realno написа:Като наричаш футболист на Левски "берач на памук " не ми прилича на опозиция, а на расизъм. Какво престъпление е извършил освен, че е слаб футболист. От белите няма ли слаби футболисти?
Когато си спестяваш същите епитети към белите, когато са виновни, не ми прилича на опозиция, а на лицемерие.
Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата. Расистите не са опозиция, а част от проблема. Истинската опозиция иска спазване на закона, а не затваряне на очите за престъпленията на едните, а на вдигане на шум по отношение на другите.
Наричам ги така, защото не стават за тази професия. Кога съм нарекъл така Жоазиньо? Или Вагнер? Ричард? Никога!
А през годините съм критикувал/плюл и по български играчи/бели чужденци. Наричал съм някои от тях - "некадърници", "аматьори" "медийни звезди". Подигравал съм се на нац. ни отбор.
Сега ще кажеш, че не е толкова грубо като "берач". Ами по адрес на Неделев и Божинов съм писал иронични коментари, свързани с интелекта им.
Честно казано, имаше период, в който не ме интересуваше каква националност е играча. Но вече чужденците станаха прекалено много и си обърнах позицията. Не може дори последните два отбора, 100% взимащи и общински пари, да играят с 7-8-9 чужденци.
Не мога да приема вече тази политика на - "майната им на българските играчи".
Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата.
Съжалявам, но фактите са, че Европа вече не е безопасна заради мулти-култито.
И имам пълното право да НЕ искам в центъра на София да се чувствам като в Афганистан!