Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mrw8 » 13 апр 2025 13:22

tmanolov написа:
rhaegar написа:
Eminem написа:Изселва престъпнци! Готино е как ви е бръкнал в гъза.

Да ти кажа, бая сериозно бърка на сънародниците си в гъза, ма те си го избраха.

Тук много грешиш - трамплинът е единственият шанс за САЩ, нещо като Мъри за Левски. Дано успее

Много точно мнение.
България !!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2025 14:53

vlong написа:Стига с тези чуждици!Заслужава ли си да превключваш клавиатурата ,за да стане по-чуждопоклоническо?

Прав си. Но, както казва детето в рекламата на "Орео", "не мога да се стърпя".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2025 15:47

Гледам Осасуна - Джирона. Този Будимир е техният Гонзо. За 4 сезона има 48 гола за тях. Ебати футбалера. Според мен, ако бяхме привлекли Алекс преди няколко години, щеше да е новият Гонзо. Будимир мебжду другото е на 33. Този сезон има 16 гола. В едно от топ първенствата на света, играейки за клуб като Осасуна. А какво ли щеше да направи, ако е деветка на ПСЖ? Примерно. Как би казал Гонзо.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2025 17:07

metodito написа:Будимир мебжду другото е на 33. Този сезон има 16 гола. В едно от топ първенствата на света, играейки за клуб като Осасуна. А какво ли щеше да направи, ако е деветка на ПСЖ? Примерно. Как би казал Гонзо.
Подобни играчи, за това играят в тимове като Осасуна.
Ти ПСЖ, Сити, Челси, Реал, Барса, Байерн, не ги мисли за будали.
То, ако подобни футболисти можеха да свършат работа на големите Клубове, щяха да са там. Не в Осасуна, Майорка, Валядолид и т.н.

Просто срещу Реал, ПСЖ, Барса... И т.н. се играе по един начин, а срещу големите по съвсем различен.
За това тези отбори търсят хора, с далееееч по комплексни-разнообразни качества, от масовката играчи.
Такива, като тоя Будимир, с лопата да ги ринеш из Балканите и Централна Европа ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2025 17:25

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Будимир мебжду другото е на 33. Този сезон има 16 гола. В едно от топ първенствата на света, играейки за клуб като Осасуна. А какво ли щеше да направи, ако е деветка на ПСЖ? Примерно. Как би казал Гонзо.
Подобни играчи, за това играят в тимове като Осасуна.
Ти ПСЖ, Сити, Челси, Реал, Барса, Байерн, не ги мисли за будали.
То, ако подобни футболисти можеха да свършат работа на големите Клубове, щяха да са там. Не в Осасуна, Майорка, Валядолид и т.н.

Просто срещу Реал, ПСЖ, Барса... И т.н. се играе по един начин, а срещу големите по съвсем различен.
За това тези отбори търсят хора, с далееееч по комплексни-разнообразни качества, от масовката играчи.
Такива, като тоя Будимир, с лопата да ги ринеш из Балканите и Централна Европа ...

Той Будимир няма много общо с Балканите. Инак, коги ние ще намерим нашият Будимир?В "Левски" два поста са ключови. Този на вратаря и на деветката. Дано в лицето на Вуцов сме намерили най-после вратар с главно 'В'. Може ли Рупанов да е следващият Гонзо?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 апр 2025 18:33

Bog_Puyol написа:Кво става с великия Мъри ? Вчера Гьозтепе пак падна, да не вземат да го уволнят ? Тогава ще е свободен за Левски. Изображение

Ще сменя гьола ако не си оправи настроението и не ходи щастлив на работа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2025 21:08

Хубавото от днешния ден за мен са левскарите, които видях на протеста пред, или по-скоро зад, "Ал. Невски". С женор и дечор, преди мача хората дошли да изразят активна и мирна гражданска позиция! Такива мигове топлят, карат те да се гордееш, че си левскар и вдъхват малко вяра в егоистичното ни и лицемерно общество. Странно, но имаше даже и келеметор от Б - от тия хилавките с бръснатите крачета, на които разни блузки и шапки с черепи и хулигански знаци им стоят меко казано смехотворно.
Другите приятни мигове бяха многото деца и семейства на стадиона - поне от сектор Д се видяха доста такива в различни кадри.
А в резултат на последователните глупости и пословичната некадърност на мръсниците в клуба, всичко красиво и вълшебно през деня завърши в канала като дойде време за футбола. :/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 апр 2025 21:12

TristaNNN написа:Хубавото от днешния ден за мен са левскарите, които видях на протеста пред, или по-скоро зад, "Ал. Невски". С женор и дечор, преди мача хората дошли да изразят активна и мирна гражданска позиция! Такива мигове топлят, карат те да се гордееш, че си левскар и вдъхват малко вяра в егоистичното ни и лицемерно общество. Странно, но имаше даже и келеметор от Б - от тия хилавките с бръснатите крачета, на които разни блузки и шапки с черепи и хулигански знаци им стоят меко казано смехотворно.
Другите приятни мигове бяха многото деца и семейства на стадиона - поне от сектор Д се видяха доста такива в различни кадри.
А в резултат на последователните глупости и пословичната некадърност на мръсниците в клуба, всичко красиво и вълшебно през деня завърши в канала като дойде време за футбола. :/

Странно къде са същите тези левскари, когато трябва да се протестира за тива, дето уж най-много обичат и за него те на вдичко са готови? Реторично питам, всички знаем, че бх не им разрешава, включително на любимото ти сздружение. Тука е така…

П.С. А забелязал ли си, че на всеки мач, в който се събере много левскарска публика, резултатът никога не е позитивен? Слочаенос, разбира се! И протест няма - отново слочаенос, нали? Всичко е просто лошо стечение на обстоятелствата, другото са фантазии на болни мозАци
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 13 апр 2025 21:25

Айде манолката завъртя новата конспирация. Събере ли се повече публика на Герена - винаги негативен резултат. Егати болния мозък е тоя...Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2025 21:39

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Хубавото от днешния ден за мен са левскарите, които видях на протеста пред, или по-скоро зад, "Ал. Невски". С женор и дечор, преди мача хората дошли да изразят активна и мирна гражданска позиция! Такива мигове топлят, карат те да се гордееш, че си левскар и вдъхват малко вяра в егоистичното ни и лицемерно общество. Странно, но имаше даже и келеметор от Б - от тия хилавките с бръснатите крачета, на които разни блузки и шапки с черепи и хулигански знаци им стоят меко казано смехотворно.

Странно къде са същите тези левскари, когато трябва да се протестира за тива, дето уж най-много обичат и за него те на вдичко са готови? Реторично питам, всички знаем, че бх не им разрешава, включително на любимото ти сздружение. Тука е така…

П.С. А забелязал ли си, че на всеки мач, в който се събере много левскарска публика, резултатът никога не е позитивен? Слочаенос, разбира се! И протест няма - отново слочаенос, нали? Всичко е просто лошо стечение на обстоятелствата, другото са фантазии на болни мозАци

Аре пак сдружението, заеби!... Какво написах, какво имах предвид и накъде се обърна коментарът ми?!
Забелязъл съм и едва ли е случайно. Едва ли е случайна и последователната медийна политика, целяща повсеместно затъпяване, озлобяване и чувство на безпомощност сред народонаселението.
Какво се цели ли? Маргинализация доколкото може или поне високо ниво на апатия, за да може който трябва да си прави каквото иска на спокойствие. Това е на ниво Левски, това е и на ниво България. И по зле ще става!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”