Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 15 апр 2025 17:08

Aronaks написа:Не разбирам защо по социални мрежи и форуми постоянно се негодува срещу ръководството, а на стадиона всичко е тихо и спокойно, песни, танци и с Левски докрая? Фенклубовете също са пълна тишина, един плакат срещу Мажоритаря и толкова. Няма протести, няма скандирания, няма бойкоти. След като всички, които ходят на стадиона са доволни, явно многото плюещи и негодуващи в социалните мрежи и форумите не ходят на стадиона. Аз лично спрях да ходя, но дали това е така за всички останали или няма ли най-сетне да се организират някакви протести срещу тези некадърници в ръководството?

С всичко съм съгласен само не и бойкот по трибуните. Стадиона трябва да е пълен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 апр 2025 19:00

blue avalanche ... Някак леко пренебрегваш тези другите в състава.

Голубович
Александър Бард
Йордан Минев
Станислав Генчев
Светослав Дяков

А да сравняваш тези нападатели с тези на Левски.....неуместно никак.

Емил Гъргоров...30 мача ---14 гола
Иван Стоянов...30 мача----19 гола
Марселиньо....30 мача-----13 гола

Полузащитници...
Та дори и Александров има 9 гола.
Генчев има 7 гола
Иванов и той 7 гола.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 апр 2025 19:10

Имаха колектив тогава,това ми е останало в спомените,играеха дружно и вдъхновено,може би от проекта,може би от парите,най-вероятно и от двете.
В Бг няма значение играчите,тука не идват супер звезди ,затова най-важен е колективът и духа в съблекалнята
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 апр 2025 19:36

Декларация трябва да има - срещу несправедливостта не бива да се мълчи. На мене ми звучи доста беззъба.
Но по-важното е, че ние всички чакаме една друга декларация - от ръководството, която да каже истината за нашия клуб. Но колкото ще дочакаме съдия от чужбина, толкова ще видим и истината за Левски в думи на ръководството му...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 апр 2025 20:29

Странджата написа:Декларация трябва да има - срещу несправедливостта не бива да се мълчи. На мене ми звучи доста беззъба.
Но по-важното е, че ние всички чакаме една друга декларация - от ръководството, която да каже истината за нашия клуб. Но колкото ще дочакаме съдия от чужбина, толкова ще видим и истината за Левски в думи на ръководството му...

Много се зачудих в тая декларация като как точно носят отговорност от ръководството? Парите на феновете ли ще върнат, оставки ли ще подадат? Щото иначе на празни приказки и аз мога да нося отговорност.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 апр 2025 20:37

И аз това се чудех
САМО ЛЕВСКИ!

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 15 апр 2025 21:34

А аз чакам, богат човек да пожелае да купи ПФК ЛЕВСКИ срещу дълговете. Да кажем 40-50 млн. Стадион 200 млн. Годишен бюджет като при чорни 20-30 млн. в долари , айде 10 тогава ама по евтино беше. И ставаш най-известния човек в държавата, най-рекламирания човек в държавата. Всеки се съобразява с теб, трябват ти евротурнири и някви групи...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 апр 2025 00:19

tamkuan написа:А аз чакам, богат човек да пожелае да купи ПФК ЛЕВСКИ срещу дълговете. Да кажем 40-50 млн. Стадион 200 млн. Годишен бюджет като при чорни 20-30 млн. в долари , айде 10 тогава ама по евтино беше. И ставаш най-известния човек в държавата, най-рекламирания човек в държавата. Всеки се съобразява с теб, трябват ти евротурнири и някви групи...

Докато Тиквата и Дебелото начало управляват тази територия, няма да дойде такъв човек и да купи Левски. Просто забрави.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 апр 2025 06:13

Aronaks написа:
tamkuan написа:А аз чакам, богат човек да пожелае да купи ПФК ЛЕВСКИ срещу дълговете. Да кажем 40-50 млн. Стадион 200 млн. Годишен бюджет като при чорни 20-30 млн. в долари , айде 10 тогава ама по евтино беше. И ставаш най-известния човек в държавата, най-рекламирания човек в държавата. Всеки се съобразява с теб, трябват ти евротурнири и някви групи...

Докато Тиквата и Дебелото начало управляват тази територия, няма да дойде такъв човек и да купи Левски. Просто забрави.

Тиквата е от 2008. Много от по-назад. Ние нямаме чисти богати хора. Имам предвид наистина богати и способни да докажат произхода на финансите си. Такива, които няма да ги опраскат. Но! Винаги може да е по-зле. :lol:
Братя Домусчиеви пък колко са в ла*ната не е истина. Но коги си плащаш на атлантическия господар.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 апр 2025 08:19

СЗдруженците с много глупава (в тях стил) атака по Веласкес, като му извадили първите 10 мача и ги сравнили с първите 10 мача на Генчев, където би Враца, Хебър, Локо Сф и прочие...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”