realno написа:Съгласен съм с теб. Но защо оправдаваш и мълчиш за белите психопати? Да тръбиш за кокошкарските престъпления на "берачите на памуци", а да премълчаваш за масовите убийства на европейските психопати е лицемерно. Има две световни войни, които не са предизвикани от африканците, нали?
Ако говорим за случаи на изнасилвания в Европа от емигранти, защо премълчаваш за масовите изнасилвания на украинки от еничарите на Путин? Ами за отвличанията на деца от същия дърт психопат? Със сигурност само вчера вашия червен съветски идол е извършил повече престъпления (не само в Украйна, но и в собствената си страна) от колкото всички араби взети заедно в Европа. Така, че нека бъдем честни и да казваме всичко, а не избирателно. Ако арабите имат причина да го правят, заради фашистката идеология на исляма (без да ги оправдавам), то белите го правят въпреки, че християнството не проповядва насилие? В този случай кой е по - виновен?
Но защо оправдаваш и мълчиш за белите психопати? Да тръбиш за кокошкарските престъпления на "берачите на памуци", а да премълчаваш за масовите убийства на европейските психопати е лицемерно.
В Щатите и в Европа по цял ден се плюе по белите мъже и вече е едва ли не престъпление да си бял. Дори има изрази като - "прекалено бял". Трябва да има опозиция и някой да каже, че и другите раси са същите. Това казвам аз - в каквото обвинявате белите, в същото може да се обвинят и другите, но някак си, все белите са лоши. За другите се мълчи. Къде са милиардите женски организации, когато изнасилвачът и убиецът е арабин или чернокож? Няма ги!
Със сигурност само вчера вашия червен идол
Колко пъти да казвам, че не съм русофил? Достатъчно съм плюл по Русия. Дори съм писал, че НЕ им дължим дори и едно "благодаря" за освобождението, защото то е следствие от техен собствен интерес. Нищо не им дължим. И да ти кажа, има русофили, които са промигрантски настроени. Дори при нас има една комунистическа организация, която подкрепя мигрантите. А нали се сещаш какво аз мисля за нелегалните? Нямам никакви допирни точки с тях, какво остава да вдигам чуждо знаме на 3-ти март.
Ако арабите имат причина да го правят, заради фашистката идеология на исляма (без да ги оправдавам), то белите го правят въпреки, че християнството не проповядва насилие? В този случай кой е по - виновен?
Оправдания винаги ще се намерят. Дори и да приемем, че белите повече са мачкали, това е защото са били по-способни от другите, а не защото са били по-големи зверове. Нали знаеш къде се зараждат християните и защо бягат към Европа? Другите раси са също толкова кръвожадни!
Арабите цял живот са искали и са се опитвали да завладеят Европа. И ето, че най-накрая намериха най-добрият начин да го направят. Напълно нормално е човек да е по-чувствителен към външна заплаха. Защото външната е много по-опасна и може да доведе до изчезването на местните. Виж белите и индианците, например. Мислиш ли, че на индианците им е пукало за вътрешните проблеми, когато срещу тях идва такава орда, да го кажем? И къде са сега индианците? Ето, че сега Европа масово се ислямизира. Към кое да съм по-чувствителен?
1palq4o1 написа:Не, че нещо, ама...ръзби'аш ли, няколко пъти споменаваш статистика, пък не я показваш...
Може ли да я видим, да не се окаже, че е сътворена в Останкино :)
----------------------------------------------------------
Това са си официални статистики, може лесно да си ги намериш в интернет. Но в Германия стана толкова неудобна, че една жена беше заплашена със затвор, ако продължава да изнася данни за престъпленията на мигрантите.И още нещо - след, като не ти изнася, можеш да се изнесеш към Русия, ние най либерално няма да ти пречим :)
Разбирам, че ботското мислене не може да го възприеме, но ще се опитам. Това, че човек не е от единия лагер, НЕ го прави автоматично от другия! На футболен език, ако един човек не е левскар, НЕ означава, че е цскар! Може да е от Ботев ПД или въобще да не гледа футбол. Разбра ли го?
И второ, няма нужда никъде да ходя. Аз съм в Родината си и тук ще си остана!
Вие, либералите сте интернационалистите и искате да живеете в мулти-култи, гей парадна, ислямска кочина. Ами отивай в Западна Европа, никой няма да ви пречи!