Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 21 авг 2024 09:07

tmanolov написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:
mikata написа:https://topsport.bg/levski/levski-tryabva-da-bade-nakazan-surovo-zaradi-tova.html

Ако е вярно ( не е извадена стара снимка ), ще ни го пъхнат с 200...
Интересно ми е обяснението за тези символи?!?

Съчетано с "ибрикчия"... :roll:

Пичове, не че нещо, ама сте доста ъъъъъ първосигнални, така ще го кажа, да не ползвам други изразни средства за левскари. Първо, четенето и особено даването на линкове към този шибан парцал топприпокспорт са противопоказни на степен биеща дори малоумните лафове за "вечно" дерби, някакви имагинерни "чорби", дето ги биели по главата и т.н., които са "позволени" само на пълни олигофрени като нашите "легенди". И второ, не по-малко важно от първото, поради което ви нарекох първосигнални - дори и малко дете ще различи свастика, за която се наказва, с това, дето е на картинката, което си е тетрис :) Айде, ограмотявайте се - https://levski.bg/wp-content/uploads/20 ... 16-2-3.pdf - даже и родни символи като знакът на рода Дуло (или племето кайъ за тези с майчин език) е забранен. Европейски ценности, баце

Манолов, хайде сега, моля, първосигнално да ме ограмотиш защо са ни нахакали такава глоба за тези НЕсимволи.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 09:27

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:
mikata написа:https://topsport.bg/levski/levski-tryabva-da-bade-nakazan-surovo-zaradi-tova.html

Ако е вярно ( не е извадена стара снимка ), ще ни го пъхнат с 200...
Интересно ми е обяснението за тези символи?!?

Съчетано с "ибрикчия"... :roll:

Пичове, не че нещо, ама сте доста ъъъъъ първосигнални, така ще го кажа, да не ползвам други изразни средства за левскари. Първо, четенето и особено даването на линкове към този шибан парцал топприпокспорт са противопоказни на степен биеща дори малоумните лафове за "вечно" дерби, някакви имагинерни "чорби", дето ги биели по главата и т.н., които са "позволени" само на пълни олигофрени като нашите "легенди". И второ, не по-малко важно от първото, поради което ви нарекох първосигнални - дори и малко дете ще различи свастика, за която се наказва, с това, дето е на картинката, което си е тетрис :) Айде, ограмотявайте се - https://levski.bg/wp-content/uploads/20 ... 16-2-3.pdf - даже и родни символи като знакът на рода Дуло (или племето кайъ за тези с майчин език) е забранен. Европейски ценности, баце

Манолов, хайде сега, моля, първосигнално да ме ограмотиш защо са ни нахакали такава глоба за тези НЕсимволи.

Защото и БФС са първосигнални, а нашите са абсолютно задължени да обжалват - дори глобата не е в пълен размер (сещай се защо), а доказателства няма - поредният парцал е извадил нещо, орнажевите "журналисти" са го подели, а първосигнални "левскари", които са на принципа на наркосите - я не сакам Левски да е добре, я сакам ония (раевистите/наркосите) да са зле, дораздухаха нешата и ето ти глоба. Как беше казал нашият патрон - Народе????
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 авг 2024 09:40

Значиииии....'сички са първосигнални само ти не си...брааааавос :)
Та, няма никакво значение кога и къде умрелите наркоси са пляснали тази тъпотия - всички знаят, че това носи тежки наказания НАВСЯКЪДЕ и пак го правят! Защо го правят - ето на този въпрос бих искал кратък и ясен отговор, по възможност без витиевати дитирамби ала Доган!
И много си прав - за тях се отнася най-вече това Народе????
Аз, обаче бих добавил - Не народ, а мърша!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 авг 2024 09:50

tmanolov написа:първосигнални "левскари", които са на принципа на наркосите - я не сакам Левски да е добре, я сакам ония (раевистите/наркосите) да са зле, дораздухаха нешата и ето ти глоба

Добре, че имаме Манолов в този форум, та да ни отвори очите. Никога нямаше да се сетя, че левскарите, които се възмущават от наличието на нацистки символи в нашата агитка били причината да ни глобят, а не хората, които са ги издигнали.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 21 авг 2024 10:08

futbolqga написа:
tmanolov написа:първосигнални "левскари", които са на принципа на наркосите - я не сакам Левски да е добре, я сакам ония (раевистите/наркосите) да са зле, дораздухаха нешата и ето ти глоба

Добре, че имаме Манолов в този форум, та да ни отвори очите. Никога нямаше да се сетя, че левскарите, които се възмущават от наличието на нацистки символи в нашата агитка били причината да ни глобят, а не хората, които са ги издигнали.

Абе направо трябва да паметник да му вдигнем, добре че е той, благодарение на който може да "прогледнем" :lol: :lol: :lol:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 21 авг 2024 10:09

vlong написа:Не знам,по принцип това ,което е на снимката е знак наобратно.Има ли същото значение?
Според мен не.
Ако обвиниш някой ,че е Ладеп,означава ли ,че е П...л?

Абе какво се правищ на луд и защитаваш издигналите го?

Айде малко акъл от време на време... :) :) :)

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 10:11

futbolqga написа:

мда, като ви казвам, че сте далеч в някои отношения, и се сърдите, не виждам на какво отгоре? Ще се пробвам да пиша бавно - имаме два аспекта:
- първият аспект са наркосите, които със своята простъпка, волно или неволно (все тая) са нанасяли, нанасят и ще продължат да нанасят щети на клуба. Тук лафовете на Мунчо, Пунчо и Гунчо в интернет, с които громят шибваните наркоси, са без значение - това не е хапка за тяхната уста и с чесането на клавиатурите си не псотигат нищо - това е проблем, който може да бъде решен само на ниво клуб, МВР и държавата като цяло (има си законови норми). Тук ясно ли е?
- вторият аспект е раздухването на въпросната простъпка (ако я има изобщо, в което се съмнявам) - и точно в това, въпросните БГЛ са не просто виновни, а много виновни, защото те допринасят (волно или неволно) за нагнетяване на общественото недоволство, което пък от своя страна води до липсата на възможност БФС да си затвори очите. Така достатъчно ясен ли съм?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2024 10:13

1palq4o1 написа:Аз, обаче бих добавил - Не народ, а мърша!

Само туй ще кажа и ще свърша - знаеш ли кой го е написал и каква е ролята му за "севернофиромската" идеология? Айде да се научим да четем, пък другото само ще си дойде :mrgreen: Ти поне си умен, за разлика от други коментирали, тип раевистите
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 авг 2024 10:39

Такааааа. Това, което разбрах, е че всички в тая държава са "първосигнални", само банкянските лумпени са нормални и образовани хора и не действат по този първосигнален начин. Разпъвайки този черен парцал, не са разпънали свастика, а случайно грешно подреден тетрис без да са имали намерение да правят паралел с Хитлер. Освен това никога преди това не са разпъвали свастики или не са си рисували децата с тях. И като се върнем месеци назад когато пребиха други фенове на стадиона, това бе възпитателно съветване, а не първосигнална агресия от тях. Къде продават дипломи за адвокат да си купя и аз една, че да изглеждам умен. :)))
Последна промяна от realno на 21 авг 2024 10:52, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 21 авг 2024 10:49

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:Аз, обаче бих добавил - Не народ, а мърша!

Само туй ще кажа и ще свърша - знаеш ли кой го е написал и каква е ролята му за "севернофиромската" идеология? Айде да се научим да четем, пък другото само ще си дойде :mrgreen: Ти поне си умен, за разлика от други коментирали, тип раевистите

Много добре знам чия е мисълта, как е в цялост, пък и мога да сричам малко от малко :)
Не виждам, обаче отговор на простичкия ми въпрос, а опит за изместване на темата, така чеееее...спирам за да не разводнявам излишно :)

Върни се в “Левски”