Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 10:50

Той разкри, че е постигната договорка със строителите, дейностите по обекта да продължат до края на януари, въпреки забавените плащания. А какво ще се случи след това, ще стане ясно, след като двете страни седнат на преговори.

:lol: :lol: Тоя добре ли е :mrgreen: , преговорите нали се водят преди подписване на Договор или аз греша нещо :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 дек 2013 11:41

donDiego написа:
Той разкри, че е постигната договорка със строителите, дейностите по обекта да продължат до края на януари, въпреки забавените плащания. А какво ще се случи след това, ще стане ясно, след като двете страни седнат на преговори.

:lol: :lol: Тоя добре ли е :mrgreen: , преговорите нали се водят преди подписване на Договор или аз греша нещо :mrgreen:

Незнам дали тоньо е добре , но ние съвсем не сме на ред :

1- Първо че позволихме тоя да довтаса на герена
2- че го траем още

ПС:Всъщност , аз от самото му начало не го дишам тоя , но една птичка пролет не прави. ако зависеше от мен тоя отдавна да си е заминал , на всичкото отгоре щях и да го подстрижа. Нема такъв гнусен тип , като локомотивеца.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 дек 2013 15:17

В цял свят кабриото е топ-гъзария .... вие имате всички изгледи да сте с кабрио за годишнината - радвайте му се като разгонени абитуриентки :)
ПП: Тонката яко ви завъртя този път. За мен също е непонятна липсата на банкови гаранции за строежа.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2013 15:56

Не трябва да се злобее по адрес трудностите в изграждането на трибуната, това може на всеки да се случи и щом отбор, като Левски има подобни проблеми правете си сметка другите, в какво положение са.
Дано да успеете в уречения срок да завършите на 100% строежа, пък останалата част е ясно, че скоро няма да се почне с нейната реконструкция.
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 дек 2013 16:39

PFC Litex написа:Не трябва да се злобее по адрес трудностите в изграждането на трибуната, това може на всеки да се случи и щом отбор, като Левски има подобни проблеми правете си сметка другите, в какво положение са.
Дано да успеете в уречения срок да завършите на 100% строежа, пък останалата част е ясно, че скоро няма да се почне с нейната реконструкция.

Проблема при нас е некадърността на локомотивеца и наглото му поведение . Тоя малоумник за никъв х*й не става .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2013 16:45

Дали е некадърен е доста относително, защото в случая ми се струва, че и него здраво го употребиха и изхвърлиха.
Хипотетично погледни на нещата от ъгала на, ти си разумен, с опит и т.н. и аз съм ти обещал нещо и ти смело предприемаш действия, но в един момент те оставям и ти си като в небрано лозе.

Парите за сектора трябваше да дойдат от ВТБ, но те дойдоха, откраднаха, каквото можаха, дадоха тук там някой лев за Бог да прости и си биха шута.

Сектора ще стане, но ще се тегли за него кредит, тук въпроса е този кредит футболния отбор дали ще може да го обслужва, другият вариант е да бъдат продадени конвертируемите футболисти и на тяхно място да се заложи на юноши докато си стъпите на краката и следващия път питайте старите хора за някой неща, те са врели и кипели, и са лъгани, и са подкрепяни, просто не ги загърбвайте, че това е грешка голяма.
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 дек 2013 17:11

Ясно че Тонев ще е виновен, но нали има един лаф, че без пари и мама на тати не дава :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 дек 2013 17:19

PFC Litex написа:Дали е некадърен е доста относително, защото в случая ми се струва, че и него здраво го употребиха и изхвърлиха.
Хипотетично погледни на нещата от ъгала на, ти си разумен, с опит и т.н. и аз съм ти обещал нещо и ти смело предприемаш действия, но в един момент те оставям и ти си като в небрано лозе.

Парите за сектора трябваше да дойдат от ВТБ, но те дойдоха, откраднаха, каквото можаха, дадоха тук там някой лев за Бог да прости и си биха шута.

Сектора ще стане, но ще се тегли за него кредит, тук въпроса е този кредит футболния отбор дали ще може да го обслужва, другият вариант е да бъдат продадени конвертируемите футболисти и на тяхно място да се заложи на юноши докато си стъпите на краката и следващия път питайте старите хора за някой неща, те са врели и кипели, и са лъгани, и са подкрепяни, просто не ги загърбвайте, че това е грешка голяма.

Ще ме извиняваш , ама тоньо е всичко друго , но не и разумен . Просто синче на номенклатурчик. Селекция ли направи ?, едно разумно ръководно решение взе ли? , Какво направи за Левски се пита ? ....абсолютно нищо . Излага се като кифладжия по интервюта и пресконференции правейки се точно на разумен и кадърен . Снишава тона ..тип - Ал Капоне и дрънка клишета след клишета , после чака да се наспи за да измисли някоя друга глупост.

ПС: Пари ли ...ами Левски изигра доста уговорени по-моему мачове , въпроса е в чий джоб влезнаха .Пак питам и отговор - не искам. А това , че Тара си тегли заеми от самия него си и после ги приписва на клуба е вън от съмнение.

Като имаше пари от ШЛ , ЛЕ и т.н. кво стана ? ....същото квото става и сега ....пак ги няма , пак са потънали незнайно къде .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2013 17:33

zlobul написа:Като имаше пари от ШЛ , ЛЕ и т.н. кво стана ? ....същото квото става и сега ....пак ги няма , пак са потънали незнайно къде .

Вие все едно всяка година получавате милиони от ЕКТ, че нон стоп питаш за тези средства.
Замисли се, какво бе направено на Герена и ще видиш, къде са парите.

Грешката, която допусна ръководството на Левски беше, че тръгна да строи сектор на голи обещания без да имат черно на бяло с паралиите и Иван Вуцов дори изрева, като хималайска мечка, но кой да го чуе, 80% от сините фенове го заклеймиха, като изкуфял старец и че го било яд, че няма се облажи.
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 дек 2013 18:10

PFC Litex написа:
zlobul написа:Като имаше пари от ШЛ , ЛЕ и т.н. кво стана ? ....същото квото става и сега ....пак ги няма , пак са потънали незнайно къде .

Вие все едно всяка година получавате милиони от ЕКТ, че нон стоп питаш за тези средства.
Замисли се, какво бе направено на Герена и ще видиш, къде са парите.

Грешката, която допусна ръководството на Левски беше, че тръгна да строи сектор на голи обещания без да имат черно на бяло с паралиите и Иван Вуцов дори изрева, като хималайска мечка, но кой да го чуе, 80% от сините фенове го заклеймиха, като изкуфял старец и че го било яд, че няма се облажи.

Въпроса е на чии голи обещания се довериха за да започнат строежа..не са тоньовите със сигурност, той е мазното и хлъзгаво лице на инвеститора в сянка.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Левски”