Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот MuFc1878 » 02 ное 2019 22:25

[rimg]https://manutd-bulgaria.com/uploads/monthly_2019_11/FB_IMG_1572724094722.thumb.jpg.5d355d3b9e4b422bdb57170e5f6f87e7.jpg[/rimg]
:lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 ное 2019 22:38

ivan56 написа:Викам си поне тая вечер отцепниците няма да коментират най-доброто първенство в света, те пак тука. Безгранична наглост.
Докерите са ясни, май месец ще свият перките, и ще са доволни как през голяма част от сезона са водили в класирането, нищо ново.
Все някога ще им свърши лудият късмет, който ги покрива последно време, ще дойдат и контузиите и късата скамейка ще си каже думата.

Айде стига сте се напъвали и вие за тва първенство вече ,не ви ли омръзна да го печелите:) Съсредоточвайте се в ШЛ,това му е мечтата на шейха.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 ное 2019 22:44

Не е само до късмет! Щом се случва толкова често си има причини.
Проблемът за тях е, че всяка победа идва все по-трудно и с цената на все повече енергия.
С темпото, което играят контузиите/умората са почти гарантирани.
Звучи смешно, защото Пул са страхотни, почти перфектни и правят всичко, което един състав прави, когато печели титлата и въпреки това е доста трудно да си ги представя като шампиони. Приличат ми като хора, които си живеят живота, но е на кредит, който почва да се изчерпва и скоро банката ще им прибере всичко :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 ное 2019 22:56

Sardukar написа:Не е само до късмет! Щом се случва толкова често си има причини.
Проблемът за тях е, че всяка победа идва все по-трудно и с цената на все повече енергия.
Звучи смешно, защото Пул са страхотни, почти перфектни и правят всичко, което един състав прави, когато печели титлата и въпреки това е доста трудно да си ги представя като шампиони. Приличат ми като хора, които си живеят живота, но е на кредит, който почва да се изчерпва и скоро банката ще им прибере всичко :mrgreen:

Аз съм малко като Реджи. Хем ми се иска Чеп да се провали, че много им станаха вече успехите, а и скоро ще ни задминат по титли, пък и Клоп е пичага. От друга страна Ливърпул шампион се надявах някак си да не се случи в моя lifetime, тоест да минат поне едно 50-60 години :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 02 ное 2019 23:03

Значи уж ПШ е най-силното първенство и в същото време такъв аматьор като Пеп (по вашите думи) го печели 2 пъти подред, нещо непостигано от времето на Съра. Много си противоречите. :roll: Значи явно не е толкова силно това мегапървенство... Кога последно английски мениджър стана шампион на Англия ? Може да се върнете доста назад в архивите на миналия век/миналото хилядолетие (както си изберете). Да не задавам другия въпрос от създаването на ПШ колко пъти отбор с английски капитан на състава е ставал шампион. :lol: :mrgreen:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 02 ное 2019 23:07

Soulen написа:
Sardukar написа:Не е само до късмет! Щом се случва толкова често си има причини.

Аз съм малко като Реджи. Хем ми се иска Чеп да се провали, че много им станаха вече успехите, а и скоро ще ни задминат по титли, пък и Клоп е пичага. От друга страна Ливърпул шампион се надявах някак си да не се случи в моя lifetime, тоест да минат поне едно 50-60 години :mrgreen:

Е, Ман. Сити са далеч по титли от вас, така че трудно ще ви задминат. Така че няма логика да искаш да се провали. В Англия когото и да съм питал, всеки е против Ливърпул да стане шампион+половината град дето са от Евертън. :lol: Вкл. фенове на всички лондонски отбори, двата манчестърски и др. цяла Англия ги мрази тия. :mrgreen:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 ное 2019 23:09

SilentKiller написа:Значи уж ПШ е най-силното първенство и в същото време такъв аматьор като Пеп (по вашите думи) го печели 2 пъти подред, нещо непостигано от времето на Съра. Много си противоречите. :roll: Значи явно не е толкова силно това мегапървенство... Кога последно английски мениджър стана шампион на Англия ? Може да се върнете доста назад в архивите на миналия век/миналото хилядолетие (както си изберете). Да не задавам другия въпрос от създаването на ПШ колко пъти отбор с английски капитан на състава е ставал шампион. :lol: :mrgreen:

Чеп не е слаб треньор, просто е доста прехвален. Когато постигне успехи с отбор, който не е мегафаворита и му се налага да прави отбор от играчи, които не са му подходящи за стила на игра, тогава ми се обади.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 ное 2019 23:11

SilentKiller написа:
Soulen написа:

Е, Ман. Сити са далеч по титли от вас, така че трудно ще ви задминат. Така че няма логика да искаш да се провали. В Англия когото и да съм питал, всеки е против Ливърпул да стане шампион+половината град дето са от Евертън. :lol: Вкл. фенове на всички лондонски отбори, двата манчестърски и др. цяла Англия ги мрази тия. :mrgreen:

Всъщност вече сме равни, ама както и да е. Ние имаме всички еврокупи, нещо което Спърс и Арсенал никога няма да имат.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 02 ное 2019 23:18

Контузиите са низ от много обстоятелства време е да го осъзнаете. Основния фактор са хамалските влизания това е факт. Обяснете ми с какво по защитени са Стърлинг, Агуеро и Деброине от Салах и Мане и няма нужда да ми разяснявате, че и без тия тримата е същото щото имали равностойни резерви. То само Компани се махна и се усеща разлика, а какво остава за тия. Това че на Сардукара му се ще в Ливърпул всички да са с контузии вече е съвсем друго нещо.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 02 ное 2019 23:19

Sardukar написа:Звучи смешно, защото Пул са страхотни, почти перфектни и правят всичко, което един състав прави, когато печели титлата и въпреки това е доста трудно да си ги представя като шампиони. Приличат ми като хора, които си живеят живота, но е на кредит, който почва да се изчерпва и скоро банката ще им прибере всичко :mrgreen:

Харчим парите, които други някога бяха решили, че са техни :twisted:

Върни се в “Архив”