Програмата на ПФК Левски до края на редовния сезон:
16.03 /неделя/ Арда - Левски /17.00 ч./
30.03 /неделя/ Левски - Ботев Пд /18.30 ч./
03.04 /четвъртък/ Левски - ЦСКА 1948 /19.30 ч./
06.04 /неделя/ Берое - Левски /17.15 ч./
13.04 /неделя/ Левски - Черно море /17.30 ч./
21.04 /понеделник/ Септември - Левски /16.30 ч./
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
1914.1902 написа:Програмата на ПФК Левски до края на редовния сезон:
За пореден път домакинствата ни са в малоумни часове в неделя - после да не се чудят къде е публиката
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
Сефте видях предишният кръг български мач от "А група" в 12 ч. на обед.tmanolov написа:За пореден път домакинствата ни са в малоумни часове в неделя - после да не се чудят къде е публиката
'начЕ, ингилизите може да цъкат всеки уикенд в подобни часове, ама при нас - тц. "кЪ мач по обед" !?? :lol:
И разбира се след т'ва нашиият двубой от 14:30 ч. ........ 15 хилки, колкото немаше във всички останали срещи.
Уплашиха ли се, к'Фо ли ...
Кофти мачове се насъбират. Огромно поле за изява на недоволните от тренера.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Програмата на ПФК Левски до края на редовния сезон:
За пореден път домакинствата ни са в малоумни часове в неделя - после да не се чудят къде е публиката
Мен ме зорят да ходя с Ботев, може и да се навия, въпреки шибания час и пътуването после.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вълчан написа:Кофти мачове се насъбират. Огромно поле за изява на недоволните от тренера.
Че за нас не кофти мачове има ли? :oops: Колкото до тренера - идеална възможност да изкара отбора от мини кризата и да отупа преките конкуренти за второто място. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Вълчан написа:Кофти мачове се насъбират. Огромно поле за изява на недоволните от тренера.
Някак си излиза от твоите приказки, че на кривата ракета космоса и пречел.
Ракетата ако е права ще полети. Ако не - пада с гръм и трясък, а ние просто ще сме свидетели на случващото се. Нито избираме треньор, нито футболисти, нито тактика, че да ни се вменява някаква вина при провал.
И както написа колегата по-горе - идеална възможност за треньора да победи преки конкуренти и да опровергае опасенията, че не става. След три провалени мача се излиза само с няколко убедителни победи. Като минимум ще се приеме задължителни домакински победи и без загуба като гост . Всичко различно от това е провал.
-
- Контакти:
Ако не друго, поне може да вземем като пизитив това, че вече не ни приключват, като поведат. Чри Костов това си беше сериозен проблем.
Serafim написа:Ако не друго, поне може да вземем като пизитив това, че вече не ни приключват, като поведат. Чри Костов това си беше сериозен проблем.
Е, да, но на Костов му разпродадоха отбора и нямаше чак такава широчина в състава, каквато сега има Веласкес. За мен нещата не са се променили почти. Реално сме втори заради некадърността в -София, по-слабата форма на Черно море и проблемите в Ботев. Не толкова, защото ние сме надградили с нещо.
R.I.P.
В момента имаме наистина доста комфортни опоненти. Нито тирето, нито числото, нито Локо Пловдив са на нивото от миналата година. А Ботев и Морето се надпреварват кой да греши. Лудогорец пролетта е неузнаваемо слаб, но това само може да ни попречи в борбата за второто място, защото няма да е убедителен срещу конкурентите. Обаче пък поне е интересно. Ако не се впрягаме толкова ще е голямо шоу. Лошото е, че няма как да не се ядосваме. Поне аз лично не се справям. Мен след Славия ме болят главата до края на деня. Чак вечерта след няколко чаши вино ме отпусна :)