icemanbg33 написа:1914.1902 написа:
Това писмо ми изглежда по-скоро като ала бала. Ще стане, ама друг път.
Нищо де, аз пак ск натискам фланелките.
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... bol-807707
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
icemanbg33 написа:1914.1902 написа:
1palq4o1 написа:icemanbg33 написа:1914.1902 написа:
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... bol-807707
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
mikata написа:Фланелката на мен въобще не ми харесва.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
vlong написа:Нали уж искаха турчето да дойде през паузата,или са се оакали пак.Може и да не е било вярно.
Може това ,може онова .Докога ще ни държат на тъмно по всякакви въпроси?
Андреев напусна Андонов бил контузен,третият Владимиров ли беше и той,само Маркович остана с двама юноши,при една контузия кой ще варди и как.Лапнаха пари за Андреев ,а насреща нищо
TristaNNN написа:Най-напред искам да пожелая успех на Андреев, макар че ми е скъсал много нерви. Все пак е наше момче, един от "синовете", така че е редно да бъде изпратен с най-добри пожелания.
Понеже някои хора са доста развълнувани от името и постиженията на новия му клуб, запитваме ли се какво точно очаква вратаря от днес нататък? Да не би да смятате, че ще захапе веднага? Или че дори ще е първа резерва? Не искам да звуча като някакъв омразник или лош пророк, но той тепърва трябва да учи език (Тодор Неделев например не успя :)))), да помпа мускули (Станислав Иванов например успя, но явно реши, че не му отиват и пак си продължи по своему) и да се справя с куп други предизвикателства на тази възраст.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта