Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2024 00:54

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:....
И преди ви го бях казал, не се интересувам много от първенства, които не ги дават по телевизията и в които едва ли има човек на улицата, който би ми изредил всички отбори с треньорите и капитаните им....

''Никой не го ебе кой къде ще ходи''

Тогава не се хаби толкова в писането.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2024 01:01

1914.1902 написа:
TristaNNN написа:
1914.1902 написа:....
И преди ви го бях казал, не се интересувам много от първенства, които не ги дават по телевизията и в които едва ли има човек на улицата, който би ми изредил всички отбори с треньорите и капитаните им....

''Никой не го ебе кой къде ще ходи''

Тогава не се хаби толкова в писането.

Ти писа по темата кой къде ще ходи, не аз. Ти реши да ни информираш кой къде ще ходи, не аз.
Виждаш ли как си го нахака сам с това рибаромразие - хем не те интересува онова първенство, хем не те интересуват рибарите, хем ни информираш кой от тях какви ги върши? :)))
Спрете с тия тъпотии, наистина!
Пак ще кажа, че в момента всички са обединени зад треньора на Левски и отбора на Левски, няма смисъл от подобни малки, подли страстички.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2024 01:06

Тъпотиите и празните приказки са единствено от теб. Хем не се интересува, хем не спира да спами. Няма такъв индивид просто. :lol: :lol: :lol:

Само ти си го хакаш. : ))))

И съм казал, че не ме интересува много първенството, може мъничко да поглеждам някои неща, четете и отразявайте правилно.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 авг 2024 09:08

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 19 авг 2024 11:37

Като гледам отбора си мисля, че единственото място на което нямаме дълбочина е номер 6, дефанзивния халф. Мисля си дали ако новия влезе добре не може КААП да влиза на тази позиция. Мисля ще му е добре там.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2024 12:40

1914.1902, futboqga, пичове, защо го правите наистина? Ние от сектата на Рибаря (колкото и да сме малко) не сме отваряли дума за него, вие гнъсите ли, гнъсите. Ами заради това правото е във -филите, а не във -фобите. Някой си написал нещо, друг направил друго, някакви филанкешии. Каква е връзката, не знам?
Между другото страхотен нов гол на Фичо срещу ПСВ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2024 12:42

icemanbg33 написа:Като гледам отбора си мисля, че единственото място на което нямаме дълбочина е номер 6, дефанзивния халф. Мисля си дали ако новия влезе добре не може КААП да влиза на тази позиция. Мисля ще му е добре там.

Аз се чудя какъв е този инат да не пуска словака. Иккена имаше три докосвания до топката. Една отнета, една грешка и един автогол. Според мен Куршума в халфовата линия щеше да е много полезен този мач. Мощен, добре пази топката, добър пас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2024 12:45

И тези деца ли ще ги обвинят за припоци? Ще ги канселираме ли? Предлагам да се окачат лицата им на таблото на срама.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 авг 2024 13:10

Във фесбука имало телефонния номер на ибрикчията,я го пуснете и тук
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2024 13:19

Проблемът ни сякаш е, че извън Ел Джем', ние практически нямаме халф с голов удар.
Марин не е халф ...
Изглежда химера да чакаме от Охене, Икена, Мислович, Чандъров, Митков и т.н. някакви голове.
Извън случайни такива ...

То дори Джемили не е халф, но да речем, че придоби този навик от миналият сезон, след като изгуби позицията си на крилото.
И когато отбор като Лудогорец, с достатъчната си игрова и индивидуална класа, ни блокира халф-бековете, ние практически останахме без флангови атаки.
Като изключим изритванията към изтеглилият се вляво Сангаре ...

Мисля си, дали да не се пробва едно "класическо" 3-4-3, с Ел Джем' и Марин по фланговете, а в центъра Икена и Охене ... :roll:
Петков просто се губи в ролята си на "плеймейкър" или като "вътрешен халф".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”