Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 16:27

realno написа:Като наричаш футболист на Левски "берач на памук " не ми прилича на опозиция, а на расизъм. Какво престъпление е извършил освен, че е слаб футболист. От белите няма ли слаби футболисти?
Когато си спестяваш същите епитети към белите, когато са виновни, не ми прилича на опозиция, а на лицемерие.
Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата. Расистите не са опозиция, а част от проблема. Истинската опозиция иска спазване на закона, а не затваряне на очите за престъпленията на едните, а на вдигане на шум по отношение на другите.

Наричам ги така, защото не стават за тази професия. Кога съм нарекъл така Жоазиньо? Или Вагнер? Ричард? Никога!

А през годините съм критикувал/плюл и по български играчи/бели чужденци. Наричал съм някои от тях - "некадърници", "аматьори" "медийни звезди". Подигравал съм се на нац. ни отбор.
Сега ще кажеш, че не е толкова грубо като "берач". Ами по адрес на Неделев и Божинов съм писал иронични коментари, свързани с интелекта им.

Честно казано, имаше период, в който не ме интересуваше каква националност е играча. Но вече чужденците станаха прекалено много и си обърнах позицията. Не може дори последните два отбора, 100% взимащи и общински пари, да играят с 7-8-9 чужденци.
Не мога да приема вече тази политика на - "майната им на българските играчи".

Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата.

Съжалявам, но фактите са, че Европа вече не е безопасна заради мулти-култито.
И имам пълното право да НЕ искам в центъра на София да се чувствам като в Афганистан!
Последна промяна от Eminem на 08 май 2025 17:14, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 май 2025 16:37

Eminem написа:
realno написа:Като наричаш футболист на Левски "берач на памук " не ми прилича на опозиция, а на расизъм. Какво престъпление е извършил освен, че е слаб футболист. От белите няма ли слаби футболисти?
Когато си спестяваш същите епитети към белите, когато са виновни, не ми прилича на опозиция, а на лицемерие.
Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата. Расистите не са опозиция, а част от проблема. Истинската опозиция иска спазване на закона, а не затваряне на очите за престъпленията на едните, а на вдигане на шум по отношение на другите.

Наричам ги така, защото не стават за тази професия. Кога съм нарекъл така Жоазиньо? Или Вагнер? Ричард? Никога!

А през годините съм критикувал/плюл и по български играчи/бели чужденци. Наричал съм някои от тях - "некадърници", "аматьори" "медийни звезди". Подигравал съм се на нац. ни отбор.
Сега ще кажеш, че не е толкова грубо като "берач". Ами по адрес на Неделев и Божинов съм писал иронични коментари, свързани с интелекта им.

Честно казано, имаше период, в който не ме интересуваше каква националност е играча. Но вече чужденците станаха прекалено много и си обърнах позицията. Не може предпоследните два отбора, 100% взимащи и общински пари, да играят с 7-8-9 чужденци.
Не мога да приема вече тази политика на - "майната им на българските играчи".

Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата.

Съжалявам, но фактите са, че Европа вече не е безопасна заради мулти-култито.
И имам пълното право да НЕ искам в центъра на София да се чувствам като в Афганистан!

Не съм кон с капаци и знам, че в Европа не е безопасно. Някои мои приятели затова се прибраха тук.
Аз като "умнокрасив" и "розов либерал" също съм против тази политика на масово приемане на мигранти, на килограм. Но от друга страна има такива, на които живота им е в опасност поради различни причини и при доказване, че не са престъпници и терористи е редно да бъдат защитени. Все пак сме хора. Днес те са в опасност, утре не дай си Боже може и ние са сме.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 16:52

realno написа:Лош пример.
Правилния пример е: ако някой се движи "по собствен интерес" към твоя двор и влезе и изгони престъпниците, но се настани започне в него за да те ограбва, контролира и накрая предаде част от двора на съседите ти, а ти когато искаш да обединиш двора си, същите интересчии застанат срещу това и те заплашват. Тогава длъжен ли съм да му благодаря?

П.С. Трябва ли да им благодарим, че ни отнеха Македония?

Факт!
realno написа:Но от друга страна има такива, на които живота им е в опасност поради различни причини и при доказване, че не са престъпници и терористи е редно да бъдат защитени. Все пак сме хора. Днес те са в опасност, утре не дай си Боже може и ние са сме.

Това е цитат от изслушване в парламента:
Повечето чужди граждани, които влизат на границата на ЕС, не носят документи и представят противоречиви данни относно личността и гражданския си статус. Често например едно и също лице е регистрирано с различни националности в различни държави членки или представя противоречива информация относно семейното си положение.
Проблем е имало и при установяването на семейните връзки между бежанците, особено при полигамни връзки на кандидати, идващи от държави, чиито правни системи допускат повече от един брак.

Няма как да разбереш дали е престъпник, защото си късат документите и крият самоличността си. Човек с добри намерения НЕ го прави! И докато разберат кой е, ако въобще разберат, той се разхожда свободно между нас.
Самият ДАНС излезе с доклад, че по-голямата част от мигрантите тук, са подръжници на ислямска държава, пеят песните им и веят знамената им.
А къде са жените? Нахлуват здрави, прави мъже, изглеждащи като бойци, а не като страдащи.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 май 2025 17:24

blue avalanche написа:
Eminem написа: НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес.

Ако някой пътува в твоята посока по "собствения си интерес" и те качи на автостоп, дължиш ли му "благодаря"? При положение, че не е длъжен?

а ако ти вземе пари за превоза, как стоят нещата тогава? :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 08 май 2025 17:28

tmanolov написа:
helic написа:
tmanolov написа:Темата е за Левски, но дали знаеш кой праща резаците към дойчланд преди 60 години и защо? Дали не се случи същото с тъпата Танте преди 10 години, отново от същите и отново със съшия благовиден предлог. Жусиииии

нека да позная кой от три пъти
а) илюминатите
б) евреите
в) американците

П.С. през същото десетилетие гастарбайтери, т.е. споразумение за предоставяне на работна ръка, влизат и от бивша Югославия. Същите нива на бедност и престъпност като резултат.
Пак ли същите ги пращат?

Прочети малко повече и ще разбереш - това умнокрасивите упорито бягате от истината, точно като копейка, за да не я напръска кемтрейлса :geek: Нещо подобно са раевистите - колкото повече им вадиш факти, толкова пвоече те сочат с пръст и ти викат наркос и как г.з. спасил Левски, щото само той искал акциЙте

не разбирам защо чисто икономически процеси се обясняват с политиканстване или теории на конспирациите.
Предполагам и Великото преселение на народите е причинено от някои от гореизброените :)
Така както и поредните мачове без победа на Мъри в турската суперлига са резултат от пъклените действия на раевистите или от газеинтепивизацията на Гьозтепе :)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 май 2025 17:42

blue avalanche написа:
Eminem написа: НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес.

Ако някой пътува в твоята посока по "собствения си интерес" и те качи на автостоп, дължиш ли му "благодаря"? При положение, че не е длъжен?

Зависи :) после ще ти даде ли бележката от бензиностанцията да я осребриш или не ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 17:52

Прехвърлям го на тази страница.
Не съм го гледал в Локо Сф, но ако показва качества като крило, трябва да го върнат като такова. Имаме нужда от остро крило. Стига са го мъчили като бек.
Патрик-Габриел Галчев
С привличането на Оливер Камдем място за Патрик-Габриел Галчев не остана. Юношата на Левски отиде под наем в Локомотив София. Галчев бързо се превърна в любимец на феновете, но има и една ключова промяна. В последните мачове той играе като дясно крило и му се получава доста добре.

Промяната на поста не е нещо чуждо за играча, който в юношеските си години действаше в предни позиции. Наемът на Папи е за цялата календарна година, а „сините“ може да се окаже, че са дали бек, а ще получат крило...

Ясно е, че не е добър в защита, не трябваше да го мъчат като бек, а да го пробват като крило.

Голяма грешка е и че преотстъпиха играчи в Ботев Враца. Трябва да се мисли кой отбор е най-подходящ, а не да хвърляш зар.
Последна промяна от Eminem на 08 май 2025 18:23, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 май 2025 17:53

Eminem написа:А къде са жените? Нахлуват здрави, прави мъже, изглеждащи като бойци, а не като страдащи.

Жените , семействата с деца , са обикновенно на морските маршрути. Товарят ги на лодка в точка А и ако не се удавят , лодката ги стоварва на точка Б. През България маршрута е пешеходен , опасен и дълъг. Нормално е да го избират предимно мъже , предимно млади.
Много любопитно ми е какво е мнението ти за мигрантите на границите на Полша и Финландия......пак изцяло мъже , нерегистрирани в нито една европейска държава. Какво ли им е било пътешествието ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 17:58

LoveAndPeace написа:
Eminem написа:А къде са жените? Нахлуват здрави, прави мъже, изглеждащи като бойци, а не като страдащи.

Жените , семействата с деца , са обикновенно на морските маршрути. Товарят ги на лодка в точка А и ако не се удавят , лодката ги стоварва на точка Б. През България маршрута е пешеходен , опасен и дълъг. Нормално е да го избират предимно мъже , предимно млади.
Много любопитно ми е какво е мнението ти за мигрантите на границите на Полша и Финландия......пак изцяло мъже , нерегистрирани в нито една европейска държава. Какво ли им е било пътешествието ?

Добре, маршрутът е труден за жени. Съгласявам се.
А какво ти е мнението за цитата, който дадох? Защо тези "страдащи" мъже унищожават документите си и лъжат за самоличността си?
А защо пеят песни и веят знамена на ислямска държава? Това ли са ви "страдащите" "бежанци"? И защо да са бежанци, след като идват от Турция? Държава с тяхната религия и култура.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 май 2025 18:03

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:

Добре, маршрутът е труден за жени. Съгласявам се.
А какво ти е мнението за цитата, който дадох? Защо тези "страдащи" мъже унищожават документите си и лъжат за самоличността си?
А защо пеят песни и веят знамена на ислямска държава? Това ли са ви "страдащите" "бежанци"? И защо да са бежанци, след като идват от Турция? Държава с тяхната религия и култура.

По същата причина поради която се появяват чудодейно в средата на Европа , без да са били засичани преди това. Или още по-чудновато пристигат на финландската браница яхнали колела.
Мисля , че мненията трябва все пак да ги преместим в друг раздел.

Върни се в “Левски”