volf написа:Да си правиш купон на гърба на държавата и феновете някак си ми изглежда доста непълноценно!
Изглежда Домусчиев или някой лакей от клуба са решили да се изживяват като "гласът на народа", но това определено ще им изиграе лоша шега!![]()
Не става въпрос за пари, а за принципи! - Защо трябва да слушам Цецка въпреки волята си, че и да си плащам това НЕудоволствие!
Какво им пречеше да пуснат една анкета с 4/5 възможности и да се съобразят с преобладаващото желание, както го направиха с "Фортуна"?!
Ориенталска му работа, с марка Домусчиев. - Ако му харесва такава слава, да продължава в същия дух - Без мен!
Съгласен съм с теб. Аз и моето семейство също не слушаме чалга, но това не пречи всички да сме на стадиона. Купих билети- 100 лв за 4 човека.Що не каза нищо за малкия Славей, че на дърти години ме накара да се чуствам горд с града ни и Родината на Евровизия.Като не слушаш Цеца след мача си тръгваш(така ще направя аз),къде е проблема.И не забравяй, че има хора дори и от нашето поколение(по-възрастните) ,които си я харесват.Надявам се ,за следващите трибуни да поканят някои от рокаджиите на Европа.