Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот scooool » 11 апр 2025 01:00

Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2025 04:49

Черният е готин за носене на улицата, но за "Левски" да играе с него ми е... некоректно. Особено на фона на името на клуба. Иначе като дреха си е супер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 апр 2025 04:58

scooool написа:Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:

Пич, в България нормална западна компания от години не стъпва. И ако не дойде няма да е заради Тръмп. Що е "фашист"? Понеже гледа интереса на страната си, а не е глобалист? Иначе освен западни, има руски (упс!) и китайски компании. Но даже корумпираните китайци не искат да идват в "демократичната" и направила цивилизационния си избор България. Смятай колко сме корумпирани, щом даже китайците не искат тук.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 апр 2025 08:28

1914.1902 написа:Левски ще играе и в черно през сезон 25/26

От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).

Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.

Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:

„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.

Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.

„Гласът народен“ избра… черния цвят.

Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“

Изображение

Към черния екип ще има ли черни маски и качулки? ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 апр 2025 10:03

realno написа:
1914.1902 написа:Левски ще играе и в черно през сезон 25/26

От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).

Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.

Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:

„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.

Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.

„Гласът народен“ избра… черния цвят.

Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“

Изображение

Към черния екип ще има ли черни маски и качулки? ;)

Всичко има:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 апр 2025 12:17

Тия снимки ги е правил същия профан , който изтипоса онази с еврейския надпис :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2025 16:08

Можеха поне едни чисти маратонки да му бяха дали на момчето. Не е като да няма във феншопа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 апр 2025 17:18

Ние се хвалим с партьорството с Адидас и че ще имаме уникалния и единствен екип и те го снимали с кални Найкове :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2025 17:42

Ама Адидас знаят ли за това партньорство, или само ние? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 11 апр 2025 18:25

LoveAndPeace написа:Ние се хвалим с партьорството с Адидас и че ще имаме уникалния и единствен екип и те го снимали с кални Найкове :lol: :lol: :lol:

Професионанизъм!

Върни се в “Левски”