Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 08 май 2025 12:25

blue avalanche написа:
realno написа: белите го правят въпреки, че християнството не проповядва насилие? В този случай кой е по - виновен?

Кой казва, че християнството не проповядва насилие? А кръстоносците какво са правили? Благотворителност? Не бяха ли католиците, които изтрепаха хугенотите във Франция? Не бяха ли католиците, които създадоха Светата Инквизиция, която изгори Джордано Бруно?
Самият Исус казва, че когато дойде за втори път ще дойде с "огън и меч". Така нареченото "Второ пришествие", "Страшният съд" и т.н.

1. Дай цитати от учението на Исус, преди да се възнесе, където насърчава последователите си да убиват, колят и бесят в Неговото име.
2. Невежеството на кръстоносците или католиците за времето когато говориш, не означава, че те са следвали учението на Исус. Съгласявайки се с това все едно казваш, че закона за движението по пътищата насърчава катастрофите, защото те се случват. Причината е в шофьорите, а не в закона.
3. Това, което цитираш, Исус ще извърши, когато дойде втори път с цел да съди света, но това време не е дошло още.
Така, че не ти се получи този път. Пробвай с нещо друго за да оправдаеш белия "елит".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 май 2025 13:17

Пак се събра тука форума по дървена философия

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 май 2025 13:30

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:
Eminem написа:Либерални ценности, какво да правиш.....цигани и мигранти, закони не ги ловят. Виж, че и безредици правят(мигрантите) из цяла Европа и на полицията й е забранено да се намесва. Има право само да седи и да гледа. Те са над местното население.

Онзи ден в Хасково не мисля , че бяха мигранти. Преди месец пред сградата на Европейската комисия също.

Където има мулти-култи кочина, статистиката за престъпленията по етнически признак е безмилостна и НЕ Е в полза на вас, либералите. И това въпреки всички прикривания на политици и полицаи за мигрантски престъпления.

А жалкото и смешно наказание за този изрод от Хасково, също е част от либералните "ценности"! Както и "възпитанието" му е част от тях.

Не, че нещо, ама...ръзби'аш ли, няколко пъти споменаваш статистика, пък не я показваш...
Може ли да я видим, да не се окаже, че е сътворена в Останкино :)
И още нещо - след, като не ти изнася, можеш да се изнесеш към Русия, ние най либерално няма да ти пречим :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 май 2025 13:47

И понеже скоро някой ще се включи с - Ама това е форум Левски: Всичко около клуба
Да , така
.........да даде място на съгласието, братството и съвършеното равенство между всичките народности: българи, турци, евреи и пр. щат бъдат равноправни във всяко отношение било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото било – всички щат спадат под един общ закон, който по вишегласието от всичките народности ще се избере.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 май 2025 15:34

helic написа:
tmanolov написа:Темата е за Левски, но дали знаеш кой праща резаците към дойчланд преди 60 години и защо? Дали не се случи същото с тъпата Танте преди 10 години, отново от същите и отново със съшия благовиден предлог. Жусиииии

нека да позная кой от три пъти
а) илюминатите
б) евреите
в) американците

П.С. през същото десетилетие гастарбайтери, т.е. споразумение за предоставяне на работна ръка, влизат и от бивша Югославия. Същите нива на бедност и престъпност като резултат.
Пак ли същите ги пращат?

Прочети малко повече и ще разбереш - това умнокрасивите упорито бягате от истината, точно като копейка, за да не я напръска кемтрейлса :geek: Нещо подобно са раевистите - колкото повече им вадиш факти, толкова пвоече те сочат с пръст и ти викат наркос и как г.з. спасил Левски, щото само той искал акциЙте
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 15:47

realno написа:Съгласен съм с теб. Но защо оправдаваш и мълчиш за белите психопати? Да тръбиш за кокошкарските престъпления на "берачите на памуци", а да премълчаваш за масовите убийства на европейските психопати е лицемерно. Има две световни войни, които не са предизвикани от африканците, нали?
Ако говорим за случаи на изнасилвания в Европа от емигранти, защо премълчаваш за масовите изнасилвания на украинки от еничарите на Путин? Ами за отвличанията на деца от същия дърт психопат? Със сигурност само вчера вашия червен съветски идол е извършил повече престъпления (не само в Украйна, но и в собствената си страна) от колкото всички араби взети заедно в Европа. Така, че нека бъдем честни и да казваме всичко, а не избирателно. Ако арабите имат причина да го правят, заради фашистката идеология на исляма (без да ги оправдавам), то белите го правят въпреки, че християнството не проповядва насилие? В този случай кой е по - виновен?

Но защо оправдаваш и мълчиш за белите психопати? Да тръбиш за кокошкарските престъпления на "берачите на памуци", а да премълчаваш за масовите убийства на европейските психопати е лицемерно.

В Щатите и в Европа по цял ден се плюе по белите мъже и вече е едва ли не престъпление да си бял. Дори има изрази като - "прекалено бял". Трябва да има опозиция и някой да каже, че и другите раси са същите. Това казвам аз - в каквото обвинявате белите, в същото може да се обвинят и другите, но някак си, все белите са лоши. За другите се мълчи. Къде са милиардите женски организации, когато изнасилвачът и убиецът е арабин или чернокож? Няма ги!
Със сигурност само вчера вашия червен идол

Колко пъти да казвам, че не съм русофил? Достатъчно съм плюл по Русия. Дори съм писал, че НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес. Нищо не им дължим. И да ти кажа, има русофили, които са промигрантски настроени. Дори при нас има една комунистическа организация, която подкрепя мигрантите. А нали се сещаш какво аз мисля за нелегалните? Нямам никакви допирни точки с тях, какво остава да вдигам чуждо знаме на 3-ти март.

Ако арабите имат причина да го правят, заради фашистката идеология на исляма (без да ги оправдавам), то белите го правят въпреки, че християнството не проповядва насилие? В този случай кой е по - виновен?

Оправдания винаги ще се намерят. Дори и да приемем, че белите повече са мачкали, това е защото са били по-способни от другите, а не защото са били по-големи зверове. Нали знаеш къде се зараждат християните и защо бягат към Европа? Другите раси са също толкова кръвожадни!
Арабите цял живот са искали и са се опитвали да завладеят Европа. И ето, че най-накрая намериха най-добрият начин да го направят. Напълно нормално е човек да е по-чувствителен към външна заплаха. Защото външната е много по-опасна и може да доведе до изчезването на местните. Виж белите и индианците, например. Мислиш ли, че на индианците им е пукало за вътрешните проблеми, когато срещу тях идва такава орда, да го кажем? И къде са сега индианците? Ето, че сега Европа масово се ислямизира. Към кое да съм по-чувствителен?

1palq4o1 написа:
Не, че нещо, ама...ръзби'аш ли, няколко пъти споменаваш статистика, пък не я показваш...
Може ли да я видим, да не се окаже, че е сътворена в Останкино :)

----------------------------------------------------------
Това са си официални статистики, може лесно да си ги намериш в интернет. Но в Германия стана толкова неудобна, че една жена беше заплашена със затвор, ако продължава да изнася данни за престъпленията на мигрантите.
И още нещо - след, като не ти изнася, можеш да се изнесеш към Русия, ние най либерално няма да ти пречим :)

Разбирам, че ботското мислене не може да го възприеме, но ще се опитам. Това, че човек не е от единия лагер, НЕ го прави автоматично от другия! На футболен език, ако един човек не е левскар, НЕ означава, че е цскар! Може да е от Ботев ПД или въобще да не гледа футбол. Разбра ли го?
И второ, няма нужда никъде да ходя. Аз съм в Родината си и тук ще си остана!
Вие, либералите сте интернационалистите и искате да живеете в мулти-култи, гей парадна, ислямска кочина. Ами отивай в Западна Европа, никой няма да ви пречи!
Последна промяна от Eminem на 08 май 2025 16:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2025 15:59

Eminem написа: НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес.

Ако някой пътува в твоята посока по "собствения си интерес" и те качи на автостоп, дължиш ли му "благодаря"? При положение, че не е длъжен?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 май 2025 16:06

[quote="Eminem"][quote="realno"]

Трябва да има опозиция и някой да каже, че и другите раси са същите. Това казвам аз - в каквото обвинявате белите, в същото може да се обвинят и другите, но някак си, все белите са лоши. За другите се мълчи. Къде са милиардите женски организации, когато изнасилвачът и убиецът е арабин или чернокож? Няма ги!

Като наричаш футболист на Левски "берач на памук " не ми прилича на опозиция, а на расизъм. Какво престъпление е извършил освен, че е слаб футболист. От белите няма ли слаби футболисти?
Когато си спестяваш същите епитети към белите, когато са виновни, не ми прилича на опозиция, а на лицемерие.
Не можеш да бъдеш опозиция на цветя на кожата, а на престъпниците, а престъпниците са със всякакъв цвят на кожата. Расистите не са опозиция, а част от проблема. Истинската опозиция иска спазване на закона, а не затваряне на очите за престъпленията на едните, а на вдигане на шум по отношение на другите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 май 2025 16:07

blue avalanche написа:
Eminem написа: НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес.

Ако някой пътува в твоята посока по "собствения си интерес" и те качи на автостоп, дължиш ли му "благодаря"? При положение, че не е длъжен?

Казвам какво съм писал. Толкова е крайно, защото русофилите са крайни и цял живот им се кланят. Действително, няма проблем да сме благодарни, но не и да им се гъзим.

Иначе, примерът ти не е точен.
Трябва да е такъв - банда ме отвлича и съм в колата. Но тази банда враждува с друга банда, която кара след тях и става схватка между тях. В резултат от тази схватка, аз успявам да избягам.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 май 2025 16:14

blue avalanche написа:

Лош пример.
Правилния пример е: ако някой се движи "по собствен интерес" към твоя двор и влезе и изгони престъпниците, но се настани започне в него за да те ограбва, контролира и накрая предаде част от двора на съседите ти, а ти когато искаш да обединиш двора си, същите интересчии застанат срещу това и те заплашват. Тогава длъжен ли съм да му благодаря?

П.С. Трябва ли да им благодарим, че ни отнеха Македония?

Върни се в “Левски”