Gil-galad написа:suareshampion написа:Gil-galad написа:Е ти на тея ситуации където е на нулев ъгъл и има 2-ма играчи пред него и я върне назад асистенции ли им викаш

И въпреки това не го искам...
добре тогава гледай си уникалния хендерсън

щом харесваш играчи ,които гледат по най бързия начина да се освободят от топката и играят без самочуствие ..аз пък харесвам такива като де мария и суарес ,които я задържат повече и я навират в г... на защитниците

Е ще си гледам Ливърпул...независимо кой играе...Как може да съдите за Хендерсън без да е изиграл нито един мач с отбора....Ако дойде Ди Мария няма нищо лошо...ако ще помогне на отбора да идва...това няма да ме накара да го харесвам повече...а и нека бъдем реалисти...такъв трансфер е трудно осъществим

Точно това е въпроса ,да дойдат играчи които ще ни ПОМОГНАТ и ще ВДИГНАТ нивото на отбора ..а това кой харесваме аз или ти няма значение...видимо обаче ,след идването на Суарес нивото се вдигна и отбора се освежи ..имено за това искам подобни като него играчи в офанзивен план..креативни ,бързи ,остри и най вече постоянни.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.