Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 сеп 2012 11:35

Аз и Мартин ( White Fang ) сме на линия за мача с Черно море ! ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 сеп 2012 13:05

Хардуер. Отговорих ти подобаващо, но изтрих и твоя поуст и моя отговор в името на добрия тон, но те моля най-любезно да се въздържаш от
подобни писания. Този подфорум е направен за хора, които поддържат Черноморец. Лишените от логика нападки към тях и съжденията твои относно това на, кой, къде му е мястото тук няма да виреят. Щом си толкова силен, мъдър и справедлив направи така, че твоята правда да възтържествува не в тази форумна среда, а наяве.
[offtopic]Това, че Европа ни връща ромите обратно не значи, че толерира дискриминацията им у нас...Въпреки твоето, моето и на повечето българи по-различно мнение по този въпрос е факт, че Юръпа има специално отношение към тях. Тълкува ги, като малцинство и държи да бъдат "внедрени" в среда далечна от тяхната :x ...За съжаление България се оказва идеалното място за тази "интеграция" според стъклените мозъци на Брюксел. Колкото и да ни е тегаво - всяка криволинейна политика на сегашните ни политици би им затворила кранчето с "безценните" блага отпускани ни от там. За жалост.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 27 сеп 2012 14:55

ако вие бяхте " мъдри и справедливи" по твоите думи, щяхте да направите така, че правдата да възтържествува и да върнете на вашия си стадион, а не да ползвате този на Нефтохимик. И не ми излизай, че стадиона е на МС защото, така както е тръгнало като нищо и вас да остави както остави Нефтохимик, както остави Поморие. И вместо да си държите на вашото и историята си седите мирно под козерките на ст. Нефтохимик (така го знаят в цяла България и само знаете защо) и не обелвате дума никъде освен може би сред вас. И не ме набеждавайте за фен на Нефтохимик, просто съм реалист и незнам защо вие изкривявате нещата. И нормално да си ми изтрил мнението, тука се случва много често да се трият мнение на хора, които не изповядват точно вашата идеология. Все едно в форумите на Локо Сф и ЦСКА да ми трият мненията ако им кажа, че ст. Славия не е техен и мястото им е на Надежда и БА! С вашето повърхностно мислене, няма как да печелите симпатии на феновете из Бг. Виж борбата за справедливост на феновете на Нефтохимик, се забелязва дори и сред най-големите им врагове - Берое. Просто факт.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 сеп 2012 16:05

xapdyep написа:ако вие бяхте " мъдри и справедливи" по твоите думи, щяхте да направите така, че правдата да възтържествува и да върнете на вашия си стадион, а не да ползвате този на Нефтохимик. И не ми излизай, че стадиона е на МС защото, така както е тръгнало като нищо и вас да остави както остави Нефтохимик, както остави Поморие. И вместо да си държите на вашото и историята си седите мирно под козерките на ст. Нефтохимик (така го знаят в цяла България и само знаете защо) и не обелвате дума никъде освен може би сред вас. И не ме набеждавайте за фен на Нефтохимик, просто съм реалист и незнам защо вие изкривявате нещата. И нормално да си ми изтрил мнението, тука се случва много често да се трият мнение на хора, които не изповядват точно вашата идеология. Все едно в форумите на Локо Сф и ЦСКА да ми трият мненията ако им кажа, че ст. Славия не е техен и мястото им е на Надежда и БА! С вашето повърхностно мислене, няма как да печелите симпатии на феновете из Бг. Виж борбата за справедливост на феновете на Нефтохимик, се забелязва дори и сред най-големите им врагове - Берое. Просто факт.

Вашата "борба за справедливост" ми напомня за Дон Кихот.... и той се бореше за справедливост..... и той като вас подобно, живее в паралелен свят в който, само той "вижда" заобикалящата го действителност през собствената си призма, която няма нищо верно с истината ;) Ама вие сте по .... от него, верно и талибаните биха разбрали от дума, а пък вие повече се радикализирате, и все повече повтаряте омръзналите ни вече мантри.... Потърсете си някой Санчо Панса и ако го намерите, вслушайте се в това което ви говори! :idea:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 сеп 2012 16:23

grud написа:
xapdyep написа:ако вие бяхте " мъдри и справедливи" по твоите думи, щяхте да направите така, че правдата да възтържествува и да върнете на вашия си стадион, а не да ползвате този на Нефтохимик. И не ми излизай, че стадиона е на МС защото, така както е тръгнало като нищо и вас да остави както остави Нефтохимик, както остави Поморие. И вместо да си държите на вашото и историята си седите мирно под козерките на ст. Нефтохимик (така го знаят в цяла България и само знаете защо) и не обелвате дума никъде освен може би сред вас. И не ме набеждавайте за фен на Нефтохимик, просто съм реалист и незнам защо вие изкривявате нещата. И нормално да си ми изтрил мнението, тука се случва много често да се трият мнение на хора, които не изповядват точно вашата идеология. Все едно в форумите на Локо Сф и ЦСКА да ми трият мненията ако им кажа, че ст. Славия не е техен и мястото им е на Надежда и БА! С вашето повърхностно мислене, няма как да печелите симпатии на феновете из Бг. Виж борбата за справедливост на феновете на Нефтохимик, се забелязва дори и сред най-големите им врагове - Берое. Просто факт.

Вашата "борба за справедливост" ми напомня за Дон Кихот.... и той се бореше за справедливост..... и той като вас подобно, живее в паралелен свят в който, само той "вижда" заобикалящата го действителност през собствената си призма, която няма нищо верно с истината ;) Ама вие сте по .... от него, верно и талибаните биха разбрали от дума, а пък вие повече се радикализирате, и все повече повтаряте омръзналите ни вече мантри.... Потърсете си някой Санчо Панса и ако го намерите, вслушайте се в това което ви говори! :idea:

Светльо, ти идваш ли във Варна?
[offtopic]Питам, щото в твоята компания бирата по се услажда :)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 сеп 2012 16:29

Светльо, ти идваш ли във Варна?
[offtopic]Питам, щото в твоята компания бирата по се услажда :)[/offtopic][/quote]

За сега да! около 80%
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 сеп 2012 16:40

Браво :)
Между другото, има вероятност в неделя да се прибера навреме в Бургас, така че ще мога да взема още четири акули със себе си :) Това, обаче ще се разбере утре.
Ще бъде яко, ако едната акула е Миро, че да обсъдим някои неща относно ку-клукс-клана на четири очи ;)
Последна промяна от petkan на 27 сеп 2012 16:48, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 сеп 2012 16:44

petkan написа:Браво :)
Между другото, има вероятност в неделя да се прибера навреме в Бургас, така че ще мога да взема още четири акули със себе си :) Това, обаче ще се разбере утре.

еми супер . и от варна фен клуб на акулити още малко и ще се събере една тава шарани :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 сеп 2012 16:56

:mrgreen: Днес се записаха още няколко човека сериозни. Напредваме.
п.п. Уредихме се с автобус от Бургасбус 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 сеп 2012 16:58

Дъра-бъра, ала-бала тъпчете на едно място, развитие никакво. Приеми, че сме прости шарани, малко сме, никой не ни бара за слива и ни лиши от присъствието си. Само си губиш времето да се оплакваш в тоя подфорум ;) Ходи се бори за справедливост на друго място :?
п.п. Защо имам чуството, че се бориш за нашето внимание :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”