Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 05 сеп 2024 13:08

icemanbg33 написа:
1914.1902 написа:Изображение

Това писмо ми изглежда по-скоро като ала бала. Ще стане, ама друг път.

Нищо де, аз пак ск натискам фланелките.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... bol-807707
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 сеп 2024 13:29

1palq4o1 написа:
icemanbg33 написа:
1914.1902 написа:Изображение

Това писмо ми изглежда по-скоро като ала бала. Ще стане, ама друг път.

Нищо де, аз пак ск натискам фланелките.

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... bol-807707

веднага давам супер бизнес идея на клуба и г.з. в частност - пускате фланелки без палми на по-висока цена (да вземе и спонсорО нещо, че да не се чувства прецакан) и ще разцепите мрака. Мен лично черната фланелка много ме кефи и бих взел три, но тези палми ме отвращават и се възпирам. Както и няма да оставя 500 кинта на отбора за мача с тирето на герена, а ще ги дам (с още два пъти по толкова) за уикенд с децата на море - ми исках, ама от клуба нямаха желание
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 сеп 2024 14:10

Фланелката на мен въобще не ми харесва.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 сеп 2024 14:33

Ае черната е топ, въпреки че и аз не съм особен фен на тия палмички. Просто е грозно лого, дори и най-читавия "спонсор" на света да бяха, пак нямаше да ми хареса особено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 сеп 2024 14:40

mikata написа:Фланелката на мен въобще не ми харесва.

Репликата на 1994 и за мен е отврат, но много хора я харесват, обаче черна, за гостувания, е страхотна, според моя вкус, но с палми няма да си я купя. да направят вариант без палми и ще имат ръст в продажбите, тогава само наркосите няма да си я купят, щото те са на въпреки на всичко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 сеп 2024 18:43

Миналогодишната с палмичките е по-хубава от тазгодишната с измисления шрифт на фалирала банка. След малко си слагам палмичките и отивам в кварталната кръчма, че ме налазиха гости.

Сега сериозно. На нашата фанелка освен логото на Адидас е достатъчно нашето Л. Миналия месец фамилията сме на българското море в комплекс с 95% от бившия соц лагер. Дошъл-недошъл се нареждам на бара за разхладително питие. Момичето обслужи чужденците преди мен с жестове и различни езици. Дойде и моят ред и ме попита: А Вие какво желаете. Вярно, че не съм светличък като чехи и поляци, но в комплекса имаше тъмнички като нас и румънци, и молдовци. Питам я как позна, че съм българин. Усмихна се се девойчето, посочи ми фанелката и направи познатия жест с два пръста Л. Износвах мачовата фанелка и оная с яката от миналия сезон - с Л и Адидас. Приятно е десетина дни непознати хора да ти казват Само Левски. Както казах българите бяха малко.
Наздраве!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 сеп 2024 18:46

А този нюанс на синьото е силен, набиващ се.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 сеп 2024 20:49

vlong написа:Нали уж искаха турчето да дойде през паузата,или са се оакали пак.Може и да не е било вярно.
Може това ,може онова .Докога ще ни държат на тъмно по всякакви въпроси?
Андреев напусна Андонов бил контузен,третият Владимиров ли беше и той,само Маркович остана с двама юноши,при една контузия кой ще варди и как.Лапнаха пари за Андреев ,а насреща нищо

Турчето наистина бе добро. Но има самочувствие и не му харесва да го въртят за 2ри проби. Веднага подписа макар и по надолу в Турция. Все пак бъдещето е пред него и ще се докаже.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 сеп 2024 22:35

TristaNNN написа:Най-напред искам да пожелая успех на Андреев, макар че ми е скъсал много нерви. Все пак е наше момче, един от "синовете", така че е редно да бъде изпратен с най-добри пожелания.
Понеже някои хора са доста развълнувани от името и постиженията на новия му клуб, запитваме ли се какво точно очаква вратаря от днес нататък? Да не би да смятате, че ще захапе веднага? Или че дори ще е първа резерва? Не искам да звуча като някакъв омразник или лош пророк, но той тепърва трябва да учи език (Тодор Неделев например не успя :)))), да помпа мускули (Станислав Иванов например успя, но явно реши, че не му отиват и пак си продължи по своему) и да се справя с куп други предизвикателства на тази възраст.

Андреев получи шанс. Дали ще го използва и ще израстне или няма си зависи от него. Виждали сме развития и в двата варианта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2024 18:39

Много готин, бе!
https://www.youtube.com/watch?v=m0_ZWch-gNw
Това със зайчетата и Бисер Иванов в Чили много забавно. Интересно това, което каза за Турция. За нас ясно, ама вика и в Турция вече няма онези турски футболисти.
Всичко е според мен е от шибаният глобализъм (насилената глобализация, глобализацията е естествен процес) и 6ибаните президенти.
Аз, форумен разбирач, като говоря е едно - за бг футболистите, ама като ти го говорят футболисти, като Кривия... Мисля, че и най-големите глобалисти тук трябва да си замълчат. Освен, ако не пише някой по-голям от Сашо. Не е, че няма новата Електричка или Сашо. Просто не им се дава шанса. А и то, ако излезе нов Кривия, те ще го продадат 6ибаните президенти при първата оферта. Турция, Азербайджан, Русия, няма значение. Ръководителите на клуба трябва да гледат на този клуб по различен начин. Сега, когато дойде оферта от Фейенорд - ясно, ама...

Върни се в “Левски”