Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Много остри думи от много хора. Нека се види как ще се развият нещата. Проявете малко мъдрост и лукавост. Нещата не са такива каквито се описват. Нека мине време. Стадион не де строи от няколко стотин запалянковци купуващи семки за мач и няколко тениски на година-две.
Защо Насо вика на оня новия отбор Цесека? Защо водещият добавя - София и не го поправи?
Излишно интервю.
Излишно интервю.
Сираков казва -Бях изключително доволен от мача с Бистрица
Аз такъв отбор Бистрица не знам да има,може да е неправилно предадено.
Знам ,че има ЦСКА Бистрица и ЦСКА тере
САМО ЛЕВСКИ!
Четири години си повтаря едно и също.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Досега то защитавах, но това с всички партии и аз не го разбирам!!!! Нямам избор и ще чакам, но дано спре да говори!!!!
vlong написа:Сираков казва -Бях изключително доволен от мача с Бистрица
Човекът си е платил и лихвите върху лихвите към своя мастър от Микре, така че има право да си говори и припознава както му е удобно - все пак не е лице на никого, а един ****** г.з! Анатема трижди и до девето коляно на този Пръв припок на републиката, както сполучливо го нарече Тристан
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Тези "благодарности" към банкя са излагация за клуба, но и за нкпббсз, нито дума от тях, защото става въпрос за "скрития" им шеф. Т.нар. нормални фенове нямат трибуна, от организираните едните протестират за магазина, другите се изявяват само с азовска пропаганда. На този фон, отборът на терена изглежда прилично.
Не е никак лесно да лавираш. Трудно е като имаш спирачки отвсякъде. Някъде трябва да имаш гръб. Не става иначе. Пак пиша преувеличавате и мислите типично по фенски.
WPWW написа:Тези "благодарности" към банкя са излагация за клуба, но и за нкпббсз, нито дума от тях, защото става въпрос за "скрития" им шеф. Т.нар. нормални фенове нямат трибуна, от организираните едните протестират за магазина, другите се изявяват само с азовска пропаганда. На този фон, отборът на терена изглежда прилично.
Редовите фенове от провинцията ги интересува само последното изречение.
Вълчан написа:Не е никак лесно да лавираш. Трудно е като имаш спирачки отвсякъде. Някъде трябва да имаш гръб. Не става иначе. Пак пиша преувеличавате и мислите типично по фенски.
С кое преувеличаваме, Вълчане? Че г.з. е скапан миндил, лека жена на повикване в Банкя и където там се крие цар Делян Шишман, и че единственото положително от този дементирал дядка с претенциЙ е само разпродаването на отбора на Мъри на прилични цени. Анатема на тоя и цялото му нефелно поколение - ето, казвам го с името и лицето си, за разлика ит скапания г.з имам чест. Защото, левскар да си, братко, е чест!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.