Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот darkblue67 » 16 дек 2024 14:55

ГОРЕЩ СЛУХ: Илия Груев поема Левски
https://www.novsport.com/bg-futbol/gore ... ema-levski

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 дек 2024 14:58

Илия Груев ще е по-зле и от Генчев, твърде е схематичен и сухар за мен (като изразяване, обяснения и т.н.) ;) на вас ви трябва Вили Вуцов, Славко Матич, че дори и Жадното.... нещо от сорта - дето да играе по емоциите на играчите ;) ама и на мен ми е интересно какво ще направите
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 16 дек 2024 14:58

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ior-822082

Даниел Боримиров: Нямаме вариант за друг треньор

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 дек 2024 14:59

В групата на Слави във фейсбук писаха,че няма да е от България или Сърбия треньора.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 16 дек 2024 15:00

darkblue67 написа:ГОРЕЩ СЛУХ: Илия Груев поема Левски
https://www.novsport.com/bg-futbol/gore ... ema-levski

"Това лято последният започна работа като асистент в третодивизионния германски Инголщат, където е помощник на треньорката Забрина Витман." :lol: :lol: :lol: :lol: Вярно??? И въобще се обсъжда като вариант :) Падам...

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 дек 2024 15:03

ogrizko написа:Илия Груев ще е по-зле и от Генчев, твърде е схематичен и сухар за мен (като изразяване, обяснения и т.н.) ;) на вас ви трябва Вили Вуцов, Славко Матич, че дори и Жадното.... нещо от сорта - дето да играе по емоциите на играчите ;) ама и на мен ми е интересно какво ще направите

Докато си имаме Раев, Боримиров, Йовов и Милото, мисля, че можем и без треньор. Тези всички имат визия за развитието на отбора, така че предполагам могат успешно да бъдат треньори. И без това няма никакво значение кой ще сложат, понеже след няколко месеца ще го подкрепят с декларация и ще го уволнят.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 дек 2024 15:13

Aronaks написа:
ogrizko написа:Илия Груев ще е по-зле и от Генчев, твърде е схематичен и сухар за мен (като изразяване, обяснения и т.н.) ;) на вас ви трябва Вили Вуцов, Славко Матич, че дори и Жадното.... нещо от сорта - дето да играе по емоциите на играчите ;) ама и на мен ми е интересно какво ще направите

Докато си имаме Раев, Боримиров, Йовов и Милото, мисля, че можем и без треньор. Тези всички имат визия за развитието на отбора, така че предполагам могат успешно да бъдат треньори. И без това няма никакво значение кой ще сложат, понеже след няколко месеца ще го подкрепят с декларация и ще го уволнят.

Иии, супер, що не направят трио - г.з. ще е старши по съвместителство, щото е най-голямата ни жива легенда, Боримечков ще е помощник по физическата част (ще ги бие на почивки), а Г(е)ърбушкото от Своге ще е отговорник по сексуалната част (със заместник на заместника Божигол). А Милото - е, Милото ще "обира" народната любов. И те тогава ще стане такъв живот и мачкамИИИИИИИ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 дек 2024 15:19

Преди няколко месеца: "Как Генчев спечели доверието на Сираков и Боримиров
По време на срещата Генчев и неговите колеги са представили футболната си философия, като са коментирали и как биха развили отбора, ако получат работата."

Днес: Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров обясни, че вижданията за развитието на отбора и начина на игра са сред основните причини за раздялата между клуба и старши треньора Станислав Генчев.

Аматьори.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 дек 2024 15:22

Много е интересно къде вижданията и представите за играта на Боримиров и Йовов, се отдаличават от тези на Генчев.
Интересно ще е двата гения да създадат и представят една визия за отбора, но да е нещо по-конкретно от - "Левски трябва да радва феновете с играта си".

Сираков да им даде за домашно да го направят.
Последна промяна от Eminem на 16 дек 2024 15:24, променено общо 1 път.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 16 дек 2024 15:23

Емил Велев да вземат, ако не се е пенсионирал. Хем има поглед над аматьорския футбол. От там сигурно ще излязат по-кадърни кадри.

Върни се в “Левски”