Незнам дали знаете,но Левски ще замени Йовов за Руни и 2-ма поизбор от Ман
Руни иска реализация и световна европейска купа и ШЛ.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Re: Левски си връща Кривия
Sagittarius написа:Най-определящото нещо е,че Кривия има договор с Черно Море до 2010 г.Той просто няма да бъде пуснат на каквато и да е цена при каквито и да е условия.Така,че вашите журналисти само ви сгряват сърцата напразно,Кривия твърдо остава поне още 1 година тука,монимум докато му изтече договора.Заплатата му е перфектна при нас,бях чул,че взема 9 000 евро на месец,такива заплати няма там в Левски и ЦСКА
Tи дрогираш ли се бе нямало такива заплати в Левски и ЦСКА
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Re: Левски си връща Кривия
ще бъде грешка да се връща-каквото било-било 
- gonzofenka
- Контакти:
Re: БОРЕТО ОТВРЪЩА НА НАСКО
И аз не съм забравила как Насо и Мъри се отнесоха с Георги
Все едно е ненужна вещ.
Една от многото причини,поради които не харесвам Сираков.Гонзо доказа,че не са били прави! 
НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа
Хехехе самоирония 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Борето и Наско,ако си имат нещо за изясняване,ще седнат двамата и ще се разберат.Моето впечатление е,че Христов и Зе бяха абсолютно готови да влязат във всеки един момент.И не се поддавайте на евтини провокации-предупредих,че септемврийци ще използват всякакви похвати в битката.Може да имат различни мнения Наско и Борето,ама чак пък скандал...Да довършим успешно първенството,пък после ще сядаме да мислим.
Между другото,прочетохте ли последното творение на ГА? Истина ви казвам,ще използват всякакви средства срещу Левски!
Между другото,прочетохте ли последното творение на ГА? Истина ви казвам,ще използват всякакви средства срещу Левски!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
124, дай линк за ГА. Аз няма да го чета, защото съм от ЦСКА, но за вас ще бъде интересно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:124, дай линк за ГА. Аз няма да го чета, защото съм от ЦСКА, но за вас ще бъде интересно.
Няма да правя реклама на алтернативна медия,все пак сме във форум на Гонг.А който иска,ще го прочете.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Наско да не се прави на много отворен, а ако не го е срам, да си каже защо Чорни го стрига гола глава преди няколко години? Щото крадеше с гъза си от клуба. А с Гонзо, въобще да не ги сравняваме, щото Гонзо не е ходил в Славия и не си е показвал задника на сините фенове. Аз се дразня и от това поклонничество към Мъри, защото и той се изяви като играч на чорбата, макар и само за един полусезон. Така че, ние много добре знаем кой,колко и защо милее за ЛЕВСКИ. Та обобщено, място за сравнение между Гонзо и тия кариеристи и сребролюбци изобщо няма.Това може всеки над 30-годишен син фен да ви го каже.Гонзо е светлинни години пред тях-като мъж, като левскар и въобще като човек!
Save Ukraine!
абе ГОНЗО СИ Е ГОНЗО ТВА Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!