Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот dsn » 17 сеп 2012 13:09

ами не са ми плащали наема два месеца вече ама нали са си моя отбор все още трая :cry:
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 сеп 2012 14:37

Трябва са платят там едни 2- 3 милиона до края на годината и сичко е ок :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 17 сеп 2012 15:09

калпазанчо написа:Ники (burgazliqta), както бях обещал ;) :

http://www.burgasutre.bg/sport/8676-ley ... i_sponsori
http://football.sportal.bg/news.php?news=385672

Дано се намерят хора да ги спонсорират.
п.п. Днес ако остане време ще направя тема във форума на Гонг, за целта ми трябва повече инфо от момичетата.

Идеалка е ;) Инфото ще го получиш на лични малко по късно ;) че сега нямам много време и пак излизам
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 17 сеп 2012 15:10

Да ми е честит последния първи учебен ден. :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 17 сеп 2012 15:41

Верно днес е първия учебен ден :idea: Сутринта лек дъждец и ела да видиш всеки гледа да закара детето на училище с колата, адското задръстване :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 17 сеп 2012 16:22

калпазанчо написа:Верно днес е първия учебен ден :idea: Сутринта лек дъждец и ела да видиш всеки гледа да закара детето на училище с колата, адското задръстване :mrgreen:

ще им върви по вода учебната година

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 17 сеп 2012 16:27

kme7a написа:
калпазанчо написа:Верно днес е първия учебен ден :idea: Сутринта лек дъждец и ела да видиш всеки гледа да закара детето на училище с колата, адското задръстване :mrgreen:

ще им върви по вода учебната година

:mrgreen: Само шестици да носят вкъщи 8-)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 17 сеп 2012 17:15

Ах, не, не издържам просто :mrgreen: :

[offtopic]http://prikachi.com/images.php?images/290/5283290F.jpg[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 сеп 2012 21:50

Полицейски офицер е бил спасен от двуметрова акула, която го извела до спасителна лодка, след като мъжът бедствал безпомощен в продължение на 15 седмици в Тихия океан, съобщи британският вестник „Дейли Мейл“. 41-годишният Тоакай Теитой пътувал заедно със зет си от островната държавица Кирибати към дома си на съседния атол, когато лодката им се повредила и се понесла по течението.

Двамата мъже се борели с вълните от края на май, но през юли зетят на полицая починал от дехидратация и той самият вече не се надявал да се спаси, ако не се били случили две неочаквани събития: тропически порой, който му „доставил“ питейна вода, и...щастлива среща с акула. „Съвсем се бях предал, след като една лодка в далечината ме подмина, но тогава стана нещо странно – споделил късметлията пред местни медии. – Втресе ме от силното слънце и се покрих с парче плат от дреха на носа на лодката. Бях задрямал, когато почувствах силен удар и нещо като драскане по дъното“.

Оказало се, че към компанията му се домогва двуметрова акула. Тя повдигнала лодката и започнала да я тласка в посока на едва забелязващ се на хоризонта друг плавателен съд. Оттам съзрели с биноклите си закъсалия Робинзон, стигнали до него, качили го на борда си и го транспортирали до Маршаловите острови. Щом събрал сили, човекът заявил, че смята акулата за свой ангел спасител.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 сеп 2012 23:12

Паднало дърво отне живота на млад мъж в Бургас.

Инцидентът стана тази сутрин на една от централните улици в града - "Гурко", предаде bTV.
Жертвата е 26-годишният Пейо Янчев, който в момента на събарянето на дървото пресичал улицата на пешеходна пътека.
Според информацията очевидци на случилото се повикали такси, което откарало мъжа в болница. Заради сериозна черапно-мозъчна травма обаче той издъхнал в лечебното заведение.
"Гурко" е една от бургаските улици, по които има стари и много големи дървета. Заради лошия вятър през последното денонощие в града са изпопадали общо 5 дървета.
Предстои общината да вземе мерки по проверката и отстраняването на опасните дървета в региона, информираха от местната администрация.
Остатъците от дървото са отсечени от общински служители и преместени, съобщи по-късно БургасУтре.бг.
Става въпрос за кестен, по който нямало видими следи, че е болен. Огромното дърво се стоварило върху 26-годишния Пейо Янчев днес сутринта, докато той пресичал на пешеходната пътека на "Гурко" край новия паркинг зад Трета поликлиника.
Младият мъж веднага бил откаран в бургаската МБАЛ, където медиците опитали да го върнат към живот, но усилията им останали напразни.
Мястото на инцидента било отцепено, а в момента по случая тече разследване.

Правилно заглавие е - "Престъпно нехайство на служители на Община Бургас , отне живота на млад мъж"
Охраната на паркинга е подала 3 сигнала по през определен период от време , че при силен вятър , въпросното дърво пука силно и е въпрос на време да падне . След последния сигнал е пристигна ядосан "експерт" от Общината , почукал е по дървото и е казал че е абсолютно здраво ... и е препоръчал на охранителите да си гледат техните задължения , а не "да се занимават с глупости" . Днес бях там минути след като дървото беше паднало . Дори и за мен ( не съм експерт ) беше видно , че дървото е изгнило в основата си . Малко след мен пристигна и екип на гражданска защита който се зае да нарежи дървото . Няколко часа по-късно дървото беше нарязано на части , които бяха подредени до дънера ... обаче изгнилата част на дървото липсваше :!:
Предполагам че утре кмета ще изкаже съболезнования на съпругата и детето на починалия при "нещастна случайност" млад мъж :evil:
Последна промяна от Искам си Акаунта на 17 сеп 2012 23:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Черноморец”