Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2025 07:31

drvasko98 написа:Не знам как съществува Атлетик Билбао

Ако не си забелязал, напоследък с баски-негри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2025 09:04

drvasko98 написа:Не знам как съществува Атлетик Билбао

Това е най-богатия клуб в областта. И обира всичко най-добро от тамошните школи. При правилна работа, всичко се получава. У нас като се замислиш само една търновска община какво е дала на българския футбол... Или северозападнала България. Или пиринския край. И можеха още много да дават. Но за разлика от нас не мразят своето. Само че ни смениха чипа. Доколкото знам си го имат за национален отбор на баските един вид. Да речем, ако има клуб в югоизточна България, в една алтернативна вселена, в която тук сме като хората, и този клуб е богат, работи се правилно и обира всичко най-добро от областта... Като им познавам манталитета на хората от онзи край, ще са ебати и злото.

П.С. Футболът не случайно е определен за "игра", а не за спорт.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2025 09:37

Малиий. Iskame si levaaa, iskame si leevaaa.. Напъплиха патриотарите.
Аз съм за правилото като цяло. Не друго, ама чужденците в Бълхария са слаби. Ако ограничаването им ще вдигне качеството на входящите трансфери на чужденци и ще коства по-малко загуби на любимият отбор - да! То друг е моментът, че нашите дришни стават само да ядат бой от Израел, Кипър и прочие и да шият прости чалгарки в Студентски град, ама тук-там покрай боклуците (95%) ще изскочи нещо що-годе читаво.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2025 09:53

Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2025 10:32

В реда на горната мисъл, преди няколко месеца излезе книгата „Левски: легендата за трите купи“ с автори Васил Колев и Георги Бърдаров.
Споделям за информация на немногото левскари, които обичат да четат.
Мнозинството, което знае всичко и всичко му е ясно, да подмине коментара ми, моля.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 06 юни 2025 10:42

blue avalanche написа:Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.

Чудесен факт. Сега кажи колко чужденци имаше в другите български отбори по това време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юни 2025 11:10

groti написа:Малиий. Iskame si levaaa, iskame si leevaaa.. Напъплиха патриотарите.
Аз съм за правилото като цяло. Не друго, ама чужденците в Бълхария са слаби. Ако ограничаването им ще вдигне качеството на входящите трансфери на чужденци и ще коства по-малко загуби на любимият отбор - да! То друг е моментът, че нашите дришни стават само да ядат бой от Израел, Кипър и прочие и да шият прости чалгарки в Студентски град, ама тук-там покрай боклуците (95%) ще изскочи нещо що-годе читаво.

Сменяй белото. И националността. Ще ти е по-спокойно.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 06 юни 2025 11:44

metodito написа:
groti написа:Малиий. Iskame si levaaa, iskame si leevaaa.. Напъплиха патриотарите.

Сменяй белото. И националността. Ще ти е по-спокойно.

Мето, недей така бе, момче. Аз в теб се кълна! Появи ли се Мето, знам че ще има шоУ. Я ще разбера как чужденците ни ибаха мамата на хубавата държавица, я как по байтошововреме беше ееехееее колко убаво.
Ся ревнахме за Билбао, ама когато Стойчо ни сравни с Валекано некои хора се изпущиха направо. Само с Реал и Барса трябваше да се сравняваме? Сравнявайте вие нашия кофти матрял (от които 3 милиона мангали и пенсионери) с 15 милиона баски worldwide. Само в Испания и Франция са 6 милиона. Избор бол.
110 години любов!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2025 12:43

ElCochino написа:
blue avalanche написа:Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.

Чудесен факт. Сега кажи колко чужденци имаше в другите български отбори по това време.

Тракия Пд:
Вичев, Бакалов, Зехтински, Костадинов, Пашев, Пехливанов
Ч.море:
Марев, Т.Атанасов, М.Бакърджиев, Н.Спасов, М.Вълков, Рафиев
Локо Пд:
Бонев, Садъков, Сотиров, Стайков, Ераносян
ЦСКА:
Велинов, Н.Младенов, Р.Здравков, Ст.Младенов, Сп.Джевизов, Л.Танев, Г.Димитров, Безински, Йончев, Г.Славков
Етър:
Тр.Иванов, Цингов, Аргиров, Р.Дойчев, Н.Велков
Играчи, които са В ПЪТИ по-класни от брикетите, които напълниха Лигата! В ПЪТИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2025 13:07

Само да кажа, че тогава всички отбори бяха с само с българи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”