Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 10:56

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
1palq4o1 написа:Аз, обаче бих добавил - Не народ, а мърша!

Само туй ще кажа и ще свърша - знаеш ли кой го е написал и каква е ролята му за "севернофиромската" идеология? Айде да се научим да четем, пък другото само ще си дойде :mrgreen: Ти поне си умен, за разлика от други коментирали, тип раевистите

Много добре знам чия е мисълта, как е в цялост, пък и мога да сричам малко от малко :)
Не виждам, обаче отговор на простичкия ми въпрос, а опит за изместване на темата, така чеееее...спирам за да не разводнявам излишно :)

Кое искаш да ти кажа в прав текст, което не съм казвал - че лумпените са имзет, която, когато и да се измете от стадиона, все ще е късно? Или че ползата от тях е в пъти по-малка от вредата? Ч правят малоумие след малоумие и т.н. Кое не съм отговорил и изместил?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 авг 2024 11:30

За това и реакцията на клуба трябва да е двупосочна - обжалване на наказанието въз основа на доказуемостта на провиненията на клуба и от друга страна, но така, че да не се обезсмисли първата насока - мерки на клуба, насочени към предотвратяване на наказуеми инциденти (не на подобни!).
Всичко това не може да стане без начетен, и то доста, правист и без решителна воля от страна на ръководството.
Мълчанието не означава нищо друго, освен одобрение на това, което ни е докарало глобата и петното върху клуба.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 авг 2024 11:39

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
1palq4o1 написа:Аз, обаче бих добавил - Не народ, а мърша!

Само туй ще кажа и ще свърша - знаеш ли кой го е написал и каква е ролята му за "севернофиромската" идеология? Айде да се научим да четем, пък другото само ще си дойде :mrgreen: Ти поне си умен, за разлика от други коментирали, тип раевистите

Много добре знам чия е мисълта, как е в цялост, пък и мога да сричам малко от малко :)
Не виждам, обаче отговор на простичкия ми въпрос, а опит за изместване на темата, така чеееее...спирам за да не разводнявам излишно :)

Кое искаш да ти кажа в прав текст, което не съм казвал - че лумпените са имзет, която, когато и да се измете от стадиона, все ще е късно? Или че ползата от тях е в пъти по-малка от вредата? Ч правят малоумие след малоумие и т.н. Кое не съм отговорил и изместил?

Моля да ми кажеш дали ТЕЗИ са алтернатива на Сираков, наричан от теб ..з, че само се призовава да си ходел?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 21 авг 2024 12:09

Само туй ще кажа и ще свърша - знаеш ли кой го е написал и каква е ролята му за "севернофиромската" идеология?

За Петко Славейков - последователен проводник на руската политика спрямо българите, може да се поспори, включително за това, доколко проруската ориентация е помогнала на македонския национализъм.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 12:12

1palq4o1 написа:
Моля да ми кажеш дали ТЕЗИ са алтернатива на Сираков, наричан от теб ..з, че само се призовава да си ходел?

МНогократно съм го казвал - тези са рак, но някои форми на рака са лечими, г.з. е спин, а той е нелечим. Към момента в Левски (и в държавата) алтернатива няма
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 авг 2024 12:23

А къде е отговорността на полицията или там фирмата за сигурност?
Ами ако фенове примерно на Лацио щото сме ,,братя,, присъстват и развеят свастика ,пак Левски ли ще плаща или Лацио.
Лудогорец носи отговорност за организацията и безопасност и т.н.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 авг 2024 14:28

Хайдеее :o митичния БГЛ станал виновен, че онези объркали тетриса :lol: :lol: :lol:

* БГЛ (Бай Ганьо-Левскаря) го пуснаха от "опозицията" или по точно лидера им Любчо Костадинов-Младежа.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 авг 2024 14:40

БГЛ, Кольо, страницата сектор ''А'', палмсибрикчиите и спартаковците са виновни за всичко :!: :!: :!:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2024 15:01

По принцип е хубаво в темите за Футболен Клуб Левски, да има възможно най-малко политика.
Но явно е невъзможно.

Ами ОК, хубаво, кЪт' сме я пУТкарали... Абе, ако беше изобразено "Сърп и Чук", далЕ щеха да ни накажат ?
Питам, щото съм виждал по стадионите, ама, май-май - нъцки, та... Ако не ме бърка паметта, както нацизЪма, така и "комунизЪма", са обявени за мракобесни-престъпни режими на омразата, от Международният Съд.
Та... Пак да си питам - Що всякакъв тип агитация, както символна, така и чрез риторика ( виждаме каква пропаганда се бълва из интернет за "ВЕЛИКИЯТ СССР", "комунизЪма", Сталин, "Червената Армия" и рестрикции - тц, НЕТ.
Ама, а си кАзал нещо за Чичко Адолф, или изобразил нещо свързано с Вермахта - глоби, порицания, изтриване на мнения, акаунти ... :lol:

Не, че нещо, ама ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 15:10

Kotooshu написа:Хайдеее :o митичния БГЛ станал виновен, че онези объркали тетриса :lol: :lol: :lol:

* БГЛ (Бай Ганьо-Левскаря) го пуснаха от "опозицията" или по точно лидера им Любчо Костадинов-Младежа.

както се казва в онзи лаф - само в казана на българите в Ада няма дяволи, които да бият по главите тези, които се пробват да излязат - а някой се е пробвал да издрапа, другите веднага го дърпат надолу от злоба и завист. Сещаш се сам защо, нали? Иначе всички сме левскари, но забравяме един от основните завети на нашия патрон - кажи ми, байно, кривиците, пък да ти кажа и аз твоите, и да вървим напред...
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”