Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: методито

Мнениеот metodito » 28 май 2025 22:57

Странджата написа:Ти хубаво си ги накъдрил, ама това всичкото е за такива като нас - пенсии, които са без работа. Иначе - не е до манталитет, а е до сметка - как ще ти излезе по-евтино. Всеки търси това. А си купуваш турски домати, защото не можеш да си отгледаш свои - на терасата не става някак си. И на пазара не продават, защото далаверата е нищожна в сравнение с тази с турските. И с футболистите е подобно - манталитета не е релевантен. Все пак футболът не е игра, а бизнес, за жалост ...

Всичко си е баш на място. Написах "имаш", т.е., даже и не знам това терасата защо го споменаваш. Ако е някаква метафора... ще се направя, че не разбирам.
Все пак футболът не е игра, а бизнес, за жалост ...

Оф, пази Боже, сляпо да прогледа. "То без негри не може. Друго си е с чужденци". Радва се, че хванал второто място след десет години с един бюлюк наемници, вика бизнес. :lol: Мармайко. :lol: Да бе. Да продаваш мачове сигурно му викаш бизнес.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 28 май 2025 23:07

NOMER14 написа:Мето, примерът ти е страхотен.
В събота ще засеем последните 3 корена домати. Само че доматиту иска много вода, засенчваща мрежа и/или от градушка, а водата не е от кладенеца и много скъпичка при нас. За мушичките по тях друг път.

В интерес на истината доматите, ако ги преполееш, ще станат воднисти. За другото - търпение, любов и грижа. Правилна грижа. Като апример да не ги преполееш. Може да се чете и преносно. И да, техническите условия (разбирай база, правилна работа) е задължително. Като заради 6ибаните киселинни дъждове и градушките, може да им издигнеш нещо като парниче. Геранът по подразбиране го имаш. Това е желанието. Постоянно извиращо.
П.С. На нас ни прекъснаха безплатната, язовирска вода. Тази година няма да садя. Инак миналата година ядох такова биволско сърце, къде няма го намериш в магазин.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 май 2025 11:32

Щом купуваш домати от магазина, простено ти е. Аз купувам само от пазара, когато се появят отгледаните на полето. Колкото дали футболът е игра или бизнес - дай определение на игра. Ще ти дам жокер - дали футболистите играят да победят или да спечелят. И къде е игра, къде е професия. Не се изказвай неподготвен, както се казва. Старай се повече - все пак си ментор, макар и самозван, в него.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 29 май 2025 12:10

Методи хубав пример си дал аналогията е ясна - школата, но при нас не работи като хората, трябват иистински тренжори, а не физкултурници от ВИФ. При нас е все едно да гледаш домати без вода или с кофти семена. Ние от школата имаме един вратар , който продадохме, Петков, който няма развитие, вечно контузения Митков и това е. Сега евентуално Рупанов, но едно е Септември, друго е синята фланелка, която тежи все едно е от олово.

Колкото за доматите - за пенсионер е тази работа или хоум офис. Когато си бях в Бг успявах да отгледам на северен склон на 850 м надм. ввисочина, е ставаха през Август. Безценно е собствен домат с ракийката вечер. Само по част от Ю. Европа съм ял качествен домат и в една от балтийските държви, чудесна страна с чудесни хора, но там езикът им е бамбашка, нищо че са славяни.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2025 12:56

На мен новата реформа във футболчето по-скоро ми допада. Не толкова с детайлите, покрай които всякакви футболни и нефутболни хора ще ни надуят главите с лаладжийството си, а с това, че трябваше нещо да се промени радикално, защото футболът ни наистина се превърна в неспортен алъш-вериш маймунарник.
Тук е моментът да похваля Гонзо, защото ми се струва, че е показал един голям среден пръст на всякакви лобита, на зелени и оранжеви мутри, на клубчета и мненийца, на прости и лицемерни мисирки и т. н.
Може би в краткосрочен план Левски не е в най-изгодна позиция, защото едва ли ще можем да надцакаме Разград и Литексь Баражень за най-добрите родни топкоритачи, НО дългосрочно това би трябвало да ни стимулира да обърнем повече и наистина по-сериозно внимание на школата. По-добър стимул от това просто няма как да очакваме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2025 13:15

Глобата може и да е символична за някои отбори, но тогава те трябва открито да излязат и заявят, че не им пука за българските играчи. И пред юношите на тези отбори ще възникне въпросът: "Ние какво правим, изобщо, в тази школа?"
Младите щели да влизат неопитни и неподготвени... Ами, с търкане на пейката как ще станат опитни? Що се отнася за подготовката - ми да се подготвят! Някой трябва да ги дундурка докато станат на 25, така ли?
Ще дам за пример Нигерия:
В тяхната лига няма нито един чужденец. Обаче ни разпраха с 3-0, нали? Барабар със Стоичковци, Сираковци, Балъковци, Лечковци...
Да не говорим колко титли и медали имат от юношески и младежки световни.
Сигурно щото базите им са световна класа... Или терените им са върха на сладоледа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2025 13:29

blue avalanche написа:В тяхната лига няма нито един чужденец. Обаче ни разпраха с 3-0, нали? Барабар със Стоичковци, Сираковци, Балъковци, Лечковци...

Нито един от състава на Нигерия не играе в местното първенство, дори и през 1994-та. Но как да е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 29 май 2025 13:50

Да не стане обаче пак така, да се раздават български паспорти експресно на всеки, който си плати. Има, няма 12 месеца в България, не говори капка Български, обаче с паспорт. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 май 2025 14:02

jusi написа:Да не стане обаче пак така, да се раздават български паспорти експресно на всеки, който си плати. Има, няма 12 месеца в България, не говори капка Български, обаче с паспорт. :lol:

След обявяването на новите правила съвсем логично възникна следният въпрос: какво се случва с чуждестранните футболисти, които имат български паспорти?

Именно поради тази причина Gong.bg се свърза с изпълнителния директор на БФС - Андрей Петров.

"Естествено е, че сме обсъждали този въпрос. Утре ще излезем с позиция, която ще бъде публикувана на официалния сайт на централата. Ще разкрием всички подробности", заяви пред Gong.bg Петров.

Задължително трябва да направят нещо по въпроса, за да се премахне тази възможност.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2025 14:26

rhaegar написа:
blue avalanche написа:В тяхната лига няма нито един чужденец. Обаче ни разпраха с 3-0, нали? Барабар със Стоичковци, Сираковци, Балъковци, Лечковци...

Нито един от състава на Нигерия не играе в местното първенство, дори и през 1994-та. Но как да е.

Знам какво съм написал. Лига без нито един чужденец, "произведе" играчи, които заиграха в чужбина и ни изгермечиха с 3-0.

Върни се в “Левски”