Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Рибаря обедини левскарите, защото виждаха надежда в него, докато ходеше щастлив на работа. След като избяга и изостави отбора, публиката се раздели на левскари (фенове, които останаха зад отбора) и рибарска секта. Това е истината. Тези, които не подкрепят бягството на Рибаря са набедени за Раевисти, макар, че болшинството от тях са зад Сираков, защото няма по - добър вариант от него в момента, а не защото са възхитено от работата му. Освен това не "Раевистите" се радваха на загубите, а рибарската секта на нарко сдружението. А при победа бяха тъжни, държаха се за главите си от разочарование, отказваха да посещават срещите на отбора, не искаха да пазаруват в магазина и т.н. Така, че стига с глупостите. Единствения разединител на феновете е Рибаря и неговите фенове.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
Не разбирам защо непрекъснато се намесва Мъри там, където има нежелание Сираков да е начело на Левски. Левски нищо не печели от прикриването на "не искам Сираков" с "искаме си Стоилов". Мъри беше и си замина, да страдаш носталгично по него е да нямаш смелост да кажеш - не искам Сираков.
Ако престанем да замесваме Мъри в това дали да е Сираков или да не е, и образът на Мъри ще запазим, и образът на Сираков няма да накърним - все пак той е собственик (според него) и трябва да има доблестта да си носи кръста - т.е. да бъде хулен, руган и оплюван ...
Ако престанем да замесваме Мъри в това дали да е Сираков или да не е, и образът на Мъри ще запазим, и образът на Сираков няма да накърним - все пак той е собственик (според него) и трябва да има доблестта да си носи кръста - т.е. да бъде хулен, руган и оплюван ...
31.08 /събота/
Спартак Вн - Левски 19.00
Спартак Вн - Левски 19.00
- metodito
- Контакти:
Къде са хората, които подигравателно коментират твърденията ми как Лудогорец си взема титлите? Или онези левскари, които повтарят как те Лудогорец ехеее, къде били, къде ще... разбираш ли... Ако бяха такава извънземна класа, амнайс пъти по-скъп отбор, къде отиваш ти. Ако бяха ебати и отбора, що не ни биха 3-0, а 1-0 с рикошет? Колко удара във врата ни отправиха?
Протести?
Трябваше Наско да извади отбора още на полувремето. Най-ефективната форма на протест за мен ще е "Левски" да напусне първенството. Разберете го! Няма друг начин. Нека призовем Наско да направи именно това. И ако не се съгласи, значи е ясна работата.
Протести?
Трябваше Наско да извади отбора още на полувремето. Най-ефективната форма на протест за мен ще е "Левски" да напусне първенството. Разберете го! Няма друг начин. Нека призовем Наско да направи именно това. И ако не се съгласи, значи е ясна работата.
- LoveAndPeace
- Контакти:
LoveAndPeace написа:https://dsport.bg/ochakvaite-na-zivo-otchetat-na-nasko-sirakov-za-2023-godina~139556.html
СИРАКОВ ВЪН!
Бегай бре, рибар - теб обичам и желая, с г.з. до края :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Айде пак да се връщаме с едни и същи неща, които сме писали 1000 пъти. Велико форумче.
Сега остава аз да питам кой да е вътре, след като той си тръгне и се започва с това, което сме го драскали тука милион пъти. :lol:
Сега остава аз да питам кой да е вътре, след като той си тръгне и се започва с това, което сме го драскали тука милион пъти. :lol:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:https://topsport.bg/levski/levski-tryabva-da-bade-nakazan-surovo-zaradi-tova.html
Ако е вярно ( не е извадена стара снимка ), ще ни го пъхнат с 200...
Интересно ми е обяснението за тези символи?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- metodito
- Контакти:
1palq4o1 написа:mikata написа:https://topsport.bg/levski/levski-tryabva-da-bade-nakazan-surovo-zaradi-tova.html
Ако е вярно ( не е извадена стара снимка ), ще ни го пъхнат с 200...
Интересно ми е обяснението за тези символи?!?
Съчетано с "ибрикчия"... :roll: