Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 17:06

Beck's написа:
blue avalanche написа:Гонзо ИМА право да бъде КАРТОТЕКИРАН в 3 отбора!Няма право да ИГРАЕ в 3!“[/b]
С българския как си?Щото аз съм добре...

Ти на луд ли се правиш бе човек, имам чувството, че водя безмислен разговор с човек без грам мозък!!!!

Гонзо е играл и за 3те отбора, къде неможеш да схванеш цялата картинка?

И аз съм казал обратното...къде?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 апр 2012 17:08

blue avalanche написа:
Beck's написа:
blue avalanche написа:Гонзо ИМА право да бъде КАРТОТЕКИРАН в 3 отбора!Няма право да ИГРАЕ в 3!“[/b]

Ти на луд ли се правиш бе човек, имам чувството, че водя безмислен разговор с човек без грам мозък!!!!

Гонзо е играл и за 3те отбора, къде неможеш да схванеш цялата картинка?

И аз съм казал обратното...къде?

Признавам те , можеш да ме докараш до там, да си говоря сам !!! :lol: :lol: :lol:
Спирам да ти обяснявам , явно си разбрал , че последици ще има .....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 17:12

pampi написа:
blue avalanche написа:„от blue avalanche на 11 Апр 2012 14:39
Гонзо ИМА право да бъде КАРТОТЕКИРАН в 3 отбора!Няма право да ИГРАЕ в 3!

Ще ти дам следният прост пример, та белким се усмириш!
Как е в Евротурнирите, момко? Имаш договор с клуб А и поличаваш картотека за ЛЕ.Играеш. Зимата сключваш договор с клуб Б, т. е. регистрират те в клуб Б. Получаваш ли картотека за ЛЕ към клуб Б?
Схвана ли сега що е "договор" и що е "картотекиране". :lol:

Примерът ти...не е пример,момко
Форлан е КАРТОТЕКИРАН в Интер,нищо,че НЕ Е КАРТОТЕКИРАН за ЕКТ.
Само ти си знаеш какво общо има между едното и другото...Може би и твоя психиатър...
Пак ти казвам-не се изказвай неподготвен...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 апр 2012 17:37

blue avalanche написа:
pampi написа:
blue avalanche написа:„от blue avalanche на 11 Апр 2012 14:39
Гонзо ИМА право да бъде КАРТОТЕКИРАН в 3 отбора!Няма право да ИГРАЕ в 3!

Ще ти дам следният прост пример, та белким се усмириш!
Как е в Евротурнирите, момко? Имаш договор с клуб А и поличаваш картотека за ЛЕ.Играеш. Зимата сключваш договор с клуб Б, т. е. регистрират те в клуб Б. Получаваш ли картотека за ЛЕ към клуб Б?
Схвана ли сега що е "договор" и що е "картотекиране". :lol:

Примерът ти...не е пример,момко
Форлан е КАРТОТЕКИРАН в Интер,нищо,че НЕ Е КАРТОТЕКИРАН за ЕКТ.
Само ти си знаеш какво общо има между едното и другото...Може би и твоя психиатър...
Пак ти казвам-не се изказвай неподготвен...

Я па тоя... :lol: Ти си неспасяем бе! КАРТОТЕКИРАН в Интер да играе белот, докато другите се потят в ЕКТ! :lol:
Конкретно за Гонзо, човекът напълно законно сключва трети трудов договор за сезона и го РЕГИСТРИРА в БФС. ТЕ ако спазваха правилника нямаше да му дадат картотека, т.е. РАЗРЕШЕНИЕ ДА ИГРАЕ до края на този същия сезон, а щяха да го картотекират чак за новия.
П.П. Специално за теб пояснение, какво е общото:
- за ЕКТ само една картотека на сезон
- за вътрешни първенства - две картотеки на сезон
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 11 апр 2012 17:56

pampi написа:Я па тоя... :lol: Ти си неспасяем бе! КАРТОТЕКИРАН в Интер да играе белот, докато другите се потят в ЕКТ! :lol:
Конкретно за Гонзо, човекът напълно законно сключва трети трудов договор за сезона и го РЕГИСТРИРА в БФС. ТЕ ако спазваха правилника нямаше да му дадат картотека, т.е. РАЗРЕШЕНИЕ ДА ИГРАЕ до края на този същия сезон, а щяха да го картотекират чак за новия.
П.П. Специално за теб пояснение, какво е общото:
- за ЕКТ само една картотека на сезон
- за вътрешни първенства - две картотеки на сезон

Малко се поизложи с картотеката за ЕКТ, blue avalanche е прав, че може да бъде картотекиран за отбора, но не и за ЕКТ (зависи от обстоятелствата). Ако в един и същ сезон, предишният клуб на състезателя е играл в ЕКТ, то играчът няма право да бъде картотекиран в ЕКТ през същия сезон за новия му клуб.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 11 апр 2012 18:19

И Българският спортен арбитраж каза К за ГФС .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 апр 2012 18:59

Протест !!! Всички пред червения БОК !!! Подиграват се с българския народ. Не стига,че нямаме футбол,ами сега и футболистите ще са постоянно допингирани. И ще показват средни пръсти. Ако ние се допингираме и показваме средни пръсти на мач ще ни съдят за хулиганство,ама тях-не!! Почвам да си мисля,че звездата на емблемата на ЦСКА не е петолъчка,а Витлеемската звезда-толкова са божествено невинни. Няма да се учудя,ако Градев и ко. извадят доказателства,че всъщност те са първия отбор в света и единствените,които отговарят на лицензионните условия. Ще поискат да бъдат провъзгласени за вечни шампиони с възможност футболистите да взимат допинг и да показват средни пръсти. В резултат на тези искания на отбора на ЦСКА ще бъде разрешено и да не плащат за трансфери,да крадат футболисти и да фалират отбори. Ако има претенции към отбора да се отправят към съда,където няма да бъдат решени никога. Да ви е честито!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 апр 2012 19:08

subzero написа:Протест !!! Всички пред червения БОК !!! Подиграват се с българския народ. Не стига,че нямаме футбол,ами сега и футболистите ще са постоянно допингирани. И ще показват средни пръсти. Ако ние се допингираме и показваме средни пръсти на мач ще ни съдят за хулиганство,ама тях-не!! Почвам да си мисля,че звездата на емблемата на ЦСКА не е петолъчка,а Витлеемската звезда-толкова са божествено невинни. Няма да се учудя,ако Градев и ко. извадят доказателства,че всъщност те са първия отбор в света и единствените,които отговарят на лицензионните условия. Ще поискат да бъдат провъзгласени за вечни шампиони с възможност футболистите да взимат допинг и да показват средни пръсти. В резултат на тези искания на отбора на ЦСКА ще бъде разрешено и да не плащат за трансфери,да крадат футболисти и да фалират отбори. Ако има претенции към отбора да се отправят към съда,където няма да бъдат решени никога. Да ви е честито!!

Пич айде иди до аптеката купи си малко Валидол и се успокой а?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 апр 2012 19:11

bobonikolov написа:
subzero написа:Протест !!! Всички пред червения БОК !!! Подиграват се с българския народ. Не стига,че нямаме футбол,ами сега и футболистите ще са постоянно допингирани. И ще показват средни пръсти. Ако ние се допингираме и показваме средни пръсти на мач ще ни съдят за хулиганство,ама тях-не!! Почвам да си мисля,че звездата на емблемата на ЦСКА не е петолъчка,а Витлеемската звезда-толкова са божествено невинни. Няма да се учудя,ако Градев и ко. извадят доказателства,че всъщност те са първия отбор в света и единствените,които отговарят на лицензионните условия. Ще поискат да бъдат провъзгласени за вечни шампиони с възможност футболистите да взимат допинг и да показват средни пръсти. В резултат на тези искания на отбора на ЦСКА ще бъде разрешено и да не плащат за трансфери,да крадат футболисти и да фалират отбори. Ако има претенции към отбора да се отправят към съда,където няма да бъдат решени никога. Да ви е честито!!

И що?? Цял месец слушаме за синьото БФС,ама едва ли някой от вас е ходил за Валидол. А на ден по 6 теми колко сте невинни.Чак ви повярваха.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 апр 2012 19:17

subzero написа:
bobonikolov написа:

И що?? Цял месец слушаме за синьото БФС,ама едва ли някой от вас е ходил за Валидол. А на ден по 6 теми колко сте невинни.Чак ви повярваха.

Защото 90% от нещата които си изписал са глупости.За това.Витлеемски звезди не знам си какво още.Вместо да гледате реално на нещата вие си правите оглушки.БФС направиха гафове със случаите "Присо" и "Допинг".За тези гафове сега си платиха,като наложените от тях наказания бяха отменени.Разбирам,че още ти и другите фенове на Черноморец сте афектирани заради Анисе.Ама да говорите глупости за богопомазани,витлеемски звезди и още не знам си какво не говори добре за вас.Някой ден ако същото,което се случи на Присо се случи в Пловдив и на вашите цветнокожи състезатели ама 1 към 1 ще разбереш защо е бил всичкия тоя "рев".

Върни се в “Архив”