Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Neron » 08 сеп 2016 17:37

Не знам дали е добър трансфер, но ни трябва бек. След контузията на Минев пак ще започнат да слагат някой, който не му е работа да е там. От това ще пострада играта ни в зоната, в която играе преквалифицираният играч. Хубавото е, че скоро няма тежки мачове поне на пръв поглед.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 08 сеп 2016 18:32

Ай честито ,от днеска в студентски град ,когато имат гост Галин ,в дискотеката ще има поне 2 -ма с това име :D

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2016 18:36

Виктор Генев ще го взимаме ли?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 сеп 2016 21:32

Neron написа:Не знам дали е добър трансфер, но ни трябва бек. След контузията на Минев пак ще започнат да слагат някой, който не му е работа да е там. От това ще пострада играта ни в зоната, в която играе преквалифицираният играч. Хубавото е, че скоро няма тежки мачове поне на пръв поглед.

Може би Сандберг ще е на бека.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 сеп 2016 21:45

[offtopic]
Венцислав Христов отива в "Локо" ГО
[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 сеп 2016 22:29

Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 08 сеп 2016 23:10

Player написа:Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.

То по добре да е тихо , че иначе ще се плюе . :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2016 23:42

Tommi написа:Напълно излишен трансфер.

Поредния инвалид.. ей така да се каже, че са направили някакъв трансфер. По хубаво да бяха взели някой семи про от Малта/Лихтенщайн/Люксембург и тн :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 сеп 2016 01:55

PSvilenov написа:
Player написа:Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.

Искаш да кажеш, че тук повече прилича на плювалник, отколкото друго? Чака се нещо да стане и да започва плюенето?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 09 сеп 2016 02:26

Player написа:
PSvilenov написа:

Искаш да кажеш, че тук повече прилича на плювалник, отколкото друго? Чака се нещо да стане и да започва плюенето?

Не съм сигурен дали подхождаш иронично или сериозно, но все пак ще отговоря. Тук е по зле от коментарите под статиите на спортал във фейсбук :lol: Всякакви луди цскари стават известни и пилят нерви , един двама инатливо плюят Люпко дори в момента и си искат техният бог Стойчо Стоев , всеки левскар си има различни кусури към даден футболист и всеки си мисли, че разбира от футбол повече от другият .

Върни се в “Левски”