Buck32 написа:rhaegar написа:Феновете на Тайтънс имаме лека "вражда" с него, защото преди няколко години нарече Кевин Байърд "just a fan" когато той му беше отговорил на туит. Байърд беше All Pro сейфти тогава. :D
Сега прочетох за случая :DD глупаво от страна на Дион, но не мисля, че по принцип е такъв. Повечето пъти (когато съм го гледал) се държи с уважение към останалите, но предполагам, че и той не обича да си признава грешките. Имаше и миналата година един случай, като искаше журналистите да го наричали "коуч Прайм" понеже трябвало да получава същото уважение като coach Saban. Има си трески за дялане, но е голям.
Мога да ти препоръчам два подкаста, ако имаш време за слушане. Around the NFL е любимият ми, тримата водещи работят за НФЛ Нетуърк, доста често канят и гости. Разбират играта, но същевременно атмосферата не е 1000% футболна и нищо друго, а е доста по-приятелска. Другият е по-колежански ориентиран, NFL Stock Exchange.
Щях да забравя и Bootleg Football, както и каналът на един от членовете му, Брет Колмън в Youtube. Наистина качествен анализатор.