Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:
- metodito
- Контакти:
Черният е готин за носене на улицата, но за "Левски" да играе с него ми е... некоректно. Особено на фона на името на клуба. Иначе като дреха си е супер.
- metodito
- Контакти:
scooool написа:Гледам онзи фашист в Америка как е тръгнал с митата, ще е невероятно някой да инвестира 100 мил в стадион в Източна Европа с най-нестабилното правителството. Иначе имам черен екип от преди 7-8 години и много ме кефи, ще взимам нов за радост на жена ми :) :lol:
Пич, в България нормална западна компания от години не стъпва. И ако не дойде няма да е заради Тръмп. Що е "фашист"? Понеже гледа интереса на страната си, а не е глобалист? Иначе освен западни, има руски (упс!) и китайски компании. Но даже корумпираните китайци не искат да идват в "демократичната" и направила цивилизационния си избор България. Смятай колко сме корумпирани, щом даже китайците не искат тук.
1914.1902 написа:Левски ще играе и в черно през сезон 25/26
От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).
Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.
Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:
„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.
Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.
„Гласът народен“ избра… черния цвят.
Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“
Към черния екип ще има ли черни маски и качулки? ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:1914.1902 написа:Левски ще играе и в черно през сезон 25/26
От Левски обявиха, че третият екип на тима за следващия сезон ще бъде в черен цвят. Изборът за черния цвят е на феновете. Една трета от привържениците (34%) са гласували за черния цвят, а негов своеобразен подгласник остава тъмносивото (26%).
Преди няколко седмици феновете на Левски избраха и цвета на резервния втори екип. За сезон 25/26 вторият екип на Левски ще бъде бял.
Ето какво написаха от Левски в официалната си Facebook страница:
„Гласът на феновете винаги е бил най-важният в „Левски“. Затова тази година имахте право да изберете едно от най-важните неща в живота на един отбор – екипите, с които играят футболистите.
Приключи и втората анкета, която бе сред притежателите на бокс-сета, посветен на личността на Георги Аспарухов и филма „Гунди – Легенда за любовта” и бе за цвета на третия екип.
„Гласът народен“ избра… черния цвят.
Очаквайте новини около дизайна на екипите съвсем скоро!“
Към черния екип ще има ли черни маски и качулки? ;)
Всичко има:

- LoveAndPeace
- Контакти:
Тия снимки ги е правил същия профан , който изтипоса онази с еврейския надпис :lol: :lol:
Можеха поне едни чисти маратонки да му бяха дали на момчето. Не е като да няма във феншопа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- LoveAndPeace
- Контакти:
Ние се хвалим с партьорството с Адидас и че ще имаме уникалния и единствен екип и те го снимали с кални Найкове :lol: :lol: :lol:
Ама Адидас знаят ли за това партньорство, или само ние? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

LoveAndPeace написа:Ние се хвалим с партьорството с Адидас и че ще имаме уникалния и единствен екип и те го снимали с кални Найкове :lol: :lol: :lol:
Професионанизъм!