Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Каузата, Ботев са готови… Локо Пл напредват, а за розовите даже не ми се говори!!!! Ама ние сме чувствителни и не искаме помощ!!!!! Май не знаете в коя държава живеем! След време никой няма да помни, но стадиона ще остане!!! Не бъдете чувствителни … войводи и какво ли още не дето се начетох в този форум тези дни
Тази благодарност от страна на сираков е пълен срам и позор! Шиб*на пу*ка! Иначе помиярът се надува по пресконференции, че на никого не е лице. Лепна поредно срамно петно на клуба и за пореден път го опозори!
Това е и вид купуване на гласове.
Ако привържениците не сме подлоги като този нещастник, трябва да се реагира. Адекватна реакция е да се спрат всякакви парични потоци към клуба и да се спре посещението на мачове. Скапанякът да ходи да се моли на Бойко за пари.
Ако привържениците не сме подлоги като този нещастник, трябва да се реагира. Адекватна реакция е да се спрат всякакви парични потоци към клуба и да се спре посещението на мачове. Скапанякът да ходи да се моли на Бойко за пари.
Момчета , около 2 часа преди да излезе тази срамна декларация написах нещо в "Без цензура" . Ами за съжаление (пак) се оказах прав. Не искам да се правя на голям разбирач и много информиран , майнината му на моето разбирачество и информираност.
Мисля че всички маски вече паднаха . И Левски и ЦСКА-София ще получат своите нови стадиони , а ла "Колежа" - символ на глупостта и на източване на държавни средства от " наши хора" , ако някой си мисли ,че с нас ще се случи нещо различно е много далеч от реалността. И на нас ще ни пратят фирма изпълнител като бойкоборисовия ГБС или депесарския ПИМК. Ще бъдат загробени едни големи държавни средства и накрая ще имаме един "паметник на глупостта " по подобие на "Колежа" .
Дай Боже , да построим стадион "като белите хора" , стадион който да може да се самоиздържа и да генерира приходи и да бъде построен от инвеститори с чисти капитали и ясен произход на средствата , ама надали...
На всеки трябва да е ясно ,ако искаме стадион ще го имаме , но на каква цена ?
Аз съм бил над 1000 пъти на Герана безброй пъти ме е валяло и дъжд, и сняг , и слънце ме е пекло и знам ,че в момента Герена не е най-хубавия стадион в България , но предпочитам да остане в сегашния си вид , отколкото да бъде построен с държавни пари нов стадион. Но все пак това си е само мое лично мнение. На всички "морализатори" като мен бих казал и също ,че морала е мнго хубаво нещо , но спазването на определени морални правила е нещо много хубаво , но ако ти ги спазваш ,а конкурентите не ги спазват , то ти сам се поставящ в неравностойно положение спрямо конкурентите.
Мисля че всички маски вече паднаха . И Левски и ЦСКА-София ще получат своите нови стадиони , а ла "Колежа" - символ на глупостта и на източване на държавни средства от " наши хора" , ако някой си мисли ,че с нас ще се случи нещо различно е много далеч от реалността. И на нас ще ни пратят фирма изпълнител като бойкоборисовия ГБС или депесарския ПИМК. Ще бъдат загробени едни големи държавни средства и накрая ще имаме един "паметник на глупостта " по подобие на "Колежа" .
Дай Боже , да построим стадион "като белите хора" , стадион който да може да се самоиздържа и да генерира приходи и да бъде построен от инвеститори с чисти капитали и ясен произход на средствата , ама надали...
На всеки трябва да е ясно ,ако искаме стадион ще го имаме , но на каква цена ?
Аз съм бил над 1000 пъти на Герана безброй пъти ме е валяло и дъжд, и сняг , и слънце ме е пекло и знам ,че в момента Герена не е най-хубавия стадион в България , но предпочитам да остане в сегашния си вид , отколкото да бъде построен с държавни пари нов стадион. Но все пак това си е само мое лично мнение. На всички "морализатори" като мен бих казал и също ,че морала е мнго хубаво нещо , но спазването на определени морални правила е нещо много хубаво , но ако ти ги спазваш ,а конкурентите не ги спазват , то ти сам се поставящ в неравностойно положение спрямо конкурентите.
Eminem написа:Тази благодарност от страна на сираков е пълен срам и позор! Шиб*на пу*ка! Иначе помиярът се надува по пресконференции, че на никого не е лице. Лепна поредно срамно петно на клуба и за пореден път го опозори!
От кого очакваш реакция? От секБтор? Веднага ще в получиш - буахахаха - Гласувайте за Една Разумна България. Колкото по-бързо разберете, че и г.з., и наркосите са на къса каишка на БХ, толкова по-добре - Левски е твърде голяма хапка, за са бъде оставен на самотек и да е безконтролен фактор. Тук е така. Анатема за г.з. до девето коляно - г.з. е спин, наркосите са рак - второто се изрязва и лекува, първо-не! Дано сте го осъзнали!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Eminem написа:Тази благодарност от страна на сираков е пълен срам и позор! Шиб*на пу*ка! Иначе помиярът се надува по пресконференции, че на никого не е лице. Лепна поредно срамно петно на клуба и за пореден път го опозори!
От кого очакваш реакция? От секБтор? Веднага ще в получиш - буахахаха - Гласувайте за Една Разумна България. Колкото по-бързо разберете, че и г.з., и наркосите са на къса каишка на БХ, толкова по-добре - Левски е твърде голяма хапка, за са бъде оставен на самотек и да е безконтролен фактор. Тук е така. Анатема за г.з. до девето коляно - г.з. е спин, наркосите са рак - второто се изрязва и лекува, първо-не! Дано сте го осъзнали!
Пробвайте се да съберете пари за една детска плошадка и после мислете за цял стадион!!! И аз Сираков не го харесвам … най-мазната и гадна усмивка на света, но знае как се върти света!!!! Между другото, Главбулгарстрой не е ли фирмата която строй нашата козирка и се свързва с Божков! Тези ще строят и на розовите стадиона… ама те мълчат и кротуват.
От кого очакваш реакция? От секБтор?
Не, от нормалните левскари.
Още срещу Славия може да се реагира с плакати и скандиране.
И с както вече казах, със спиране на парите от билети, артикули и т.н.
scooool написа:tmanolov написа:Eminem написа:Тази благодарност от страна на сираков е пълен срам и позор! Шиб*на пу*ка! Иначе помиярът се надува по пресконференции, че на никого не е лице. Лепна поредно срамно петно на клуба и за пореден път го опозори!
Пробвайте се да съберете пари за една детска плошадка и после мислете за цял стадион!!! И аз Сираков не го харесвам … най-мазната и гадна усмивка на света, но знае как се върти света!!!! Между другото, Главбулгарстрой не е ли фирмата която строй нашата козирка и се свързва с Божков! Тези ще строят и на розовите стадиона… ама те мълчат и кротуват.
ГБС не е на Божков, да кажем че е много ,ама много близко до Бойко Борисов .
LoveAndPeace написа:.....да благодарим на г-н Бойко Бори......
Айде нема нужда
Поредно дъно, достигнато от нашият така наречен "собственик".
Съизмеримо само с петното лепнато на клуба при приемането на дарението на Пеевски.
Почна се и с предизборната агитация, мили Левскари, гласувайте за правилните хора и нов стадион ще има....
България !!!!
Свободен ЛЕВСКИ!!! ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
ББПП
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
honda написа:scooool написа:tmanolov написа:Eminem написа:Тази благодарност от страна на сираков е пълен срам и позор! Шиб*на пу*ка! Иначе помиярът се надува по пресконференции, че на никого не е лице. Лепна поредно срамно петно на клуба и за пореден път го опозори!
ГБС не е на Божков, да кажем че е много ,ама много близко до Бойко Борисов .
Добре, нещо се обърках… не е ли това фирмата на която дължим 15 мил за козирката?!?! Ако е да.. защо се свързва директно с Божков, може и да бъркам фирмата, но като че ли беше тази!!!!