vvessel написа:Тук по незнайни причини започнаха да делят феновете на русофили и русофоби. И забелязвам това деление да се прави главно от русофобите. Чудесно изпълнявате плана "разделяй и владей". Освен на левскари и чорбари, на леви и десни, на про- и антиваксъри, на комунисти и демократи, дай сега да сложим и още една разделителна линия. Вместо да се събираме по някакъв признак се делим.
Не случайно над народното събрание е написано "Съединението прави силата" и неслучайно се опитват да ни разединят по всякакъв начин. Та преди да упрекнете някой във вижданията му , помислете защо го правите и какво ще стане ако той ви упрекне по същия начин. Освен да стане скандал друго не виждам. Точно това идеално устройства ония, които живеят на гърба на народа и само му пускат фишеци за какво да се караме и делим. И утре ако трябва да станем всички в името на Левски или на България, ще започне едно мрънкане и оправдаване - аз с тоя чорбар, комунист, русофоб, жълтопаветник, копейка, антиваксъри, конспиратор, грантаджия ( и каквото се сетите още) няма нищо да правя или никъде няма да ходя .
Това е положението. Пропадаме със страшна сила и ни трябва спешно обединение . Вместо това търсим нови разделителни линии.
Никой нищо не дели.
Споделяхме си мнения със Серафим.
Не съм упреквал никой, който си харесва Путин, Песков и Лавров.
Да са живи и здрави.
Никого не сме нападали, нито аз, нито Серафим.
А разделение, за което ти говориш, го има, защото, който е вкусил от айфон, бмв, мерцедес, бош, сименс, рейндж роувър и т.н. не иска да се връща към москвич, жигули, лада, запорожец, газка, зил, самовар и т.н.
Човек, опитал вкус на цивилизация, няма как да подкрепя нищо руско.
Иначе, няма лошо, който си харесва борш и пелмени, и заплата от около 400 лв, никой не го спира, чудесно.
Пояснявам ти нещата с някакви вероятности.
Иначе никой никого не съди и не напада.
Лично аз отново Лада няма да си купя, нито руска ушанка, нито руска ютия, защото тежи 4 кг и е чугунена :)))
Бъди здрав, Вессел!
Опазил ни Бог да нападаме фенове на Левски по политически убеждения.
Хубава вечер!