TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Хубавото от днешния ден за мен са левскарите, които видях на протеста пред, или по-скоро зад, "Ал. Невски". С женор и дечор, преди мача хората дошли да изразят активна и мирна гражданска позиция! Такива мигове топлят, карат те да се гордееш, че си левскар и вдъхват малко вяра в егоистичното ни и лицемерно общество. Странно, но имаше даже и келеметор от Б - от тия хилавките с бръснатите крачета, на които разни блузки и шапки с черепи и хулигански знаци им стоят меко казано смехотворно.
Другите приятни мигове бяха многото деца и семейства на стадиона - поне от сектор Д се видяха доста такива в различни кадри.
А в резултат на последователните глупости и пословичната некадърност на мръсниците в клуба, всичко красиво и вълшебно през деня завърши в канала като дойде време за футбола. :/
Странно къде са същите тези левскари, когато трябва да се протестира за тива, дето уж най-много обичат и за него те на вдичко са готови? Реторично питам, всички знаем, че бх не им разрешава, включително на любимото ти сздружение. Тука е така…
П.С. А забелязал ли си, че на всеки мач, в който се събере много левскарска публика, резултатът никога не е позитивен? Слочаенос, разбира се! И протест няма - отново слочаенос, нали? Всичко е просто лошо стечение на обстоятелствата, другото са фантазии на болни мозАци
Аре пак сдружението, заеби!... Какво написах, какво имах предвид и накъде се обърна коментарът ми?!
Забелязъл съм и едва ли е случайно. Едва ли е случайна и последователната медийна политика, целяща повсеместно затъпяване, озлобяване и чувство на безпомощност сред народонаселението.
Какво се цели ли? Маргинализация доколкото може или поне високо ниво на апатия, за да може който трябва да си прави каквото иска на спокойствие. Това е на ниво Левски, това е и на ниво България. И по зле ще става!
Не, знаеш, че мнението ми се припокрива на 99% с твоето, казвам само, че дори и на вас е забранено да протестирате - и срешу г.з., и срещу бх. Един кирлив плакат и толкова, нишо повече. А щом и вие не протестирате, какво бъдеше да очаквам за Левски, докато г.з. и бх са живи?