Batkoto написа:гражданин от село написа:Днес кого откраднахме?Някакви новини?
еми аз си мисля за Пелето, ако може нещо да се измисли .. ей така, за майтапа![]()
![]()
![]()
защо да не посегнем и към едно бразилче за 15 милиона евро ;д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Batkoto написа:гражданин от село написа:Днес кого откраднахме?Някакви новини?
еми аз си мисля за Пелето, ако може нещо да се измисли .. ей така, за майтапа![]()
![]()
![]()
Batkoto написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=346689
ако това е истина, ще направят голяма грешка ако махнат Якимов .. това момче даже трябва да е титуляр
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Якимов няма да пътува въпреки всичко, жалко за момчето стараеше се много, а и играеше доста стабилно в зоната си .. ама дано да е за добро
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
гражданин от село написа:Какво е жалкото,ако играчи,които няма да имат възможност да влизат по-чесо дори и като резерви отидат и играят титуляри в отбор от А група?Нали ще играят с/у същите отбори и то като титуляри,ще се обиграят,ще натупат опит и практика и то в отбор с име в нашия футбол.Успеят ли да се докажат,догодина си имаме изградени титуляри.Вижте практиката на отбори като Удине.Преотстъпените може да имат по-голям шанс отколкото остовените като резерви.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта