Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски

Мнениеот demy27 » 19 фев 2014 13:02

DarkPsy написа:
Captain Stottlemeyer написа:
obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Пиши Hak ve Özgürlükler Hareketi или Türkler и не само, че няма да ти трият мнението, ами може и модератор да те направят... ;) Ще отговаряш за подфорума на един пловдивски отбор... 8-)

Дъртак, мноу си проззззззз. Жалко, че си роден в Пловдив.

Завиждаш ли му, че е роден в Пловдив?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 фев 2014 13:02

Не ме интересува . Аз съм тук за да се забавлявам .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 13:04

ЕМИЛ написа:Не ме интересува . Аз съм тук за да се забавлявам .

Не лъж децата, тука си, за да забиваш Мони :lol: Подъл тип си ти
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 19 фев 2014 13:04

boabbb написа:
Agnostic front 1912 написа:Captain Stottlemeyer и boabbb са някакви изперкали индивиди.

Който не се кланя на Цецооу и новите господари от Долината на широките гащи е изперкал, така ли :? :mrgreen: :lol: :lol:

Не бе, само от Долината на черешите 8-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 13:07

venomcho написа:
boabbb написа:
Agnostic front 1912 написа:Captain Stottlemeyer и boabbb са някакви изперкали индивиди.

Който не се кланя на Цецооу и новите господари от Долината на широките гащи е изперкал, така ли :? :mrgreen: :lol: :lol:

Те Локо-то са оттам :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 фев 2014 13:11

boabbb написа:
venomcho написа:
boabbb написа:

Те Локо-то са оттам :mrgreen: :lol:

Трябва да имаш някакъв върховен интелект, когато някой Левскар/ЦСКАр те обиди, ти да отвръщаш с обиди към Локомотив Пловдив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 фев 2014 13:13

bultras4e написа:
obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Пиши Hak ve Özgürlükler Hareketi или Türkler и не само, че няма да ти трият мнението, ами може и модератор да те направят... ;) Ще отговаряш за подфорума на един пловдивски отбор... 8-)

Капитане , капитане...пак си пропуснал хапчетата!

Обикновено пия едни сини хапчета, когато посещавам една твоя много близка. Налага се, аз съм вече на възраст, а жената е истинска стръвница. ;) Само че днес имам доста работа и се налага да остана зад компа. Все пак, такива като теб с жълто около човката и по перата ми доставят огромно удоволствие с безсмисленото си цвъртене във форума, за което ви благодаря най-сърдечно... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 19 фев 2014 13:14

1912plovdiv написа:

Дърт изгнил гупако, ДПС са отроче и произведение на ДС , да точно тия дето създадоха в епроветка гнусния урод Динамо 1914 :idea:

Всички динамовци са с партийни книжки , точно както вождовете в дпс :oops:

СРАААААААААААААААММММ

Дърт изгнил глупак можеш да викаш на баща си, ако го познаваш, разбира се. За целта майка ти трябва да е сигурна и да ти го е посочила, когато минавате през Столипиново или Шекер махала... 8-)
А това са някои от названията на твоето любимо отборче - сателит на "централните" красноармейци от София през годините (сигурно тези имена са му дали марсианците):
• Ботев при ДНВ (Ботев при Дома на народната войска) - 1949 и 1950 г.;
• ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [22] - 1950 и 1951 г.;
• ДНА (Дом на народната армия) от 1952 до 1955 г.;
• СКНА (Спортен клуб на народната армия) - 1956 и 1957 г.;
• АСК Ботев (Армейски спортен клуб Ботев) - от 1957 до 1964 г.;
• Ботев - от 1964 до 1967 г.;
• Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
• АФД Тракия (Армейско физкултурно дружество Тракия) - от 1972 до 1985 г.;

Нещо много бързо смени темата дпс с некви имена , вампире слаботоков :lol:

Коментирай защо всички в дпс са доносници , точна както вождовете на Динамо ... създадени от милицонери, бутани от милиционери и управлявани ДО ДНЕС от милиционери :mrgreen: Мустака и ДПС в едно легло по бошевишка линия за ужас на дъртия едноклетъчен червей :mrgreen:

Цитира ми некви имена тука ... а ФАКТИТЕ :

Динамо 1914 болшевика с 30 купи и тили комунистическо-турски подаръци ,

Ботев с една .... Що тъй дейба :oops:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 19 фев 2014 13:15

saffron написа:
obi4am_pirin написа:
Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!

Толкова ли няма политически форуми, та да си пишеш на спокойствие за турци и за дпс?
Това е спортен форум . Олимпиада е. Пиши повече за БЪЛГАРИ и за световния СПОРТ като цяло!

Гонг не е туристически форум да обсъждаме нашите "Олимпийци"!!!
Можем да обсъждаме Сани Жекова, да ни е жива и здрава! :geek:

Върни се в “Свободна зона”