Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Нещастник!
Опаля, канарес осиротяха.
Габриел Гарсия Маркес - “Хроника на една предизвестена смърт”, любима повест от юношеството…а, имаше мераци на съфоромците да е пре нас.
Габриел Гарсия Маркес - “Хроника на една предизвестена смърт”, любима повест от юношеството…а, имаше мераци на съфоромците да е пре нас.
Eminem написа:Нещастник!
Не знам към кого се обръщаш, но България е нещастна от подобни "патриоти".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не е към теб.
Иначе, браво на българите, които протестираха срещу антибългарската пиеса.
"Реално", смешно е вие либералите да обезбългарявате населението и после да се чудите защо хората не протестират срещу мафията. Протести ще има, ако има народ! Има народ и гражданско общество, ако има родолюбци!
Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не е към теб.
"Реално", смешно е вие либералите да обезбългарявате населението и после да се чудите защо хората не протестират срещу мафията. Протести ще има, ако има народ! Има народ и гражданско общество, ако има родолюбци!
Няма лошо да се протестира срещу подобна пиеса, но защо няма никой пред парламента? Вместо всички депутати да са изкарани пред пълния площад и да им се търси сметка за кражбите, корупцията, купения вот и т.н. пред парламента е тихи и спокойно. Отишли да бият шефа на театъра. Не там са истинските душмани на България. Отдавна Шиши и Тиквата трябваше да висят за назидание пред парламента.
Eminem написа:realno написа:Eminem написа:Нещастник!
Не е към теб.
Не съм либерал или подкрепяш джендърите. Но не съм злобеещ или креслив стадно- кръчмарски тип "патриот", който "милее" за родината си, но подкрепя съветския дребен психопат убил милиони хора и пропагандата му както и корупцията. Да не забравяме, че снощните "патриоти" четири година крепяха банкянския тулуп на власт и оправдаваха кражбите му или му бяха златен пръст.
Да разбирам ли от написаното от теб, че снощните "патриоти" не протестират срещу мафията, защото са обезбългарени от либералите, които са им промили плоскоземските мозъци? :)))
П.С. Няма по безродни от съвремените менте "патриоти" копейко - путинофили от чалгарски тип.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno, ай запри се, баце, даже Мето не успява да стигне твоите висоти! Няма лошо да се спомене нещо в контекста на отбора, ама само политически спам, вече идва он топ - има си теми за политика и спам, драскай там на воля - аз доста често го правя, имам си съмишленици и опоненти, и всичко е точно. Наистина стана страшен офтопик темата!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
Манолов, много ботове в политическите теми.
Инак, парцалите пишат, че се търси вратар. В тази връзка ми е интересно колко от точните удари влизат във вратата ни. Май почти всеки. Не знам чия далавера е Маркович, но статистиката му беше стряскаща в Хърватия.
Аз бих пробвал поне в контрола това момче Владимиров.
Инак, парцалите пишат, че се търси вратар. В тази връзка ми е интересно колко от точните удари влизат във вратата ни. Май почти всеки. Не знам чия далавера е Маркович, но статистиката му беше стряскаща в Хърватия.
Аз бих пробвал поне в контрола това момче Владимиров.
Последна промяна от metodito на 08 ное 2024 09:56, променено общо 1 път.
Аз след снощния мач между двата фалшификата вече съвсем се отчаях. Мислех, че имаме поне 1 победа срещу стойностен отбор, но се оказа, че и това не е истина. 48-ма са тотална смешка.
Някой помни ли при Костов как бяхме по това време и имахме ли точка срещу силен отбор?
Едит - проверих. Генчев е една идея по-малко слаб от Костов
Някой помни ли при Костов как бяхме по това време и имахме ли точка срещу силен отбор?
Едит - проверих. Генчев е една идея по-малко слаб от Костов
Последна промяна от groti на 08 ное 2024 10:00, променено общо 1 път.
110 години любов!