Няма никакви слухове по медиите,явно няма да има добри новини за 24 май,даже и от общината нищо не се чува ,а уж обещаха преди месец да завършат описването на имотите.
Хиляда нюанса сиВОраков
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Защо изтрихте мненията?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Гледам финала във Велико Търново и напълно оправдавам покупката на евтини чужденци. С това поколение което идва не чака Левски. Та те не могат да си спрат топката. Тактически са много зле, лутат се като мухи без глави по терена, не знаят къде и как да застанат, кога да отворят, на върнат назад или да изострят играта с извеждащи пасове. Повечето от подаванията им са неточни. Играят бавна имитация на футбол и разчитат на индивидуални изпълнения. Засега неуспешно. Ако ДЮШ не се разтърси здраво и да се изритат т.н. треньори и директори нищо добро не бива да очакваме от тази школа.
18 годишни към 70мин. им се сващаха краката :cry:
mikata написа:Защо изтрихте мненията?
Ми опциите са две:
- позитивна - за да не банват такива като мен
- не чак толкова позитивна - защото се казват истини, от които боли и са трудни за приемане
Едно време така се държаха и оранжевите в първите месеци на припознаването. Полсе обаче видяха, че късия си е послал където трявба в медиите, а сините припоци са на нивото на оранжевите и искат да бият чорбата по главата и всичко стана точно :oops:
С школата нещата са потрес, като почти всичко в държавата ни. Случайно имам опит и с млади хора (няма да се хваля, че на някои ще им стане пак лошо) - чисто професионално, като зависят от мен - ми тотално неадекватни, като макс 20-25% са заинтересовани да направят и научат нещо. Всичко друго си е рахат с кинтите на мама и тате и е на курорт. просто сме оядени във всички смисли на думата и затова и не се получават неща. Опциите пак са две:
- много сериозни инвестиции в школата и желание за промяна - изискват се много, ама много време и пари за инфраструктура и специалисти, за да се промени чипът
- заеваване на всичко и ноФ Фнос на маймуняци от всички земни кълбета, щото хем е по-евтино, хем е по-бързо
П.С. Ако ставаше с българчета бързо и лесно, делиормаци за 15 години щяха да са го направили и да са извадили поне 10 читави играча, ама нъцки. А не е като да нямат и време, и пари, и спокойствие. Сетете се що не става
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Странджата
- Контакти:
Re: tmanolov
Ма тия делиорманци немат хистори бе! Некакви си 14 титли ...
- metodito
- Контакти:
tmanolov написа:mikata написа:Защо изтрихте мненията?
...като макс 20-25% са заинтересовани да направят и научат нещо...
1/5-1/4? Ех, да беше така, ние къде щяхме да сме.. Макс са 3-4%, оптимистично.
Re: tmanolov
Странджата написа:Ма тия делиорманци немат хистори бе! Некакви си 14 титли ...
и метро нямат, а и Метро :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Нямали история. Егати неадекватното мнение. Тези влизат редовно в Европа...шампиони са не знам колко години подред. Имат база мечта дори и за отбори от Европа. Да ...млад отбор са, но като постижения за този период отнасят всички. Това ,че си клуб на 50-80 години не те прави нещо особено ако нямаш постижения.Зелените от доста години си я пишат историята и то прекрасно. Не им пренебрегвайте труда и средствата които са вложили. Да не съм пророк но поне още 2-3 години няма кой да ги пипне в България.