ikar написа:https://7dnisport.bg/archives/280493
Поредният мит или реалност? :roll:
Би обяснило безтрансферието. А дано, ма...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ikar написа:https://7dnisport.bg/archives/280493
Поредният мит или реалност? :roll:
... разкрил самият олигарх миналата седмица на важно място в София!
Till.Lindemann написа:NOMER14 написа:honda написа:За мен по-притеснително от липсата на селекция е това ,което се случва "под повърхността" . За мен е много притеснително напускането на практически всички от юридическия отдел.
А за "онова " изказване на Боримиров - ами няма как един мениджър да се оправдава с подчинените си . Ако ти не можеш да ги накараш да правят това,което искаш значи просто не ставаш за позицията дето заемаш. Да излизаш пред медиите и да нападаш подчинените си - това е и смешно , и жалко и издава абсолютно безсилие.
Един мениджър не си избира екипа, подчинените. Едни лелки или пикли от Личен състав (HR) му ги тръсват. Материала - дето викаше ББ.
Сираков и Боримиров не си избират екипа?!
Я пак??
Човек, уволнил Ивков, Хубчев, Костов и Генчев, дали си избира екипа или лелки и пикли му го избират?
Кройф, ти сериозен ли си?
NOMER14 написа:Till.Lindemann написа:NOMER14 написа:honda написа:За мен по-притеснително от липсата на селекция е това ,което се случва "под повърхността" . За мен е много притеснително напускането на практически всички от юридическия отдел.
А за "онова " изказване на Боримиров - ами няма как един мениджър да се оправдава с подчинените си . Ако ти не можеш да ги накараш да правят това,което искаш значи просто не ставаш за позицията дето заемаш. Да излизаш пред медиите и да нападаш подчинените си - това е и смешно , и жалко и издава абсолютно безсилие.
Един мениджър не си избира екипа, подчинените. Едни лелки или пикли от Личен състав (HR) му ги тръсват. Материала - дето викаше ББ.
Сираков и Боримиров не си избират екипа?!
Я пак??
Човек, уволнил Ивков, Хубчев, Костов и Генчев, дали си избира екипа или лелки и пикли му го избират?
Кройф, ти сериозен ли си?
Пак да повторя. Наско официално е собственик, а не мениджър. Той и Боримиров са съответно спортен и изпълнителен директор. Мениджър е треньорът и затова се разделиха с него. Дали за резултати или несъгласие какви подчинени му подават вече няма значение. Не знам къде и какво работиш, но в една сложна производствена система има менидъри на високо, средно и на по-ниски ниво. Директорът, бидейки висши мениджър, може да бъде уволнен от собственик или друг орган като например УС. Зависи от организацията.
Футболните треньори са щастливци, че по всяко време могат да се махнат, ако не са съгласни с какъв материал ще работят. Един среден мениджър във фирмата си наляга парцалите и работи с материала, подаден от лелките, щото на друго място трябва да почне от а,б. Е, зависи и какво бачка. Някои си попоълват сивито и като парашутисти хвърчат от фирма на фирма.
Тук Методото даваше пример за лоялност на един треньор. Ги Ру ли беше или Ги Тис, не помня.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Я, какви са тия лозунги, бре? :shock:
Дано потенциалните еврейски инвеститори не четат вестник в компанията на иначе уважаван съфорумец, че нанайси милиони и светло бъдеще. :lol:
Добре, сега сериозно. Ясно е, че вероятно има някаква историческа препратка към тоя музеен експонат, непозната за широката аудитория, ма бива ли всички в тоя ФК да са такива некадърници, че да се изпляскат баш до тоя надпис.
Наркоси такива! :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Till.Lindemann написа:honda написа:За мен по-притеснително от липсата на селекция е това ,което се случва "под повърхността" . За мен е много притеснително напускането на практически всички от юридическия отдел.
Когато си прав, прав си.
Извод: Управниците в Левски на момента да се омитат!
Лъжци, комарджии, измамници можем да намерим и на улицата, не е задължително да са сини легенди.
Тези идиоти водят клуба към затриване!
Не е сериозно да напускат трима юристи вкупом, да имаме контузен и друг пред трансфер нападател, а отбора да не е привлякъл никого на тяхно място.
Тук се краде страшно от Сираков и Боримиров.
Веласкес е техен бъдещ бушон.
Щото, ако имахме малко от малко пари, щяхме ли за разпродаваме, без да купуваме нови?!
Парите очевидно ги няма.
Къде са?
Милиони левове постъпления, а не можем да си купим нито един играч?
Сираков е за убиване!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi, Muaddib, tmanolov и 259 госта