Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2025 21:31

futbolqga написа:Казах ти какви са актуалните задължения на клуба, пък ти, ако решиш, си стой в миналото.

Че то за 2024-та отчета още го няма.
Пишеш за изплатени това-онова. А дали няма натрупани нови "това-онова"?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2025 22:36

Най-рано към края на март може да се надяваме на отчет, в оптимистичния сценарий. Аз не съм с високи очаквания за неговата добавена стойност откъм неща, които не знаем към момента, но да видим.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 фев 2025 22:42

Малко и от китайската школа.
Китай има 300% общ дълг към БВП, което е повече от САЩ и от еврозоната, които са със „само“ около 250%.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 17 фев 2025 22:48

Дългът е хубаво нещо, когато имаш стратегия за инвестиране на капитала по начин, който ти носи доходност, надвишаваща лихвите. Т.е., при "експертиза" на нивото на Сираков, Боримиров и Йовов, всеки лев нов дълг е пореден пирон в ковчега на клуба.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 17 фев 2025 22:59

Славия има двама чужденци в съставя си и ние плащаме и взимаме единия от тях… толкова за школите, българите и футбола. Ужасен, ужас…

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 фев 2025 22:59

Аз за нови дългове досега не съм чул,напротив точно обратното.
Всеки има право да се съмнява,знаем си стоката,но и всеки има право да им вярва.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 фев 2025 23:36

Нямам търпение да се запозная с ГФО-то за 2024, вече просто не изържам!
Тука имаме скрит кредитен експерт, който, надяваме се и вярваме, ще ни направи успореден анализ, вплитайки американския рисков подход и китайската икономическа агресия! 8-) ПФК Левски в едно мнение с двата най-мощни локомотива на световната икономика!
Велико!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 фев 2025 23:55

Бих ти отговорил кратко защо логиката не е една и съща, но пак ще ми изтрият мнението.
Друг син съфорумец вече ти е подсказал, ама ти явно държиш да си 'рупаш.
Дано Иван Кралича благоволи да ти го напише бавно, та белким схванеш, но и тогава не е сигурно какво ще изкънти в манерката и дали няма да научим нещо пък за кредитите из съветско. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2025 05:09

Не схващам споровете около палмите, Наско, собствеността и т.н. Това е положението и така ще е. Заради това нека гледаме в по-малък мащаб. Ето, NOMER14 да ви каже. Все едно през 1982 да искате "Левски" да става частен клуб. :lol: Вие може да си говорите, все тая. Споко за дълговете. Докато хунтата е на власт, няма да имаме проблеми. Относно "Левски", колкото и грозно да звучи, по-добре и да не пада хунтата. Ела зло, че без тебе по-зло.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 фев 2025 09:37

1. Избирането на по-малкото зло си е избиране на зло.
2. Това, че "хунтата" ще ни държи над водата хич не ме радва. Да се радваме, че сме на 2см от нивото на водата? Това ли ще е Левски оттук нататък?

Върни се в “Левски”