Много бучене за мач на Тича.
Днес Митов поправи грешката ни. А имаше вариант за 1 точка за нас и 3 за Ботев.
До Коледа задължителни 5 победи за шампионата. Канарите имат 2 любопитни мача с Разград и един с Локо Пд. Тук трябва да загубят поне 6 точки, с които да дръпнем преди тях.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Точно така - компютрите ни бяха...ехееееееее...недостижими - "Правец" 16 бита, автомобилите ни...ъъъ...не мога да се сетя какво правихме ( не сглобявахме, а правихме ), но бяха къде-къде по-хубави, надеждни и луксозни от гнилите западни таралясници, Автобусите ни ( отново само сглобени тук ) с двигател между седалките, еееееххххххх, какъв живот беше...
Колкото до филма, ДС, и коментарите ти, извинявай, ама чукча писател, чукча не читател. Само ще вметна, че Лита Маркова и Андрей Аспарухов ( знаеш кои са, нали ) са одобрили всичко показано в лентата, макар и на места леко преувеличено, на места леко променено.[/quote]
Възхитен съм от напъните на умно-красивите да ни убедят, че днешнота демотакова и лаладжийство за санитарен кордон около Пеевски заличава позора от деветмесечното реално седене в скута му. Умно красивите може да имат мозъка на тридневна златна рибка, но повечето хора не са с тежки когнитивни дефицити и помнят...............
Важното е да има.....Ред банани , ред кифтета.
Ред манекенки , ред тоблерони.
И сос "Дмкрция " обилно.
П.С.Направих случайно едно откритие с което съм много горд . Разбрах къде е пазарната икономика.
Подгонена оттук и оттам , тя се е свряла в главите на "полезните идиоти ".
П.С.Модоре,удри за системни провокации.......
Колкото до филма, ДС, и коментарите ти, извинявай, ама чукча писател, чукча не читател. Само ще вметна, че Лита Маркова и Андрей Аспарухов ( знаеш кои са, нали ) са одобрили всичко показано в лентата, макар и на места леко преувеличено, на места леко променено.[/quote]
Възхитен съм от напъните на умно-красивите да ни убедят, че днешнота демотакова и лаладжийство за санитарен кордон около Пеевски заличава позора от деветмесечното реално седене в скута му. Умно красивите може да имат мозъка на тридневна златна рибка, но повечето хора не са с тежки когнитивни дефицити и помнят...............
И сос "Дмкрция " обилно.
П.С.Направих случайно едно откритие с което съм много горд . Разбрах къде е пазарната икономика.
П.С.Модоре,удри за системни провокации.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
koisa написа:Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?
Между другото момчето имаше супер малшанс да загуби и купа и титла въпреки, че се бори до край. За купата при 3:1 за Берое и човек по-малко, обърна до 3:3 и в продълженията в 120-тата минута един португалец, забравих му името изпусна от 3-4 метра с глава . После паднахме с дузпи. За титлата направи седем поредни победи, две с гол в последните минути и последния мач с някакъв абсурден автогол всичко отиде в канала. Такова нещастие на куп трудно се преживява от обикновения фен, а на него какво му е било, не знам. Честно казано му симпатизирам, но се притеснявам, че следващият мач може да ни изклати и нас. Дано имаме клауза преотстъпените да не играят срещу нас.
vvessel написа:koisa написа:Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?
Между другото момчето имаше супер малшанс да загуби и купа и титла въпреки, че се бори до край. За купата при 3:1 за Берое и човек по-малко, обърна до 3:3 и в продълженията в 120-тата минута един португалец, забравих му името изпусна от 3-4 метра с глава . После паднахме с дузпи. За титлата направи седем поредни победи, две с гол в последните минути и последния мач с някакъв абсурден автогол всичко отиде в канала. Такова нещастие на куп трудно се преживява от обикновения фен, а на него какво му е било, не знам. Честно казано му симпатизирам, но се притеснявам, че следващият мач може да ни изклати и нас. Дано имаме клауза преотстъпените да не играят срещу нас.
Мхм винаги ми е бил тип Божката Митрев - голям левскар, ама :oops:

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
teerr написа:Точно така - компютрите ни бяха...ехееееееее...недостижими - "Правец" 16 бита, автомобилите ни...ъъъ...не мога да се сетя какво правихме ( не сглобявахме, а правихме ), но бяха къде-къде по-хубави, надеждни и луксозни от гнилите западни таралясници, Автобусите ни ( отново само сглобени тук ) с двигател между седалките, еееееххххххх, какъв живот беше...
Колкото до филма, ДС, и коментарите ти, извинявай, ама чукча писател, чукча не читател. Само ще вметна, че Лита Маркова и Андрей Аспарухов ( знаеш кои са, нали ) са одобрили всичко показано в лентата, макар и на места леко преувеличено, на места леко променено.
И сос "Дмкрция " обилно.
П.С.Модоре,удри за системни провокации.......[/quote]
Ееее, така, така...важното е да се помни :)
Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

vvessel написа:koisa написа:Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?
Значи е герой, че е обърнал от 1-3 до 3-3, но защо е станало 1-3 не е ясно. Вкарали сме си тъп автогол факт, а на мача с Разград, че целиха сегашния вратар на варна в муцуната и какъв гол вкрахме и в коя минута, всичко е точно. Че Хайдук се разхождаха с 50 метрови контраатаки вертикално през терена (нещо като пробива ба Колев срещу тирето, който е недопустим и в квартален мач) това е без значение
- Странджата
- Контакти:
Тука стана като в кофата в отрезвителното - повече бълвоч даже и от там ...Този форум не е за нещастници - да си левскар е щастие, макар и трудно...
drvasko98 написа:vvessel написа:koisa написа:Жадното мачка! Да го очакваме ли за заместник на Генчев от лятото?
Значи е герой, че е обърнал от 1-3 до 3-3, но защо е станало 1-3 не е ясно. Вкарали сме си тъп автогол факт, а на мача с Разград, че целиха сегашния вратар на варна в муцуната и какъв гол вкрахме и в коя минута, всичко е точно. Че Хайдук се разхождаха с 50 метрови контраатаки вертикално през терена (нещо като пробива ба Колев срещу тирето, който е недопустим и в квартален мач) това е без значение
Тия въпроси са абсолютно безсмислени щото явно не помниш , че беше помощник и като махнаха Илиев почти бяхме загубили шансове за титлата, а той остана да довърши сезона. Човека направи каквото можа за оставащите 8 мача и това което направи за мен е геройство и тоталния малшанс го остави без трофей. Ама защо сме обръщали от 1:3 с човек по-малко, ама защо Лц целели вратаря питай баба си.
- metodito
- Контакти:
"Проблемът" с Митов, който виждат немалко е същия, като с (Кокала и) Киро Брейка. Не че прави или говори нещо грешно. Тъкмо напротив. Но не е ...софистициран достатъчно, няма лустро, за Харвард пък да не говорим. Един такъв средностатистически, обикновен. Като теб и мен. Автокомплекс - ако е по-богат/добре облечен/добре образован/говорещ добре от мен, значи е...
Докато само като видиш Кокорчо с неговите жестове, Ив. Костов Циганина с правилният му изказ, Хампарцумян.... Те ви лъжат и крадат, ама друго си е. А Кирчо е от село, че и го казва. Вярно, говори правилни неща - срещу наркотици, срещу зобенето и диетите, спортуването. Политическите му възгледи не ги споделям. И с този негов изказ и простонаречие. С потниците и анцузите му. Та... горе-долу е и с Митов така. Неугледен един на вид, тръпчинки няма. Не казвам, че Жадното е спасителят в ръжта. Но мнозина слагат преграда като го чуят само заради горното. Това е снобизъм най-малкото.
Докато само като видиш Кокорчо с неговите жестове, Ив. Костов Циганина с правилният му изказ, Хампарцумян.... Те ви лъжат и крадат, ама друго си е. А Кирчо е от село, че и го казва. Вярно, говори правилни неща - срещу наркотици, срещу зобенето и диетите, спортуването. Политическите му възгледи не ги споделям. И с този негов изказ и простонаречие. С потниците и анцузите му. Та... горе-долу е и с Митов така. Неугледен един на вид, тръпчинки няма. Не казвам, че Жадното е спасителят в ръжта. Но мнозина слагат преграда като го чуят само заради горното. Това е снобизъм най-малкото.
Последна промяна от metodito на 05 ное 2024 19:39, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
1palq4o1 написа:Не виждам, обаче да ми отговори нито за компютрите, нито за автомобилите. Признак на слабост е вместо да отговаряш аргументирано, да почваш да бълваш глупости, надявайки се да обидиш опонента си, но...явно това сега е модерно това.
Защо не се хванете с Методи и да отидете в Неофит Рилски - там сега се възражда мечтания от вас строй :)
Казваш горното и допълваш с обида. Евала, пич. ГоУем си.