1914.1902 написа:tmanolov написа:Ще ме убиете и двамата - г.з. сам щял да се махне, ако имало кой да му каже "махай се, г.з" - ахахахахаха. Направо се заливам да се хиля - г.з. е прокси на банкянския миндил, докато го има банкянския миндил и е фактор в държавата, то скапания задник ще е начело на отбора с една основна цел: славизация, славизация, славизация и за финал тире! Път напред няма, няма и как да има. Единствената ни надежда беше Мъри, но той, първо, не се реши да става мъченик, а си тръгна, щото му писна от бакиите на г.з., и второ, ние, като публика, се оказвахме съшите ла.нари с претенциЙ като припоците, като изобщо не застанахме зад него. Да напомня ли колко бяхме на последния му мач при нас - да, беше кофти време, но все пак - 6-7000 човека пряко сили! А ако бяхме 20 000, напълнили стадиона и от първия до последния сигнал се викаше "Мъри, остани" и "Раев, курво", дали щеше да е по-различно, как мислите?
За себе си нямам никакви илюзии какво ще последва - ние, да, точно ние ще сме тези, които ще забият последния пирон в ковчега на любимия ни отбор. Аз обаче няма д аимам угризения - дадох всичко, което можеш да дам - и пари, и посещения на мачове и викове "раев, курво", за които специално ходих във вип-а, дори бях сред онези 50-100 човека, които излязоха на импровизирания протест, като БХ изгони черепа! Дадох, каквото можах, че и отгоре - съжалявам, че децата ми няма да видят любимия ми клуб жив и силен, а най-много инкарнация с тире, но такъв е животът - сред феновете на Левски е пълно с БГЛ измет, която е по-зле и от припоците. Е, явно те победиха - честитя им, скоро ще си получат и тирето.
П.С. ПОжелавам 2025 да е последната на г.з. - както искате ме разбирайте!
Тогава защо изобщо да обсъждаме на всяка страница как да махнем Сираков? Да го беше написал, когато се появи този нов потребител още и да се приключи с това.
Т.и. да не говорим за махане на Сираков, да очакваме новият треньор и новите играчи да са като Мбапе и Белингам, а наставникът да е като Анчелоти, но СОБСТВЕНИК да си бъде пак Сираков?
Няма гранд по света с такъв собственик!
Няма и няма да има!
Относно това, че съм нов, не съм.
Все едно утре да се завърне Синчеца, и ти да го обявиш за нов?
Апропо, къде отиде blue avalanche?
Преди беше доста активен.
Също все по-рядко виждам да се включва Тристан.
Ако четат, поздравявам ги!
Готини Коледни празници на всички!