Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 21 сеп 2024 22:49

honda написа:Нещото ,което ме радва , че ако считаме настоящия форум за представителна извадка на привържениците на Левски ,колкото и субективно да е това. Може да кажем ,че практически всички са против тази срамна декларация и свирката дето направихме на ББ.
Много бих се радвал ,ако още на утрешния мач привържениците на Левски издигнат лозунг ,че не искат стадион строен с държавни средства и много по-добре въпросните средства да бъдат дадени за някоя по-благородна кауза . Ние не сме припоци или сопотненци да правим свирки на най-големите боклуци в нашата Родина.

Няма!
Убиха ни ценностната система или по скоро морала е мръсна дума вече!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 сеп 2024 22:57

Мине не мине и тия се осерат още по-грозно. Мазно, мазно да благодарим на боклука, който е виновен за съсипията на спорта в България. Повръща ми се направо. Са да видим дали сектор Беее ще излезе с деклЕрация за тая срамна гнус или ще замълчат угоднически пред шефчето.
110 години любов!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 сеп 2024 22:58

Не мога да повярвам, но този форум май е последен бастион на левскарството. Може да спорим, да се караме, но ценностната система, стояща в основата на този клуб, я видях единствено тук днес.

Между другото, не е изненада за мен, но мълчанието на сдруженци отеква изключително гръмко.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 сеп 2024 23:23

futbolqga написа:....
Между другото, не е изненада за мен, но мълчанието на сдруженци отеква изключително гръмко.

Бях решил да не коментирам повече сдружението с форумния народ, но след подобни мнения, особено след днешния позор за левскарите, просто ми кипва кръвта!
Би ли ми обяснил какъв точно фактор е сдружението в политиката и прессъобщенията на клуба, както и в средносрочното планиране на делата в ПФК Левски? Защо левскарите ежедневно не спират да плюят по сдружението, но постоянно имат някакви очаквания към организацията в трудни и горчиви времена? Да не говорим, че не са минали дори и 24 часа от публикуването на позорното съобщение, подписано от ... оня, комуто стадото се кланяше, докато "громеше" същото това сдружение?
Ще дам един грозен, но много актуален пример от ежедневието - Бай ви Ганя не спира да псува и кълне всички служители на Спешна помощ и Полицията, никога не им съдейства и не им влиза в положение, но когато опре до тях, а това рано или късно се случва, има очаквания като от щатските филми.
Същите сте и вие по отношение на сдружението, съвсем не ви разбирам, честно!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 сеп 2024 23:27

В "държава" която се тресе от седмица за Ноле и "Луда по теб" .... на фона на всичко случващо се в тази кочина... няма ценности, няма морал ... има кражба и кво ни интересува откъде идват парите, важното е да има! Няма само на онези да им строят.... кой по-дяволите го интересува, че за тези пари могат да се вдигнат още няколко стадиона и спортни зали и , че се краде х3 минимум!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 сеп 2024 23:50

TristaNNN написа:
futbolqga написа:....

Бях решил да не коментирам повече сдружението с форумния народ, но след подобни мнения, особено след днешния позор за левскарите, просто ми кипва кръвта!
Би ли ми обяснил какъв точно фактор е сдружението в политиката и прессъобщенията на клуба, както и в средносрочното планиране на делата в ПФК Левски? Защо левскарите ежедневно не спират да плюят по сдружението, но постоянно имат някакви очаквания към организацията в трудни и горчиви времена? Да не говорим, че не са минали дори и 24 часа от публикуването на позорното съобщение, подписано от ... оня, комуто стадото се кланяше, докато "громеше" същото това сдружение?
Ще дам един грозен, но много актуален пример от ежедневието - Бай ви Ганя не спира да псува и кълне всички служители на Спешна помощ и Полицията, никога не им съдейства и не им влиза в положение, но когато опре до тях, а това рано или късно се случва, има очаквания като от щатските филми.
Същите сте и вие по отношение на сдружението, съвсем не ви разбирам, честно!

Ще започна отзад напред, защото и моята кръв кипва - НИКОГА НЕ СЪМ И НЯМА ДА "ОПРА" ДО СДРУЖЕНИЕТО. Моето мнение го споделям самостоятелно и нямам нужда от мажоретки, още повече, когато те са част от проблема, а не решението. Това важи за всеки истински и нормален левскар.

Що се касае до другия ти въпрос. Очакванията към организацията не са мои - те сами претендират, че трябва да са такива. На страницата, чрез която набират пари от наивници, категорично заявяват "Сдружението се стреми да изпълни с още повече съдържание етикета „Отборът на Народа“, като ликвидира възможностите Клубът да бъде разменна монета в политико-икономически машинации."

Та, според заявеното от тях, трябваше ли да очакваме декларация? И второ, помниш ли досега да са излизали с позиция по изказвания на клуба, макар че не са "част от политиката и прессъобщенията на клуба"? Моля за отговор на двата въпроса и благодаря предварително.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2024 00:11

futbolqga написа:...

Що се касае до другия ти въпрос. Очакванията към организацията не са мои - те сами претендират, че трябва да са такива. На страницата, чрез която набират пари от наивници, категорично заявяват "Сдружението се стреми да изпълни с още повече съдържание етикета „Отборът на Народа“, като ликвидира възможностите Клубът да бъде разменна монета в политико-икономически машинации."

Та, според заявеното от тях, трябваше ли да очакваме декларация? И второ, помниш ли досега да са излизали с позиция по изказвания на клуба, макар че не са "част от политиката и прессъобщенията на клуба"? Моля за отговор на двата въпроса и благодаря предварително.

Ясно. Значи се очаква "Левски на левскарите", от позицията си на скромен миноритар, без никакви позиции в ръководството на клуба, да излезе с декларация, като по този начин да изчисти дрисъка на любимия на много левскари Пръв и най-независим припок на републиката. Така, нали, би трябвало да оправдае очакванията на нашего брата, който така или иначе не спира да ги храчи. Е, па, добре...
Значи сега всичко опира до моментния каприз за декларация, така ли? Декларация на сдружението ще избърше срама от челата на малкото останали левскари с морал и чест ли?
Не са излизали с позиция по изказвания на клуба, добре. Като не излизат с позиция - Що не излизат. Като излизат с позиция - Пречат, всяват напрежение и интриги, искат да управляват, мръсници, у-у-ууууу!
Пак ли, бе, пак ли ще пренасяме проблемите от болната глава на здравата! Пак ли?! Не ви разбирам.
Не ми задавай повече въпроси, не смятам да отговарям повече на теми за сдружението. Така или иначе ви е ясно всичко. Просто гнусният ти и лицемерен коментар ми кипна кръвчицата. Лека вечер и SOLO LEVSKI!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 сеп 2024 00:15

Голяма чест ви гони тука, но от Вашата нежна и лесно ранима гордост, ще сме единствените без стадион …. И ПАРИТЕ ЩЕ СА ОТКРАДНАТИ, но някъде другаде!!!! Наздраве и бъдете живи и здрави и не мога да повярвам, че съм спорил с жена ми, че мъжете са по-чуствителният пол :) … след днес вече няма две мнения за мен… няма прагматизъм само емоция - на колко години сте повечето!!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2024 00:24

Kotooshu написа:В "държава" която се тресе от седмица за Ноле и "Луда по теб" .... на фона на всичко случващо се в тази кочина... няма ценности, няма морал ... има кражба и кво ни интересува откъде идват парите, важното е да има! Няма само на онези да им строят.... кой по-дяволите го интересува, че за тези пари могат да се вдигнат още няколко стадиона и спортни зали и , че се краде х3 минимум!

Има и друго, още по тревожно, според мен. Преди няколко дни питаха Тиквата и ПП-тата за разни постове и евентуални спогодби за управление , компромиси и министерства, имаше и други работи разни. Във всяка бяла държава политически лидер би казал - Сега е рано за коментар, да изчакаме резултатите от изборите. Ама Тиквун почна да се обяснява и да си "постила". Излиза, че картите вече може и да са раздадени, па ние тука, бунаците, си очакваме честност, морал и спортсментво във футбола и в Левски. :evil: :evil: :evil: Боклуците мръсни вече са подредили пасианса! :evil: :evil: :evil:
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2024 00:33

scooool написа:Голяма чест ви гони тука, но от Вашата нежна и лесно ранима гордост, ще сме единствените без стадион …. И ПАРИТЕ ЩЕ СА ОТКРАДНАТИ, но някъде другаде!!!! Наздраве и бъдете живи и здрави и не мога да повярвам, че съм спорил с жена ми, че мъжете са по-чуствителният пол :) … след днес вече няма две мнения за мен… няма прагматизъм само емоция - на колко години сте повечето!!!!

Ей го, бе! БГЛ в цялата му прелест и величие! Налял си е кухата, консуматорска кратуна с пукница на промоция и гледа келепирО за Левски от позицията на келепирския си, бездушен животец. Срам, бе, срам!
Ако повечето сте такива, както загатна курвата на Бойко, да се закрива Левски! Няма смисъл от подобно падение, нека да ни остане поне шанс да си поживеем в чистите, сладки и горди спомени.
[offtopic]

Върни се в “Левски”