Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот gdlk » 14 май 2025 22:46

Това че си бил футболист не ти гарантира че ще станеш успешен треньор! Примери колкото щеш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2025 23:09

vvessel написа:
metodito написа:Никой не знае. Върнахме Филип Кръстев в България и Мъри почна да го учи на игра в защита. И според мен щеше да го развие. Защото под ръководството на Мъри според мен Филипао израсна много. Самият Филип не е да кажеш някакъв специален (аз имам големи резерви към него понеже смятам, че е тактически неграмотен), но е доста сносен футболист.

Гледах едно предаване в което Нико Петров обясняваше как Мъри оставал след тренировките да работи специално с младите, да им обяснява какво да правят,как да застават, играл един на един с тях за да им показва нагледно. Ама вика - мъжка игра, бута, рита, като в истонски мач. По 40-50 мин отделял допълнително време за да работи индивидуално. А Хулио не само че не обича да работи с младите, както е казал Шрьод Арш, ами не е бил никога футболист и реално някои неща не ги знае от първо лице, защото не ги умее..

Тоя Нико е доста спорна личност. Теорията му, че не може да си треньор по футбол без да си бил футболист съм му я чувал. Донякъде има логика, но обратната - че като си бил футболист по дефолт ще си тренер, издиша. Това е все едно да кажеш, че ако си бил ученик в държавно училище, да си учител може да си. Останал съм с впечатлението, че този Нико е много завистливо копче.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2025 23:32

metodito написа:Тоя Нико е доста спорна личност. Теорията му, че не може да си треньор по футбол без да си бил футболист съм му я чувал. Донякъде има логика, но обратната - че като си бил футболист по дефолт ще си тренер, издиша. Това е все едно да кажеш, че ако си бил ученик в държавно училище, да си учител може да си. Останал съм с впечатлението, че този Нико е много завистливо копче.

По-скоро го е яд че от него не стана футболист, въпреки че Мъри навремето го харесваше. Иначе е голям фен на Стоилов, а никое сляпо фенство в която и да е посока не е добро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 14 май 2025 23:50

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Никой не знае. Върнахме Филип Кръстев в България и Мъри почна да го учи на игра в защита. И според мен щеше да го развие. Защото под ръководството на Мъри според мен Филипао израсна много. Самият Филип не е да кажеш някакъв специален (аз имам големи резерви към него понеже смятам, че е тактически неграмотен), но е доста сносен футболист.

Гледах едно предаване в което Нико Петров обясняваше как Мъри оставал след тренировките да работи специално с младите, да им обяснява какво да правят,как да застават, играл един на един с тях за да им показва нагледно. Ама вика - мъжка игра, бута, рита, като в истонски мач. По 40-50 мин отделял допълнително време за да работи индивидуално. А Хулио не само че не обича да работи с младите, както е казал Шрьод Арш, ами не е бил никога футболист и реално някои неща не ги знае от първо лице, защото не ги умее..

Тоя Нико е доста спорна личност. Теорията му, че не може да си треньор по футбол без да си бил футболист съм му я чувал. Донякъде има логика, но обратната - че като си бил футболист по дефолт ще си тренер, издиша. Това е все едно да кажеш, че ако си бил ученик в държавно училище, да си учител може да си. Останал съм с впечатлението, че този Нико е много завистливо копче.

Това за Хулио е изцяло мое допълнение. На Нико изказването е само за Мъри. Не знам защо си мислиш, че бил завистлив. Гледал съм му участия като анализатор в Спортал и обикновено говори доста обосновано и разбира за какво говори. Не съм чувал да има теория за това, че щом не си бил футболист не можеш да бъдеш треньор, но примера който даде с Мъри е изцяло в полза на бивш футболист - треньор.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 май 2025 07:54

LoveAndPeace написа:
Kotooshu написа:Сините припоци във форума на Левски с нови висоти :mrgreen:
Гъзо му купил на Дон Хулио второто място, ебати и избирателния купувач е Гъзо, не купи мачове на Мъри, Пеп Костов и Генчев.. само на испанчето :mrgreen:

Туко що попаднах, на един от най-гнусните и жалки интриганти и лъжци, който се е превърнали в най-голямата опора на оранжевата припощината .....

https://www.facebook.com/reel/9133209996782896

Ловешките му приятелки на Пепи Истинската Интрига, удрят нови върхове на комплексарщината .... а наш Пепи се пореден път се прехласва по тази сган :(

Хулио Иглесиас удари 6ца от тотото. Двата отбора с които бяхме залепени се сгромолясаха зловещо и паднаха от всеки с който играха ...........с изклчение на нас. А Арда тръгна от по-голяма разлика , иначе можеше и да ни подпари под прякора на Мажоритаря ни.
Но днес казал , че в момента Левски играе най-добрият футбол :lol: как беше - Футбол в който да се влюбиш :lol: :lol:

За това няма спор, тотален регрес на катърите и жалък порнак с латекса, за металик има обяснение, Арда си бяха и си останаха най-симпатичния отбор... без 11 маймуни на терена!

Относно испанския джентълмен :mrgreen: няма лошо да имаш самочувствие, но след първите му изяви да си вадим телефоните и до сега.... за мен манталитета му е на средняшки треньор и второто място ще го грее цял живот, освен ако догодина не ни направи шампиони ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2025 16:03

vvessel написа:Това за Хулио е изцяло мое допълнение. На Нико изказването е само за Мъри. Не знам защо си мислиш, че бил завистлив. Гледал съм му участия като анализатор в Спортал и обикновено говори доста обосновано и разбира за какво говори. Не съм чувал да има теория за това, че щом не си бил футболист не можеш да бъдеш треньор, но примера който даде с Мъри е изцяло в полза на бивш футболист - треньор.

Аз съм му фен, vessel. И съм гледал доста негови видеа. Много ме кефи, че признава, че Мъри един вид го е натирил. Честен е. Признава си, че бил несериозен и така нататък. И въпреки, че го е натирил, му е фен. Веднъж го каза това за треньора. Принципно има логика. Разправя нещо от рода, нали: "ти като не си бил в съблекалнята като футболист и на терена"..., някакви такива. Всъщност, освен Хулио и Моу, не се сещам за други треньори, които не са били футболисти.

Да, вижда се, че на Хулио не му се занимава с младите. Както на Костов, на Хубчев, на Генчо, на Роси... За съжаление, само Мъри се е занимавал. А в "Левски" собствен кадър в титулярните 11 е нещо специално. Не е задължително да е млад. А да е собствен кадър. Но ако е млад, още по-добре.
Последна промяна от metodito на 15 май 2025 16:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2025 16:09

rhaegar написа:
metodito написа:Тоя Нико е доста спорна личност. Теорията му, че не може да си треньор по футбол без да си бил футболист съм му я чувал. Донякъде има логика, но обратната - че като си бил футболист по дефолт ще си тренер, издиша. Това е все едно да кажеш, че ако си бил ученик в държавно училище, да си учител може да си. Останал съм с впечатлението, че този Нико е много завистливо копче.

По-скоро го е яд че от него не стана футболист, въпреки че Мъри навремето го харесваше. Иначе е голям фен на Стоилов, а никое сляпо фенство в която и да е посока не е добро.

Готин е пичът. Но според мен е предубеден към Веласкес.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2025 16:27

rhaegar написа:
metodito написа:Илия Груев беше в Трета бундеслига и никой не се сети за него. Илиан във Варна почна да налага едни лапета, някои от които може да са следващите груевци. И "Левски" в 100 от 100 случая ще предпочете някой от Варзим или от не знам къде пред някое такова перспективно лапе. Даже не е заради далавератаЩе предпочетат хърватски нескопосник от последния в Хърватия пред Вуцов (направо съм приятно втрещен от привличането на Вуцов. Тези не са себе си). Ще освободят Луков, щото както казва експерта Г.Тодоров, "Той Луков не беше много вратар като беше при нас". Та така. А за Груев... Както образно и просташки се изразих... Ти работа ли ще вършиш или 4икии ще правиш? Нека са скъпоплатени играчите на "Левски", но българи. Предимно. Едно, че знаят какво е "Левски" и са добри, второ са добре платени (€12-13К).

Не ми отговори на въпроса, предполагам няма такива?

Илия Груев ако от Трета лига го бяхме докарали, щеше да се реве като за Сангаре, че водим аматьори от В групите из Европа. И при нас нямаше да се развие до играчът, който е в момента, в това можеш да си сигурен. Ние (всички БГ клубове) не развиваме успешно футболисти, това е видно от продажбите ни навън, за какво някой с каквато и да е перспектива да стане нещо от него би се върнал тук? Само провали навън като Неделев се прибират. Виж него навремето трябваше ние да го върнем от Майнц, не да си губи времето в Пловдив, ама било каквото било.

Когато имаш 48% чужденци в първенството, другото са стари кучета, а младите са за пълнеж, какво очакваш? Въпросът е концептуален и многостранен. Народопсихологически, ако искаш. Сравни, народите от бивша Югославия и националното им чувство и нашето: "За нищо не ставаме". Те па сърбите щото "стават". Въпрос на гледна точка. Това даже не е национализъм. Въпрос на светоглед и тъ нъ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2025 16:47

Малкият изчеткал Костов за трансфера си във Фейенорд. Абе, Пламенчо, ако Мъри не ти се беше доверил, щеше да си в "Левски" II или да търкаш скамейката във Враца. Понеже Костов налагал изнасяне на крак от вратаря и Фейенорд играели. Така. Ми, че то цяла Европа се опитва тая глупост. Пък ти сигурно си виновен за 3-4 гола заради играта ти с крака след пресечени твои пасове.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 май 2025 17:05

metodito написа:Когато имаш 48% чужденци в първенството, другото са стари кучета, а младите са за пълнеж, какво очакваш? Въпросът е концептуален и многостранен. Народопсихологически, ако искаш. Сравни, народите от бивша Югославия и националното им чувство и нашето: "За нищо не ставаме". Те па сърбите щото "стават". Въпрос на гледна точка. Това даже не е национализъм. Въпрос на светоглед и тъ нъ.

С други думи, проблемът не е че Левски не разчита на българи, а че никой в лигата не разчита на такива и няма от къде да ги вземем. Елегантно измъкване, няма що.
Иначе сърбите е очевидно че по-стават, то е видно колко сръбски играчи има извън тяхната лига в прилчни отбори и съответно колко българи. И да, това също е следствие че отборите не си налагат младите таланти, а мъкнат всякакви чужденци на кило.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”