rhaegar написа:Ама Адидас знаят ли за това партньорство, или само ние? :lol:
До кога е договорът с Адидас и от кога ще се продават с Найк.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Ама Адидас знаят ли за това партньорство, или само ние? :lol:
metodito написа:scooool написа:Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:
Пич, в България нормална западна компания от години не стъпва. И ако не дойде няма да е заради Тръмп. Що е "фашист"? Понеже гледа интереса на страната си, а не е глобалист? Иначе освен западни, има руски (упс!) и китайски компании. Но даже корумпираните китайци не искат да идват в "демократичната" и направила цивилизационния си избор България. Смятай колко сме корумпирани, щом даже китайците не искат тук.
Eminem написа:Изселва престъпнци! Готино е как ви е бръкнал в гъза.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
1914.1902 написа:А някои бяха разкрили лъжа на Сираков :oops: :oops:
https://fakti.bg/sport/961509-razkriha- ... ko-sirakov
Впрочем, като кой отбор да се чувстваме с тази черна фланелка? Тъй като за бялата имаше много забележки.
realno написа:1914.1902 написа:Левски ще играе и в черно през сезон 25/26
От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).
Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.
Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:
„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.
Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.
„Гласът народен“ избра… черния цвят.
Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“
Към черния екип ще има ли черни маски и качулки? ;)
Till.Lindemann написа:1914.1902 написа:А някои бяха разкрили лъжа на Сираков :oops: :oops:
Впрочем, като кой отбор да се чувстваме с тази черна фланелка? Тъй като за бялата имаше много забележки.
Като отбор на погребална агенция в черно, може би.
А, че Сираков отново излъга, е факт.
1914.1902 написа:Till.Lindemann написа:1914.1902 написа:А някои бяха разкрили лъжа на Сираков :oops: :oops:
За екипа ли, защото в статията се говори, че е избрал предварително сив екип, което се оказа лъжа от Петър Димитров?
Не виждам за какъв сигурен факт относно лъжа на Сираков може да се говори по тази тема.
Till.Lindemann написа:1914.1902 написа:Till.Lindemann написа:1914.1902 написа:А някои бяха разкрили лъжа на Сираков :oops: :oops:
За екипа ли, защото в статията се говори, че е избрал предварително сив екип, което се оказа лъжа от Петър Димитров?
Не виждам за какъв сигурен факт относно лъжа на Сираков може да се говори по тази тема.
Е той Сираков кога е лъгал?
Човекът е чист като сълза.
Ако направим анкета кой е най-големият лъжец в Левски, що си мисля, че Сираков ще я спечели с 90% от гласовете и ще грабне приза "Измамник на 2025". Бъди сигурен в това. Ама не смеят да попитат феновете, щото знаят отговора.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], noo и 143 госта