Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Забелязал съм, че когато Гаджев отбелязва страхотен гол в евротурнирите, който да ни даде надежда за нещо голямо винаги следва колосален провал. Първо беше с БАТЕ, след това с Лил, а сега в първият ни мач с Търнава.
Последна промяна от Highlander на 05 авг 2011 00:04, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
nascko написа:Thsmith написа:Не е истина някой колко жалки стават и колко ниско падат... Все едно е дошъл края на света след тоя мач...
Направо ме хваща срам от такива изпълнения... Първо след мача се ядосвах, че в понеделник ще сме 1000 души максимум на стадиона и като цяло следващите мачове ще е пустош... сега обаче съм радостен, че поне на стадиона ще са само истински хора и Левскари...
Тази тема направо може да се заключи вече... никой не коментира мача, а само си излива злобата и псува...
Дай ми една основателна ФУТБОЛНА причина да дойда на мач, кое да гледам кривата физиономия на Гонзю, или да слушам крясъците му? Кой да ме запали от "подредения му отбор"
Не трябва да има причина ако имаш възможност и милееш за отбора си да отидеш и да го подкрепиш на стадиона.Дори и в скандирането "Оставка"ти отново показваш че те грижа за този отбор.
важното е да се маха.
а относно долните цецки, ми тех даже осъм ловеч ги бие осъм на цецка
а относно долните цецки, ми тех даже осъм ловеч ги бие осъм на цецка
- evgenimilenov
- Контакти:
Тез администратори много взеха да банват за думички от рода на "палячо" и т.н. а не банват тези , които сипят помия в форума на Левски !!!!!!! Я малко влизайте в час и не мис е правете на оборотни ясно ??????
А за мача и специално за моя отбор Левски - работата ни е горе долу като този клип ( почнахме добре първия мач , след тва ни свалиха от високо и сега ще има да се мъчим да ставаме шампиони ) . Вижте клипа !!
http://vbox7.com/play:ed7caef8
А за мача и специално за моя отбор Левски - работата ни е горе долу като този клип ( почнахме добре първия мач , след тва ни свалиха от високо и сега ще има да се мъчим да ставаме шампиони ) . Вижте клипа !!

Avanti_Ragazzi написа:Нещо се пишеше че, ако паднем борат ще продаде отбора на някакъв строителен бос,щото нема да лапне парите от Европа и ще яко вътре!!!А дано е истина и комуниста,доносник се махне от светинята Левски.Иначе нищо добро не ни чака!!!
Тоя строителен бос да не е Майкъла?

Наивно е да се мисли, че Батков може да се отърве от единствената си доходоносна дейност, каквато е управлението на Левски

demon777 написа:Друго имах предвид аз че говедата живеят в обори и кочини и той си гоказа човека че там ви е мястото
Те и прасетата живеят в кочина...
hrclspr12 написа:pampi написа:Съвсем безпристрастно и без да се заяждам искам да попитам: Сега ли прогледнахте? През цялата подготовка Левски игра безидейно и слабо в мачовете. Стигна се до куриоз- 300 игрови минути без да отбележи гол. От новите играчи само Цветков и особено Райков са класа, останалите, особено чужденците, са втора цедка.За треньора няма да говоря, защото според мен такъв няма. Отборът ви боледува. Каза ви го Иван Вуцов, Сираков, вчера и Лафчис. И не се заблуждавайте, ако като фенове не натиснете Батков за промяна, нещата ще стават все по зле.
Контролите не са критерий. Не се прави на интересен. Те почти никога не показват нищо. Този, който се представя силно в контролите, се проваля в действителност.
Това от Гонзо ли го научи или от Любо Пенев?

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
hrclspr12 написа:marmi52 написа:CTAHKO написа:Спрете да плюете наред и разберете,че вината за отпадането на Левски е КОМПЛЕКСНАЗадайте си въпросите:Ако Йовов е виновен за отпадането,кой го е пуснал да играе
Ако Гонзо е виновен за това,че Йовов е в отбора за мача,кой го е назначил за треньор
Отделно,че в рамките на 48 часа,три от четирите ни водещи отбора отпадат,двата от които от полски отбори
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО НАШЕТО МИЛО БФС
![]()
По принцип си прав, но над БФС има нещо друго ... Нарича се държава !
КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА - ТАКЪВ НИ Е И ФУТБОЛА !!!![]()
Държави като Полша и Словакия са далеч пред нас, така че е нормално да ни млатят на футбол ...
В интерес на истината аз не видях словаците да ни вкараха гол. До умишлената контузия на Милиев, ако пък беше останал той, нямаше да го загубим мача. Но явно това е влизало в плана на Батков и се случи.
Словаците са жалки. Да отстраниш важен играч на съперника, нарушение за червен картон, да бъде подминато и стана каквото стана. Затвор за Батков!
Абе.. не са ви вкарали гол (дори и в София) а продължават напред те

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
LaRgO написа:Между другото Гонзо кога мисли да прави смени ?
Към 130~140 минута...
Не е нормално нашите да не протестират за нито едно от попаденията. Дето се вика, трябваше да наобиколят съдията за авторитет или да му приказват нещо. Приемахме твърде леко решенията му. Смешни сме!
Вън от Европа в следващите пет години най- малко!
Вън от Европа в следващите пет години най- малко!