Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Не знам дали е добър трансфер, но ни трябва бек. След контузията на Минев пак ще започнат да слагат някой, който не му е работа да е там. От това ще пострада играта ни в зоната, в която играе преквалифицираният играч. Хубавото е, че скоро няма тежки мачове поне на пръв поглед.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ай честито ,от днеска в студентски град ,когато имат гост Галин ,в дискотеката ще има поне 2 -ма с това име :D
Виктор Генев ще го взимаме ли?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- ralka_levskarka
- Контакти:
Neron написа:Не знам дали е добър трансфер, но ни трябва бек. След контузията на Минев пак ще започнат да слагат някой, който не му е работа да е там. От това ще пострада играта ни в зоната, в която играе преквалифицираният играч. Хубавото е, че скоро няма тежки мачове поне на пръв поглед.
Може би Сандберг ще е на бека.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
[offtopic]
[/offtopic]Венцислав Христов отива в "Локо" ГО
Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.
Player написа:Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.
То по добре да е тихо , че иначе ще се плюе .

Tommi написа:Напълно излишен трансфер.
Поредния инвалид.. ей така да се каже, че са направили някакъв трансфер. По хубаво да бяха взели някой семи про от Малта/Лихтенщайн/Люксембург и тн

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
PSvilenov написа:Player написа:Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.
Искаш да кажеш, че тук повече прилича на плювалник, отколкото друго? Чака се нещо да стане и да започва плюенето?
Player написа:PSvilenov написа:Player написа:Много минорно тук, след като Галин Иванов е подписал. Поне успех да му се пожелае, левскар е най-малкото. Аз лично го чакам при нас от мача през май 2013 със Славия, след който е плакал. Прилични неща е показвал на терена от малкото което съм виждал а и като добавим, че ще играе за клуба на сърцето си, се получава добра комбинация. Всеки от вас ако го пуснал на терена със синият екип, сигурно ще даде 110% от това което може. Предполагам и че той ще е така.
Искаш да кажеш, че тук повече прилича на плювалник, отколкото друго? Чака се нещо да стане и да започва плюенето?
Не съм сигурен дали подхождаш иронично или сериозно, но все пак ще отговоря. Тук е по зле от коментарите под статиите на спортал във фейсбук