Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот veni__85 » 20 авг 2024 19:48

Дано хората донесли глобата на клуба са горди от постъпката си......

Няма да се очудя, ако сменят часа на мача ни срещу Спартак Варна. По програма същия ден Локомотив Пловдив е домакин от 21:15. Днес от БФС са излезли с препоръка мачовете на този стадион да се играят по светло.

П.П Ако ситуацията от вчера беше станала срещу Лудогорец страничния щеше да е вдигнал флага още преди нападателя да е получил топката. В най- добрия случай Чинков щеше да го отмени без да чертае линии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 авг 2024 20:02

Тия символи са забранени общо-взето по цял свят и са разпознаваеми, като език на омразата. В Англия или Германия ако успеят да асоцийрат лица с такива символи, със сигурност ще лежат в затвора (поне в Германия) и забравят за футболни срещи. Предвид контрола над достъпа и броя камери, това е много вероятно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 авг 2024 21:21

Не знам,по принцип това ,което е на снимката е знак наобратно.Има ли същото значение?
Според мен не.
Ако обвиниш някой ,че е Ладеп,означава ли ,че е П...л?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 20 авг 2024 22:07

Когато наистина обичаш любимия си футболен клуб, няма начин с действия и скандирания от една страна да го сриваш финансово и от друга - по-важната да даваш поводи на враговете ти да злословят ............. Докога една група питекантропи ще наливат катран в кацата с мед?! Обръщам се към "героите" - време е да освободите от присъствието си мачовете на Левски! Няма да липсвате на никого, освен на припоците!!!!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 авг 2024 22:21

vlong написа:Не знам,по принцип това ,което е на снимката е знак наобратно.Има ли същото значение?
Според мен не.

Ами ако ти самия не се засягаш от ЛеWСки примерно, както някои обичат да изписват името, значи няма проблем, че е наобратно. Дано ни върнат парите тогава...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 авг 2024 22:51

Тук не става въпрос кой какво харесва.
Взето е решение за наказание ,което почива на някакви доказателства.Свастиката трябва да е изрисувана правилно,в противен случай не е свастика.Това е доказателство ,не може да се интерпретира.
И за мен 1 млн лева за хидроинженера Доган са подкуп ,ама съда реши друго .Консултация било,така пише във фактурата.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2024 23:00

vlong написа:Не знам,по принцип това ,което е на снимката е знак наобратно.Има ли същото значение?
Според мен не.

Значи, това, което ме отблъсква от години в една част от феновете на "Левски" са крайно десните им убеждения и откритата подкрепа за неоназизма в минали и (в момента) в сегашни му форми.
Но не аз избрах "Левски" да съм му привърженик. А и по времето, когато заобичах този клуб, тези елементи ги нямаше. Ако днес бях дете и разбирах историята, както и тогава я разбирах, надали щях да стана привърженик на клуба.
Разбирам обаче, че клубът няма как да се справи с това. Това е работа на държавата. А тя е абдикирала от образование, възпитание и всичко. Освен да вземе 20-30 плешиви малчугана и да им направи една екскурзия до Дахау и Освиенцим. Да видят на какво се кефят. За по-старите плешиви - затвор.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2024 23:02

Kotooshu написа:
Kotooshu написа:futboqga, не знам защо се учудваш на всичките действия на кафевите "левскари" ?
Ти гледай какво ще стане, ако продължаваме да дърпаме чисто игрово , а и да задържим посещаемостта на мачовете ....

За издигане на символи подлежащи на санкциониране съобразно правилата на УЕФА от публиката на ПФК "Левски" гр. София, на основание чл.37, ал.4 и във връзка с чл. 16, ал.4, т.1 от ДП на БФС 2024/2025 ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 19 000 лв.

Няма нищо случайно...

Какво да кажа... Наркосите в действие за пореден път. Докато този тумор съществува, в която и да е от формите си - СЗдружение, Тръст, НКП и т.н., Левски няма как да просперира.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 20 авг 2024 23:08

Съобразявайте се малко, хората искат да управляват и ги разбират нещата, даже и един младши ку клукс може да спретнат до 21 години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2024 01:10

scooool написа:Съобразявайте се малко, хората искат да управляват и ги разбират нещата, даже и един младши ку клукс може да спретнат до 21 години.

А ако неонацистката символика се използва без задна мисъл? ОК, логично е да е с мисъл да нанесе финансови вреди на клуба. Но допускаш ли, че може и да не е така. И че имаме по-голям проблем. Те биха могли да са използвани, но говорим за хора, които не трябва въобще да са привърженици на този клуб. Това е срамно. А ако са употребявани, то кой стои зад това? Знаем същите хора на антипростест за кого ходеха.
Е, "Левски" се нарежда до клубове от ранга на "Марсилия", Юве и Реал. Макар че последните май се справиха с "викингите". Готино звучи да сме в един кюп с тези, ма в този случай - не.

Върни се в “Левски”