Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Това за юношите никой не отговори. Нашите не са станали шампиони ли, що ли? Аз си мислих, че отборите - мъжките, които са се класирали за ШЛ - техните младежки отбори играят в младежката ШЛ.
ЦСКА - София участва за първи път в надпреварата и има честта да представя България в най-авторитетния турнир за юноши на Стария континент, след като спечели Купата на БФС до 18 г.
Това намерих.
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:ЦСКА - София участва за първи път в надпреварата и има честта да представя България в най-авторитетния турнир за юноши на Стария континент, след като спечели Купата на БФС до 18 г.
Това намерих.
Благодаря.
metodito написа:Това за юношите никой не отговори. Нашите не са станали шампиони ли, що ли? Аз си мислих, че отборите - мъжките, които са се класирали за ШЛ - техните младежки отбори играят в младежката ШЛ.
Их бре, Мето, ама и ти си един - ми не помниш ли, че 2016 есента, като умря ЦСКА, от ЦСКА-София (София) искаха младежите им да играят в ШЛ младежи, щото Литекс се беше класирал, ама не ги огря.
Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.
Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен. Първоначално беше заявен Литекс.
Не е ясно зали това е знак за начина по който УЕФА ще гледа на новия клуб при класиране в европейските клубни турнири.
Литекс U19 трябваше да участва в надпреварата за втора поредна година като носител на купата на БФС при юношите старша възраст. През миналото лято тимът отпадна в първия кръг от Легия (Варшава). За новия сезон на турнира ловчанлии се класираха след победа срещу Левски с 1:0 на финала във Враца.
Според Gong.bg, БФС ще опита да спаси мястото на България, като заяви за участие именно финалиста Левски.
Ако Лудогорец влезе в групите на Шампионската лига, страната ни ще има още един представител - юношите на "орлите", които ще започнат от друг поток. Този на клубовете, влезли в основната фаза на Лигата.
Конкретно за тази година ЦСКА-София (София) се класират, защото са спечелили купата при младежите, поради простия факт, че първенство не се провежда, иначе щеше да се класира шампионът
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:rhaegar написа:tmanolov написа:Аз мнението си го казах отдавна, но след като го гледах 3 пъти, си го затвърдих - твърде много ДС линия и личностна такава, което е доста безсмислено. Но пък за нашите ултрас фенове, плюс чужденците, си е супер - все пак това е филм, който е рпавен за пари, не за достоверност, нали? А ДС линията си е вървежна за чужденците, пък за жусуи украинчетата, та така... Иначе има много неверни, т.е. пропсунати неща, но аз наистина очаквах доста по-малко, така че съм доволен. Е, можеше и още, ама :geek:
За мен именно личностната перспектива го прави хубав, за футболистът Гунди и времето му в Левски е казано всичко, от съотборници, съперници и фенове. Ако беше още един филм, в който си разказваме какъв феноменален играч е бил, не мисля че щеше да има подобен отзвук, а и не мисля че има чак такава нужда от такъв.
Колкото за ДС линията, аз бих оставил единствено сцените, в които италианците затвориха вратата на човека, както и тази, в която разписа снимката от църковния брак. Останалото беше ненужно. Съгласен съм с теб защо го правят, но не беше нужно.
Е, и вица за бай Тошо, който аз съм чувал преди 89-та (бил съм на 7-8 години) си беше топ като сценка - тези трите и щеше да е топ :geek: Ами това е крайният резултат и, честно казано, добре се е получило, като за нашите опосуми. Мен лично ми липсват мачовете с Бенфика, как става голмайстор на КНК и достиха 1/4 финал там с Ботев, както и волейболния период. А и е малко разбозан - първия път не ми направи впечатление, но след това ми дойде в повечко, особено разните забави, игрички и лафчетата за "госпожата" - заеви :lol: всъщнсот, най-силното във филма е музиката - тя го издига на друго ниво
да не забравяме, че това е филм. Игрален при това, не документален. Трябва да има и зли в тоя филм. А пък злите не върви да са футболистите на други отбори, примерно.
И на мен ми липсваха нещата с Бенфика, с Еузебио и т.н., ама ако е пълен само с футболни неща, а не със забави, закачки и прочие, ще го гледаме само аз, ти и други върли футболни фенове.
За ДС - да, сякаш малко малко леко пресолено, ама питаш ли ме как след филма трябваше да обяснявам на 13 годишната си дъщеря какво е това ДС и какво е агент и защо по дяволите в ония времена са ги правили тия неща, ами не са си гледали живота както го прави днешната младеж :)
За мен филма направи това, което трябваше - популяризира Гунди сред младите и тези на средна възраст, които не са от левскарските среди. Сред женската част на населението и прочие. И явно се харесва на хората, щом чупи всякакви бокс офис класации.
metodito написа:realno написа:drvasko98 написа:Не, проблемът на България е, че добре образован и "Харвардец" са обиди
Ако си необразован тарикат и крадец си на почит в страната ни. Ако си образован и честен, предните тарикати и крадци те наклеветяват и те поставят в "скута" на някого или му пиеш мазното му турско кафе. А неумните и красиви "моралисти", повтарят опорките им и се правят на умни, а на практика са припознали лъжата за истина.
С неумен материал нищо добро не ни чака.
True story. Замислял ли си се в парламента, окупиран от години от адвокати, чиито морал знаем какъв е (как с морал ще защитаваш престъпници? Та ти ще останеш без хляб.), защо няма интелектуалци, академични работници, хора на духа? Още помня разплаканото лице на Йоската Сърчаджиев в началото на 90-те, разбрал за какво иде реч въобще.
В началните години на демокрацията парламента беше пъстър. Даже имаше свещенник. Но с времето беше завладян от партии и депутати на ДС. Днес не е по различно. Болшинството от хората, които гласуват са обединени срещу банкянския и неговото дебело начало, но партиите и лидерите на тези партии, за които гласуват са техни проксита. Когато дойде време да се обединят срещу схемаджиите ГЕРБ и Дебелото начало, прокситата им започват да увъртат като припок припознал ЛИтекс. Докато "умнокрасивите" и "Харвардците" са най - големия проблем на нацията, то "умните" копейки, чалгари, комунисти и другите бай Ганьовци гласуващи за прокстата на Толупа и Шиши няма да има справедливост и ред в тая държава.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
Ето как се въздейства на/ манипулира потребутеля:
На това "ново начало" му липсва само главната бъква, за да е очевадно какво внушава и как омърсява. Методито може да съжалява за главната буква ...
.ПФК Левски даде "ново начало" на членската си кампания
На това "ново начало" му липсва само главната бъква, за да е очевадно какво внушава и как омърсява. Методито може да съжалява за главната буква ...
metodito написа:realno написа:drvasko98 написа:Не, проблемът на България е, че добре образован и "Харвардец" са обиди
Ако си необразован тарикат и крадец си на почит в страната ни. Ако си образован и честен, предните тарикати и крадци те наклеветяват и те поставят в "скута" на някого или му пиеш мазното му турско кафе. А неумните и красиви "моралисти", повтарят опорките им и се правят на умни, а на практика са припознали лъжата за истина.
True story. Замислял ли си се в парламента, окупиран от години от адвокати, чиито морал знаем какъв е (как с морал ще защитаваш престъпници? Та ти ще останеш без хляб.), защо няма интелектуалци, академични работници, хора на духа? Още помня разплаканото лице на Йоската Сърчаджиев в началото на 90-те, разбрал за какво иде реч въобще.
Имахме премиер академик. Хареса ли ти? Румен Гечев, Георги Гьоков, Красимир Вълчев, Чорбанов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:metodito написа:realno написа:drvasko98 написа:Не, проблемът на България е, че добре образован и "Харвардец" са обиди
Имахме премиер академик. Хареса ли ти? Румен Гечев, Георги Гьоков, Красимир Вълчев, Чорбанов.
Разбира се, че ми хареса. Денков беше най - добрия и честен премиер от началото на демокрацията до сега.
Явно да си крадлив пожарникар или без нито един ден трудов стаж е предимство пред стадото.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
tmanolov написа:metodito написа:Това за юношите никой не отговори. Нашите не са станали шампиони ли, що ли? Аз си мислих, че отборите - мъжките, които са се класирали за ШЛ - техните младежки отбори играят в младежката ШЛ.
Их бре, Мето, ама и ти си един - ми не помниш ли, че 2016 есента, като умря ЦСКА, от ЦСКА-София (София) искаха младежите им да играят в ШЛ младежи, щото Литекс се беше класирал, ама не ги огря.Юношите старша възраст на ЦСКА-София няма да играят на мястото на Литекс в Младежката Шампионска лига на УЕФА до 19 г., информира Gong.bg.
Европейската футболна центарала е взела решение да извади Литекс от надпреварата заради трансформацията в ПФК ЦСКА-София ЕАД. БФС беше подал документите на новия клуб на мястото на "оранжевите", но отговорът е бил отрицателен. Първоначално беше заявен Литекс.
Не е ясно зали това е знак за начина по който УЕФА ще гледа на новия клуб при класиране в европейските клубни турнири.
Литекс U19 трябваше да участва в надпреварата за втора поредна година като носител на купата на БФС при юношите старша възраст. През миналото лято тимът отпадна в първия кръг от Легия (Варшава). За новия сезон на турнира ловчанлии се класираха след победа срещу Левски с 1:0 на финала във Враца.
Според Gong.bg, БФС ще опита да спаси мястото на България, като заяви за участие именно финалиста Левски.
Ако Лудогорец влезе в групите на Шампионската лига, страната ни ще има още един представител - юношите на "орлите", които ще започнат от друг поток. Този на клубовете, влезли в основната фаза на Лигата.
Конкретно за тази година ЦСКА-София (София) се класират, защото са спечелили купата при младежите, поради простия факт, че първенство не се провежда, иначе щеше да се класира шампионът
Не го знаех, благодаря. Дано следващата година сме ние. Аз си мислех, че младежката се играе на принципа - играят ПСЖ и Дпртмунд и съответно младежите на двата отбора....