Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: DoSomethingDifferent
"Май че" не е израз, който означава "сигурен съм". Но щом съм те подразнил - извинявай!
- Странджата
- Контакти:
Re: NOMER14
Така е навярно, щом е до диалектното "ряката". Иначе ключът е у мен означава, че е нейде в дрехите ти, например, а е в мен - че най-малкото си го глътнал. Може би по-драстичен пример е да си стои у тебе и в тебе :)
Re: Левски: Всичко около клуба
Изкараха някаква статистика от Дарик, че реално имаме най много положения за гол!!!! Това навежда на мисълта, че проблема е завършването на атаките. Не си спомням да сме надиграни тежко, липсва и късмет с Ботев онзи дето вкара не гледаше вратата. Колев ако не се съвземе ще седне на пейката скоро. Имаме нужда да сменим играчи за качество, по-скоро аз съм за шанс на треньорите да се докажат.
Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
Докато това не се случи ще гледаме едно и също през октомври и ноември. За 15 години не си научихме урока и вероятно още 15 години няма да го научим.
Докато това не се случи ще гледаме едно и също през октомври и ноември. За 15 години не си научихме урока и вероятно още 15 години няма да го научим.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
Абсолютно. Цялата работа в клуба е на ниско ниво, което се вижда от резултатите в последните 10-15 години. Няма как да обвиняваме само треньорите и играчите в този период.
110 години любов!
groti написа:koisa написа:Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
Абсолютно. Цялата работа в клуба е на ниско ниво, което се вижда от резултатите в последните 10-15 години. Няма как да обвиняваме само треньорите и играчите в този период.
съвършено вярно, но тук е така. Затова и я имаше тази еуфотия покрай Мъри - усещахме, че правим нещо, въпреки онези горе, и въпреки г.з. Сега вече не ни броят за живи, а аз водя семейството си на екскурзии, вместо съвсем доброволно и скеф да дарявам и да купувам вип билети и мърч. Най-гадното е да пречупят нашата воля и вяра, а, за съжаление, се случи точно това. Анатема трижди на г.з. до девето коляно, а на онези над него - до деветдесето!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:groti написа:koisa написа:Няма значение дали Генчев ще остане треньор напролет или още година. Няма значение дали ще дойде друг треньор. Дали ще се направят 5 селекции. Това нищо няма да промени... Поне докато клубът не се преструктурира вътрешно. Като се започне от собственик, директори и не се изгради функциониращо скаутско звено.
съвършено вярно, но тук е така. Затова и я имаше тази еуфотия покрай Мъри - усещахме, че правим нещо, въпреки онези горе, и въпреки г.з. Сега вече не ни броят за живи, а аз водя семейството си на екскурзии, вместо съвсем доброволно и скеф да дарявам и да купувам вип билети и мърч. Най-гадното е да пречупят нашата воля и вяра, а, за съжаление, се случи точно това. Анатема трижди на г.з. до девето коляно, а на онези над него - до деветдесето!!!
За съжаление за моментът изглежда моделът бащица е невъзможен за прескачане по нашите географски ширини.. А той е толкова рисков и опасен ако се случи нещо като с Черепа, Алексей Петров или Зангаревич. Затова всички сме като болни и се ядем и псуваме по форумите. Всички знаем кой пречи и не можем да направим нищо.
110 години любов!
Страхотно видео и разговор.. Цял ден се ровя и слушам мнения като болен.. Да слушат и гледат и Генчо и Тенчо.. Дълго е, но си заслужава
https://www.youtube.com/watch?v=7cV-NY7rb_I
https://www.youtube.com/watch?v=7cV-NY7rb_I
110 години любов!
Със Сираков толкова. Той не търси инвеститор за клуба, прави врътки с палмите и си храни фамилията от Левски
При началници като дедо Боре и Бижутера (при цялата ми любов за футболистите, които някога бяха), трябва да сме с минимални очаквания. Били сме направили селекция за шампион, те сами не си вярват… сборен отбор на лига “С”, айде не сме тези балъци от преди 20 години. Мижи да те лажем.
Но добре, че са “тиретата” да докажат, че дъното е още по-дълбоко.
Но добре, че са “тиретата” да докажат, че дъното е още по-дълбоко.