Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
С уговорката, че не съм ги гледал, според мен този сезон ще надградим отбора от миналата година. Може с малко да е, но ще надградим. Дори без Бадема, Косоко, Менди, М'боли и Чочев, но няма да сме по-слаби.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Червени Воини
- Контакти:
Май се очертава да имаме най-добрите, входящи и изходящи трансфери, през този сезон. 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Red Warrior написа:С уговорката, че не съм ги гледал, според мен този сезон ще надградим отбора от миналата година. Може с малко да е, но ще надградим. Дори без Бадема, Косоко, Менди, М'боли и Чочев, но няма да сме по-слаби.
Не.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:С уговорката, че не съм ги гледал, според мен този сезон ще надградим отбора от миналата година. Може с малко да е, но ще надградим. Дори без Бадема, Косоко, Менди, М'боли и Чочев, но няма да сме по-слаби.
Всички напуснали си имат заместници, които с нищо не са по-слаби.
Менди е много добър защитник, но Тунчев с нищо не му отстъпва и дори бележи голове.
Косоко е заменен от Камбуров, който вкарва много повече.
Чочев ако си тръгне, Бергонси поне в контролите играе по-добре от него.
Бадема е заменен от Маркиньос, който не е по-слаб плеймейкър и бележи повече голове.
Фо Поре е заменен от Мисиджан и Супусепа, които едва ли са по-слаби от него.
М'Боли единствен за сега няма заместник. Ако бъде привлечен ще има нов вратар, но не се знае кой.
Така привлечените вчера Йоахим и Соарес се явяват надграждане и нещата изглеждат добре. Ще има и 1-2 нови полеви играчи. При всички положения, като селекция няма да сме по-зле. Мен ме притеснява обаче отборния дух доколко е пострадал около скандалите и бягствата. Само това е , което може да ни направи по-слаби. Като селекция сме по-добре.
- MagicMoments
- Контакти:
За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?
За отбор пред фалит не са ли му малко множко отбор съставен от 15 човека (със юношите)?
Logical person написа:Red Warrior написа:С уговорката, че не съм ги гледал, според мен този сезон ще надградим отбора от миналата година. Може с малко да е, но ще надградим. Дори без Бадема, Косоко, Менди, М'боли и Чочев, но няма да сме по-слаби.
Всички напуснали си имат заместници, които с нищо не са по-слаби.
Менди е много добър защитник, но Тунчев с нищо не му отстъпва и дори бележи голове.
Косоко е заменен от Камбуров, който вкарва много повече.
Чочев ако си тръгне, Бергонси поне в контролите играе по-добре от него.
Бадема е заменен от Маркиньос, който не е по-слаб плеймейкър и бележи повече голове.
Фо Поре е заменен от Мисиджан и Супусепа, които едва ли са по-слаби от него.
М'Боли единствен за сега няма заместник. Ако бъде привлечен ще има нов вратар, но не се знае кой.
Така привлечените вчера Йоахим и Соарес се явяват надграждане и нещата изглеждат добре. Ще има и 1-2 нови полеви играчи. При всички положения, като селекция няма да сме по-зле. Мен ме притеснява обаче отборния дух доколко е пострадал около скандалите и бягствата. Само това е , което може да ни направи по-слаби. Като селекция сме по-добре.
За другите няма да казвам нищо, но Мисиджан, който за 7 години е сменил 7 отбора да се каже, че е много добър ми е леко странно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?
Откога генералният спонсор издържа даден отбор?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- MagicMoments
- Контакти:
Кашчей написа:MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?
Е Генералният спонсор поема най-голяма част от издръжката на един отбор.А освен с кредити и от Манджуков друг пари на ЦСКА не дава.А и досега не сте продали нито един играч,че да се твърди ,че ЦСКА има някаква печалба.Затова ми е странно,че Тройчо комисионната купува играчи,при положение,че за напускащите не е взел и лев.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
MagicMoments написа:Кашчей написа:MagicMoments написа:За отбор без генерален спонсор не са ли му малко множко отбор съставен от 25 човека(бeз юноши)?
Е Генералният спонсор поема най-голяма част от издръжката на един отбор.А освен с кредити и от Манджуков друг пари на ЦСКА не дава.А и досега не сте продали нито един играч,че да се твърди ,че ЦСКА има някаква печалба.Затова ми е странно,че Тройчо комисионната купува играчи,при положение,че за напускащите не е взел и лев.
Кой ти каза, че освен Манджуков никой не дава пари за ЦСКА? Сигурна ли си, в това което говориш, защото аз имам друга информация?