Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 07 яну 2025 10:22

alexdb написа:
Мдам. От онзи злощастен мач със Славия, в койо си забихме автогол (а злите езици твърдят, че е продаден) нещата тръгнаха рязко надолу. Впрочем тогава Домузът беше готов да хвърли кърпата, но ... ние го реанимирахме и от този момент натам Каузата дръпна яко напред.

Абсолютно - кратко, точно и ясно! Тук малко хора осъзнават, че проектът Делиорманец се базира само и едниствено на късмет, късмет, късмет и пак късмет, извън стандартните подкупи! Та те имаха уникален късмет (и подкупи), за да станат шампиони първите 2 години, после имаха уникален късмет в ЕКТ, където всеки мач ги размазваха от бой, но Владо Стоянов правеше чудеса на вратата и вкарваха с единствената си атака в мача. После пък имаха още по-уникалния късмет, че УЕФА разделиха потоците в ШЛ на шампионски и нешампионски. След това имаха невероятния късмет, че цска умрЕ (по заповед отгоре), а ние сме на командно дишане (по заповед отгоре). И за капак се случи още по-супер-супер-мега-гига късметът с гарантираните групи някъде в ЕКТ за шампиона, т.е. дори издънки тип Милсами и Ференцварош вече не важат и спокойно си имат групи всяка година и мачове поне до Коледа.

И някой ми говори за делиорманския проект и дъра-бъра - само и единствено късмет и толкова, нищо друго (плюс корупция и бутане на кинти, но това и ние, и умрелите го правихме). Абсолютно невъзможно е, докато БХ не каже и/или домуз ага не умре/не се оттегли, който и да е да бутне делиорманци. И то става като самослучващо се събитие при тях - шампиони-групи-добри играчи, идващи, за да играят в тези групи-приходи от участие и трансфери-пак шампиони и т.н. Този модел няма пробиване, не и при сегашните обстоятелства у нас и новите разпоредби на УЕФА (просто късмет)

Хонда, хубаво го говориш това за Мамич, ма Бг и Кроацията имат общо колкото София и Самоводене - и всичките пари да имаш и да ги налееш в школи и инфраструктура, с нашите толупчета, дето ги вълнуват само курвентиите, вейповете и инстаграмите, няма как да се случи - делиорманци пробваха, даже ги забиват на село, без забавления, и пак не става. Какво остава за София и Студенстки град. Нашите юнУшки не стават, щото такъв е мат'риалът. Единствената опция в ноФ Фнос от Бразилия и цръни, директно от палмите, ама пак ме съмнява, с оглед на Студенстски град и изобщо селско-тарикатския манталитет у нас. да не говорим колко време трябва, за да се завърти колелото и кой ще ти ги чака, щото ние сме "Левски, бааа и искаме купа, титла и да сме Щампиони" :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2025 11:59

Няма да използвам абревиатурата, използвана от Манолов, но няма как да не го подкрепя...
Нищо не играем с Генчев (реално сме на второ място). Докога бе, Наско? ВЪН. Сменя се Генчев.
Що го смени бе, Насе??? ВЪН!
Кое време стана, Наско??? Къде е треньорът, Сираков? ВЪН. Назначават Веласкес.
К'ъв тоя пропадняк ве, Наско??? ВЪН!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 яну 2025 12:41

metodito написа:Нищо не играем с Генчев (реално сме на второ място). Докога бе, Наско? ВЪН. Сменя се Генчев.
Масови скандирания за оставка на Генчев не е имало.

metodito написа: Що го смени бе, Насе??? ВЪН!

Както се потвърди, смяната е по желание на ръководството, а не заради желанието на феновете.

metodito написа:Кое време стана, Наско??? Къде е треньорът, Сираков? ВЪН.

Факт! 20+ дни да не можеш да намериш треньор говори за сериозна аматьорщина

metodito написа: Назначават Веласкес.

Това вчера ти го обясних, защо се реагира така, явно отказваш да разбереш. Но както се видя от изказването на твоя Наско... Веласкес не е бил сред първите избори. Тук е, защото само той се е съгласил на клубните условия!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 яну 2025 12:52

metodito написа:Няма да използвам абревиатурата, използвана от Манолов, но няма как да не го подкрепя...
Нищо не играем с Генчев (реално сме на второ място). Докога бе, Наско? ВЪН. Сменя се Генчев.

Повечето фенове не знаят какво искат.

С Генчев четох най-абсурдните мнения. Не спряха да го плюят от загубата от Берое насам, като преди това имаше и моментни недоволства срещу него (поражението в Пловдив и играта срещу Славия). Даже си имаше масово недоволство от играта срещу отборите от долната лига в турнира за Купата на България. После го смениха, а веднага се пише под публикацията - ама защо го махаме? :lol:

Точно коментарите от мача с Ботев до победата над Дунав позволиха на Боримиров да включи с пълното си право и феновете в мнението си за раздялата:

“Поговорихме с него, но имаме различия в развитието на отбора. Нашите мнения и виждания не съвпадат. Стиснахме си ръцете и се разделихме по взаимно съгласие. Нямаме негов заместник. Чакахме до последно Генчев да каже визията си за развитие в отбора. Днес дойде окончателното решение. Разминаваме се в начина на игра. Стилът на Левски не ни харесва на нас и нашите фенове”, заяви Боримиров пред камерата на БНТ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2025 14:42

1914.1902 написа:
metodito написа:Няма да използвам абревиатурата, използвана от Манолов, но няма как да не го подкрепя...

Повечето фенове не знаят какво искат.

С Генчев четох най-абсурдните мнения. Не спряха да го плюят от загубата от Берое насам, като преди това имаше и моментни недоволства срещу него (поражението в Пловдив и играта срещу Славия). Даже си имаше масово недоволство от играта срещу отборите от долната лига в турнира за Купата на България. После го смениха, а веднага се пише под публикацията - ама защо го махаме? :lol:

Точно коментарите от мача с Ботев до победата над Дунав позволиха на Боримиров да включи с пълното си право и феновете в мнението си за раздялата:

“Поговорихме с него, но имаме различия в развитието на отбора. Нашите мнения и виждания не съвпадат. Стиснахме си ръцете и се разделихме по взаимно съгласие. Нямаме негов заместник. Чакахме до последно Генчев да каже визията си за развитие в отбора. Днес дойде окончателното решение. Разминаваме се в начина на игра. Стилът на Левски не ни харесва на нас и нашите фенове”, заяви Боримиров пред камерата на БНТ.

До голяма степен тук става дума за липса на възпитание и култура. Без да се впускам в излишния псевдонародпсихологични празнословия, но това е според мен. От липсата на възпитание към по-възрастния и по-висшестоящия до липсата на култура в отношенията в обществото. ОК, у нас много от началниците и ръководителите знаем как са отишли там, но си има някакви базисни неща, които не се спазват. Оставяйки някои неща настрани, то Сираков като футболист е полуфиналист на световно, а като ръководител в клуба - вкарал първи бг отбор в ШЛ и четвъртфиналист в Купата на УЕФА. Както казах, оставяме настрани някои подробности. Чисто технически, това са фактите. Както Кокала е шампион на България, а Боримиров - последният спортен дирек, при който "Левски" е ставал шампион.
Що се отнася до възпитанието и културата... Когато бях в казарма, имаше неща и в устава и в заповеди и т.н., които ми се струваха пълна глупост. И ги саботирах. Месеци по-късно разбрах, че много от тях не са. Просто не притежавах... "експертизата" и опита да преценя. Някой по-умен от мен ги беше измислил.
Последна промяна от metodito на 07 яну 2025 14:56, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2025 14:43

koisa написа:
metodito написа:Нищо не играем с Генчев (реално сме на второ място). Докога бе, Наско? ВЪН. Сменя се Генчев.
Масови скандирания за оставка на Генчев не е имало.

metodito написа: Що го смени бе, Насе??? ВЪН!

Както се потвърди, смяната е по желание на ръководството, а не заради желанието на феновете.

metodito написа:Кое време стана, Наско??? Къде е треньорът, Сираков? ВЪН.

Факт! 20+ дни да не можеш да намериш треньор говори за сериозна аматьорщина

metodito написа: Назначават Веласкес.

Това вчера ти го обясних, защо се реагира така, явно отказваш да разбереш. Но както се видя от изказването на твоя Наско... Веласкес не е бил сред първите избори. Тук е, защото само той се е съгласил на клубните условия!

"Моят Наско"? Много сладко.
Аз съм за третия път, koisa. Срещу граничните мнения и силните пристрстия.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 яну 2025 15:32

Пускам първата тренировка на тренера. Как по-точно искате да дойде някой истински треньор? Базата ни е пред разпадане, гротеска тотална. Един тренировъчен терен, това е абсурдно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 яну 2025 15:42

metodito написа:"Моят Наско"? Много сладко.

Тогава защо повтаряш глупостта, че Генчев е изгонен заради феновете? Когато изобщо не е така... Вярно е, че имаше недоволство от играта, но масово оставка не е искана. Отделно Мажоритаря отдавна е доказал, че не цени фенското мнение.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 яну 2025 15:55

koisa написа:
metodito написа:"Моят Наско"? Много сладко.

Тогава защо повтаряш глупостта, че Генчев е изгонен заради феновете? Когато изобщо не е така... Вярно е, че имаше недоволство от играта, но масово оставка не е искана. Отделно Мажоритаря отдавна е доказал, че не цени фенското мнение.

Нито "изгонен' съм повтарял, нито, че е от феновете. Боримиров е направил подобно внушение.
По отношение на избора на Веласкес и моите очаквания не се осъществиха. Аз не исках "млад и перспективен", а "дъртак" - 55+ - някой врял и кипял, чужденец с международен опит, ако може. От имената, за които се спекулираше пък, най ми беше допаднало името на някакъв словак, водил Слован (Братислава).

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 07 яну 2025 19:12

metodito написа:
mikata написа:Без класни футболисти няма да стане.

Какво е "класни"? Аз примерно в Лудогорец не знам такива. Класни изобщо или класни за България. Понеже са различни неща. Един Бедоя от трета испанска лига беше класа за България. Примерно. Ккто и Яблонски и още толкова много, които голям футбол не са помирирсвали, но за "Левски" бяха супер. Не "класни", всеотдайни и сърцати, мъже, трябват. А не високоплатени лигльовци, като Обертан. Той беше класен на световно ниво. Не само за у нас. Но сопол-човек.

Ми взимаш основния състав на Карабах и правиш на каузата седмици :) Не вярвам па да са толкова скъпи.

Върни се в “Левски”