TristaNNN написа:futbolqga написа:...
Що се касае до другия ти въпрос. Очакванията към организацията не са мои - те сами претендират, че трябва да са такива. На страницата, чрез която набират пари от наивници, категорично заявяват "Сдружението се стреми да изпълни с още повече съдържание етикета „Отборът на Народа“, като ликвидира възможностите Клубът да бъде разменна монета в политико-икономически машинации."
Та, според заявеното от тях, трябваше ли да очакваме декларация? И второ, помниш ли досега да са излизали с позиция по изказвания на клуба, макар че не са "част от политиката и прессъобщенията на клуба"? Моля за отговор на двата въпроса и благодаря предварително.
Ясно. Значи се очаква "Левски на левскарите", от позицията си на скромен миноритар, без никакви позиции в ръководството на клуба, да излезе с декларация, като по този начин да изчисти дрисъка на любимия на много левскари Пръв и най-независим припок на републиката. Така, нали, би трябвало да оправдае очакванията на нашего брата, който така или иначе не спира да ги храчи. Е, па, добре...
Значи сега всичко опира до моментния каприз за декларация, така ли? Декларация на сдружението ще избърше срама от челата на малкото останали левскари с морал и чест ли?
Не са излизали с позиция по изказвания на клуба, добре. Като не излизат с позиция - Що не излизат. Като излизат с позиция - Пречат, всяват напрежение и интриги, искат да управляват, мръсници, у-у-ууууу!
Пак ли, бе, пак ли ще пренасяме проблемите от болната глава на здравата! Пак ли?! Не ви разбирам.
Не ми задавай повече въпроси, не смятам да отговарям повече на теми за сдружението. Така или иначе ви е ясно всичко. Просто гнусният ти и лицемерен коментар ми кипна кръвчицата. Лека вечер и SOLO LEVSKI!
Повече въпроси няма да задавам, защото ти не отговори и на двата ми предни.
Относно излизането с позиции, опитваш умело да манипулираи фактите, за което те поздравявам. Лошото е, че каузата, за която се бориш, е отвъд спасение - сдружението е точно толкова прогнило, колкото мажоритаря.
Отвъд това, сдруженци излизат с позиции за всякакви малоумни неща, но когато се появи истински казус, който обедини всички нормални левскари, те показаха кои са истинските им господари. Иначе, очаквам утре, когато бурята отмине, все пак да има позиция и от тях - ПРите на господаря им са добри и разбират как се правят тези неща, признал съм ги.