И като му изтече договора - във френското бдж
А Тот няма да станат шампиони, освен ако не прекратят след малко първенството
Арабските собственици на Сити искaт Пеп Гуардиола да бъде за тях това, в което се превърна Йохан Кройф за Барселона

Ако Меси премине в Сити смятам, че Пеп ще го използва като фалшива деветка - така няма да се налага Меси да се връща дълбоко назад и да се наема с организаторски функции, както прави в Барса, нито да се напъва на тези години да пресира като луд

Лийдс и Арсенал дадоха добра битка за топ 10!
Еми до там я докарахме!
Еми до там я докарахме!

- Udoji90
- Контакти:
Нищо бе, важно е, че феновете и треньорите на другите отбори, както и някои анализатори, продължават да хвалят Артета. Честно казано продължавам да не разбирам за какво.
Сега като ни се контузи Сака, ще цъфнем направо. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- JackPackage
- Контакти:
Нов договор за ОЛЕ!

В това вашето село няма ли най-накрая някой отбор да не е с отрицателна голова разлика бе

Жозр пребива плешивия наркоман в мач 11:11 и без дузпи, Манчо получават дузпи и бият докато вкарат, Земята се върти - всичко е нормално

Франки както гледам още една Коледа ще изкара напук на форумните лаичета тук! Челси има още много работа да върши за да стигнем там, където трябва, но вървим в правилната посока (за разлика от някои други).
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Джони Еванс